HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

tiistai 18. tammikuuta 2011

jii ee än än ii

Kelasin tossa, että ei piru, en oo oikeestaan kertonu ittestäni juuri mitään ja ite en ainakaan osais lukee blogia, jonka kirjottaja on ihan hämärän peitossa. Tai no, kyllä mää kerroin ekassa postauksessa pari faktaa ittestäni, mutta se oli aika pintaraapasu. Joten valotan hieman teitä, että millanen tyyppi ruudun tällä puolen oikein vaahtoaa! Ja tuttuun tyyliin kerron ihan suoraan ja jätän hienostelut muille tahoille. Joten tsadaa, tässä teille vähä faktoja!

Image and video hosting by TinyPic

Mää oon siis Jenni 19 vee, kohta lävähtää täys kakskytä mittariin. Mulla on kihlattu, jonka kanssa elelen tällasessa loppuunkulutetussa yksiössä Pirkanmaan huudeilla. Tapetit roikkuu (revin niitä aina huomaamattani!), lattia on naarmuilla (korkkarit ei oo ne parhaat sisäjalkineet...) ja mikään ei sovi mihinkään! Prätkähiiripeitto, liikennemerkkityyny, vauvanpaskanväriset kaapit, Hello Kitty-krääsä ja ihan liian iso telkkari on tän kämpän tunnusmerkkejä.

Image and video hosting by TinyPic

Kirjotin tossa keväällä niukin naukin ylioppilaaks ja nytten oon viettäny välivuotta töitä tehden, aika paljonki. Musta tulee isona varmaan joku taivaanrannanmaalarin ja tyhjäntoimittajan välistä. No ei vaa, liikunta- ja hoitoala kiinnostaa mua eniten.

Harrastuksiin kuuluu kaikenmaailman yleinen häiriköinti ja asiaton oleskelu, kiukuttelu, mielen muuttaminen sadasosasekunnissa ja askartelu. Ja tietenki vähän jäähyllä oleva rakkaus, eli valokuvaaminen (voiskuvata.blogspot.com).

Oon sillai aika rento tyyppi, töiden takia musta on tullu huolettomampi ja välillä näytänki siltä, että asuisin jossai hiekotuslaatikossa. Oon vähän tällanen läpänheittäjä, niinku yks kaveripoika sano, että oon porukan viihdyttäjä! En sitte tiä onko se kauheen positiivinen juttu. Kaveriporukkani koostuu aikalailla (komeista!) miehistä, mullon noin puoltoista naispuolista kaveria. En oo ihan tyttöjen suokkari? Pojat sanooki mulle, että "Jenni, ei me olla ajateltu sua naisena enää pitkään aikaan!". On ne ihania veijareita, oikeita velikultia!

Image and video hosting by TinyPic

Jos mää saisin päättää, saisin vielä kerran olla viistoista vee ja olla vailla huolen häivää, makoilla vaan kone sylissä omassa teinihuoneessa. No eivaa, on tää nykynenki elämä ihan lepposaa, töitä ja töitä ja kotona puuhailua ja viikonloppusin sitten vähä... irrottelua...

Rakastan rauhallista aamukahvia, nörttilaseja, sitä tietoo, että saa nukkua aamulla pitkään, pullan syömistä, musiikin kuuntelua ihan liian lujalla, Hanauma Bay Beachia Havaijilla, yöllä dataamista, keltasia mekkoja ja pikkuveljee. Ja tietenki monia muitaki juttuja, oon kova tyttö rakastaan!

No siinä oli ehkä Jenni -informaatiota ehkä liianki kanssa, mutta tällanen mää vaan oon kamut!

Image and video hosting by TinyPic
Sekasotku johtuu poikaystävän muutosta mun luo, ei meillä yleensä oo noin sotkusta...EIPÄ!

3 kommenttia:

  1. Ei vitsi tää sun blogi on niin hyvä ! Samaistun tosi helposti näihin juttuihin ja nää on niiiin hauskoja ! :) Mut niihä se menee et me Jennit tehään se parhaiten ;) no ei vaa :D

    VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!