HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

tiistai 4. tammikuuta 2011

Bad habits

No eihä suoraan puhuminen olis mitään ilman paheiden paljastamista! Katokku heti isketää faktat tiskiin, ni ei tarvi jälkikäteen nurista.
Tai no, osa näistä on paheita, osa sellasta settiä mitä vaan muut pitää paheena ja sitten sekaan on päässy sellasia mitä ite pidän aika härskinä, mutta muut ei juurikaa.

1. Shoppailu. Jokane mekko vaatehuoneessa on kertakäyttökamaa ja ostettu Sulo Vilen-periaatteella: "no ku halvalla sai".'
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

2. Överöily + feikkeily. Mikäs sen hienompaa ku näyttää maalikaupan kävelevältä mainokselta? Mutta tekotukka pelasti mun elämän ja kyä noi kynnetki aikoinaan toi helpotusta, omat ku on oikeet töppökynnet!
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

3. Rellestäminen.
Image and video hosting by TinyPic

4. Ja onhan näitä muitaki: kahvi ja tupakka, yömyöhään datailu, rahankulutus, pukeutuminen epäsopiviin vaatteisiin, riidanhaastaminen ja provosoiminen. En myöskään ota mitään liikavakavasti, vahingossa vedän lekkeriks tilanteet joissa pitäis käyttäytyä! Mutta ihminen on kehittyvä olento, ehkä joku nätti päivä määki alan kunnostautuun ja jätän taakseni liian lyhyet leopardimekot ja baarikuitit. Kuten Jenni Vartiaisen En haluu kuolla tänä yönä -kappaleessa sanotaan: "Lupaan lukea raamatun ja raitistuu, jos saan aikaa se varmasti onnistuu. Muttei tänä yönä."

Mutta ei muutaku morje!

4 kommenttia:

 1. Sulla on kiva asenne mut en voi olla häiriintymättä sun kulmakarvoistas :-D

  VastaaPoista
 2. omia ei oo, niin on pakko taiteilla :D toisaalta, eipä mulla enää tollasia oo, kuva on komeat kolme vuotta vanha ;D

  VastaaPoista
 3. mahtava blogi! kadehdin sun taitoa uskaltaa olla blogissa noin rehellinen ja suora. jäin lukemaan kaikki kirjotukset läpi ja tykkäsin tekstistä, kirjoitat hauskan sarkastisesti mutta kekseliäästi!

  VastaaPoista
 4. voi kiitos sonjai, mahtavaa kuulla tollasta palautetta! se saa porskuttaan etiäppäin entistä isommalla vaihteella! :)

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!