HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

maanantai 24. tammikuuta 2011

juomiskäyttäytymisen abc

Multa tovottiin vähän postausta aiheesta baarikäyttäytyminen, mutta ajattelin laajentaa juomiskäyttäytymiseen, koska ei ne oo ne baarit ainoita nesteytyspaikkoja!


Image and video hosting by TinyPic


Nyt älkää luulko, että jotenkin kannustan nuorempia lukijoita innolla vaan väärennetyillä papereilla baariin tiskille notkuun tai dokaan. Ite kyllä siitä tykkään ja ryyppääminen on kivaa, mutta eihän sitä kellekkään suosittele (sanoo nimimerkki "rahaton, keskivartalolihava pubiruusu") väkisi. Ja en muuten tunkenu baareihin alaikäsenä! Kelasin aina, että voin sitte ihan rauhassa painaa ku napsahtaa 18 mittarii, enkä oo katunu! Mulla oli joskus 16-vuotiaana muutaki tekemistä ku jännittää pelko perseessä jossain Cabaretin ovella.Image and video hosting by TinyPic

Ja ei, mää en ala kertoon jotain kirjottamattomia baarikäyttäytymisen sääntöjä tyyliin "on sitten sairaan noloo mennä ginan topissa ja sukkahousuissa baariin", koska olen tehnyt niin onnellisena ja todennäköisesti teen tulevaisuudessaki. Tai että josset osaa tanssia, niin tyydy katteleen kauempaa. Ja paskat, sinne vaan kaikki sheikkaan, siä kuitenka kukaan muukaan kauheessa jurrissa mitään tanssia osaa. Esim mää oon joku maailman surkein ilmestys tanssilattialla, mutta ei se ketää, ei oo kukaan tullu pilkkaankaan!Image and video hosting by TinyPic

Yks asia on, jota kuitenki välttelen joka bileissä, baarissa ja ihan missä vaan: oksentaminen. Se on vähä sellanen juttu, että jossei sitä käden ja suun yhteistyötä osaa hillitä sen vertaa, että pärjäis purjoomatta nii kantsii jäädä kotiin. Vaikka kieltämättä se hetken pönttöön räkiminen saattaa parantaa oloo, niin vielä parempi olis hakee lasi vettä kun alkaa päässä vippaan. Ihan vinkkinä  vaan. Meinaan se vessassa laattaaminen on vähä tunnelmanlaskija ja kieltämättä se voi huvittaa kanssavessailijoita. Vaikka ei kai sille mitää mahda, joskus vaan tulee ylös! Mää en kylläkää oo koskaan vieraillu baarien vessassa ku kusella ja juoruamassa, mutta on silti joskus pikkusena tullu pippaloissa... no, niin. Tiivistettynä: jos juot, tarkkaile tilannetta
ja ota välillä vettä.Image and video hosting by TinyPic

Palaan tohon pukeutumiseen vielä! Eli totuushan on, että jos perse paljaana baariin menee, voi tulla ilkeetä vilkasua muilta puolialastomilta misukoilta, mutta jos sen kestää nii antaa palaa mun puolesta. Mää oon muutenki tällanen paljastelija, että ei muutaku tissit tiskiin ja baanalle. Joskus hyvän maun rajoissa, joskus taas ei. (Mutta kyllä mää silti suosittelen talviaikaan legginsejä baariin, koska jonottaminen voi olla tuskallista muuten ja kännissä on kivempi istuskella baarijakkaroilla, ku ei tarvi pohtia että mitäs kaikkee mää näyttelenkään.) Toisaalta mulla on makutuomaripoikaystävä kotona, joka kyllä ilmottaa jos joku asukokonaisuus on enemmän jostain Ratto-lehdestä ku yökerhon tanssilattialta.
En kiellä, ettenkö olis koskaan ajatellu jostain tytöstä että ei jestas mikä huoranalku, mutta eipä ajatuksilleen mitään mahda. Kai se ajattelee musta samanlailla. No, jos on ittestään ylpee ja on omasta mielestään kuumaa kamaa ni siitä vaan!


Ja joo, joskus on kiva rokata tanssilattiaa uskomattomilla muuveilla ja hillua siellä ku mielipuoli, mutta rajansa kaikella; alkuillasta pöydillätanssivat pikkutytöt lähinnä säälittää, sen sijaan että tulis joku "wau, jotkut ne osaa pitää hauskaa!"-fiilis. Kyllä baareissa jokanen tyttö varmaan saa jonkinnäköstä huomioo illanaikana, tuskin sitä tarvii hakee kieppumalla katonrajassa baarijakkaralla kymmenen sentin koroilla.


