HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

keskiviikko 19. tammikuuta 2011

Huomiohuoraus, prostutaation yleisin muoto!

-Ää, oon ihan sikaruma.
-No etkä oo, oot tosi nätti!
-Eikä ku kato ny tätä mun mahaa ja silmäpussei....
-Hei sä oot kokoo 34 eikä sul tod oo miti silmäpussei!
-No mut kato miten ruma tää mun paita on....


Ylläoleva keskustelu on kuvitteellinen, mutta yllättävän todenmukanen. Kuinka moni myöntää olleensa osallisena tollasessa keskustelussa, joko ite huorana tai vakuuttelijana? Mää oon, varmaan kummassakin roolissa.

Mikä helkkari tekee ihmisestä niin epätoivoisen ja epävarman, että kehuja oikein kerjätään? Muistan sellasen sivuston, ku Hot Or Not, jonne yläasteikäset teinit latas kuviaan ja niille annettiin pisteitä. Sivustolla ei ollu yhtäkään aknenaamaista, ylipainoista, meikkaamatonta tavista. Vaan hiustenpidennyksien alta kuikuilevia ylimeikattuja, viimeisenpäälle laitettuja tyttöjä. Aika hurjaa ja raakaa, miks joku haluaa laittaa ittensä tollaselle lihatiskille?

Ja just tällasilla laitetuilla muikkeleilla on kaikissa netin kuvagallerioissa kuvateksteinä, et "ääh, oon rumaaaaa!!1". Kuva jossa mahaa vedetään sisään, on tietenkin teksti "PORSAS!!" ja muka ruman naaman päälle vedetään rasti. Aika jännä sinänsä, sillä ei niillä meikkaamattomilla, normaalin näkösillä tytöillä (mitä me kaikki pakkelimme alla ollaan) oo sellasia kehujenkerjuu-tekstejä. Mää kysyn vaan, että miksi näin päin?

Johtuuko se siitä, että jos tietää olevansa ihan vimpanpäälle niin on kiva kerjätä kehuja; sittenhä niitä varmasti tuleekin! Mutta miksi sitten täytyy huomiohuorata, jos kerran jo tietää olevansa niin hemmetin kaunis? Vai ollaanko me tällasia tulevia Henna Kalinaisia, joille iloo tuo se naaman tunkeminen ympäri nettiä, välittämättä onko kommentit positiivisia vai täyttä vittuilua?

Ite ignooraan kaikki kehukerjuuyritykset (niin netissä, ku livenäki), mutta kehun mielelläni vaikka kaverin uutta mekkoo, kun se sitä ylpeenä esittelee. Tai mielellään yllätän kehuilla jonkun, sen sijaan, että ottaisin osaa huomionhakuyrityksiin. Onneks kavereiden kanssa meidän ei tarvi kerjätä mitään säälikehuja, vaan voidaan rehdisti vastata lihomispohdiskeluun, että "on sulle jotain tohon tullu! Ku kerran puheeks otit!".

Eikö nää "iik, oon sikakamala"-pissikset ihan snaijaa, että ne saa kehunsa vaan säälin takia, eikä sen oman naamataulun? Ja sellaset kuvatekstit herättää aikamoisen myötähäpeen muutenki. Joten menkääs nyt pyyhkimään ne kuvatekstit Facebookin albumeista, kyllä sen naamavärkin huomaa muutenki!

(ps. http://naurunappula.com/674033/huomiohuora.jpg)

10 kommenttia:

 1. Aaaah, tommonen huomiohuoraus on niiin raivostuttavaa :D Ja joo kyllä sitä on ite ollu varmaan molempina osapuolina, tosin noikin on jääny sinne yläasteen puolelle.

  VastaaPoista
 2. Sellanen pieni "oonpas tänään ällö" on vielä ok, mutta sitten kun siitä saadaan kokonainen keskustelu niin....argh....

  VastaaPoista
 3. oot ihan hemmetin hyvä kirjottaa rakastan tätä blogia jatka samaa mallii !!!! :))

  VastaaPoista
 4. oot kyl niin mieletön mimmi! voi vitalis<3

  VastaaPoista
 5. eihän tässä osoitteessa muita mimmejä näy ku mielettömiä, lukijoita myöten ;)

  VastaaPoista
 6. toi on äärimmäisen rasittavaa :DD sitten vielä näiden huomiohuorien kommenttikeskustelu kavereiden kanssa on yleensä tätä:
  "liisa: VÄHÄ OOT NÄTTI MALLI IHANA RAKAS <333
  maija: pyh ite oot <3
  liisa: ite <3
  maija: pyh pah ite vaan <3
  liisa: eiku sä <3<3<3
  maija: en oo sä <3<3<3"

  ARGHHHHHHH :D

  VastaaPoista
 7. nää sun jutut täällä blogissa on niiin totta! Jatka samaan malliin nii hyvää tulee ;)

  VastaaPoista
 8. anonyymi, toi on just tota niin mainioo "kulta oot kaikkein mallein"-sössönsössöö:D miten jotkut voi valehdella kavereilleen niin??:DD

  ellu, kiitos paljon ;>

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!