Entäpä se yleinen käyttäytyminen? No sen oon huomannu, että vittuilu, töniminen ja riidanhaasto esim. juurikin yökerhossa voi johtaa mm. mustaan silmään, eikä kehittävään kinasteluun sivummalla. Ja muutenki se on vähän turhaa viinanvoimalla mennä sinne aukoon päätään, hauskaahan sinne mennään pitään? Kyllä, mut on heitetty baarista tappelun takia ulos, joten tiedän mistä mää puhun. Eipä ollu häävi loppuilta. Paremmin on päättyny ne reissut, ku on vessassa kehunu ihan randomin tukkaa tai auttanu jotain revenneen pilemekon korjailussa.   


Yks juttu mua ihmetyttää: itkevät ihmiset baarissa. Miten joku voi saada ystäviensä kanssa tappelun baarissa aikaseks? Saatana siellä on varmaan tuhat desibeliä ku musiikki soi ja ihmiset sönköttää, miten joku voi edes jutella niin henkeviä, että itku tulee!? Älkää itkekö/itkettäkö ketään juhliessa, se on niin kurjaa kaikille!

Juhliminen on mukavaa puuhaa, mutta aikaavievää (ilta + se seuraavan päivän darra, ai jumalauta ku ei voi tehä muutaku maata äksänä ja toivoo, että ne kuparisepät lopettaa sen kallon takomisen) ja ei siinä rahatkaan säästy ("kyä mää tarjoon!", "mää maksan taksin!", "kai me ny viä yhet fisut otetaa?", "pöytä täytee!" ja sitten aamulla "MITÄ SAATANAA, MITEN MULLA MENI MUKA SATAKAKSKYMPPIÄ!?"). Ja ai että mullekki on nyt kasvanu tällanen suloinen viinamaha, joka on niin sitkee, että se ei lähde vaikka mitä tekis! Enkä usko, että maksa nauttii läträämisestä. Kokeile joskus piruuttas lähtee autolla, ja voit huomata, että sää et oo se, joka oksentaa taksiin, angstaa meikit poskella paskaa elämää ja sammuu eteiseen. Sää oot se, joka muistaa kaiken, on aamulla skarppi ja rahatilanne on melkein sama mennssä ku tullessa. Silti takana voi olla tuntien hauskanpito ja tanssiminen. Kantsii kokeilla, se voi yllättää iloisesti!  Joten rakkaat ihmiset! Joskus tekee mieli juhlia, varsinki jos on joku syy. Se on mahtavaa, ku saa laittautua ja lähtee yöhön. Mutta joskus on kiva mennä leffaan tai jotain muuta. Meinaa jos elämä on yhtä juhlaa, ja biletyksestä tulee arkee, hohto katoo. Mullon vähän käyny niin, Senssiin ku menee on vähän sama ku menis johonki viikottaisii futisreeneihi. Ainoo vaa, että futisreeneistä vois olla jotain hyötyäki.


Mutta siis tiivistettynä:


 • jos lähdet puolialasti, kestä katseet ja mahdolliset vittuilut vessajonossa.
 • juo sen verran vaan, että ei tarvi kutsua ensihoitajia tanssilattialle. Tuskin on kovinkaan helmi oksentaa jonku kengille The Black Eyed Peasin The Timen soidessa taustalla...
 • älä auo päätäs. Siitä ei saa ku kipeen nenän ja juomat syliin.  
 • pidä hauskaa, tanssi, juhli sydämes kyllyydestä, MUTTA MUISTA, että päivä se on huomennaki ja voipi olla, että tulee morkkis sen mukana. Vai onko sitte kiva muistella aamulla, että juu, tanssin sitten siinä lavalla ympäripäissäni, ilman housuja parhaan kaverin ex-poikaystävän kanssa....
 • jos joku taistelee jossain, nii ÄLÄ RAKAS IHMINEN mene väliin "selvittelemään" niiden asioita! Loppupeleissä sää oot se, joka siellä putkassa istuu.Image and video hosting by TinyPic

Näillä pitäis alkuun päästä, että ei muutaku tiskillä tavataan!

8 kommenttia:

 1. Senssistä sen verran että ne portaat on aika pahat... :D Hahah, mut mahtava blogi! Keep it going!

  VastaaPoista
 2. TOTTA:D kuussataa ihmistä rynnii tupakkakopista niskaan ni siinä on jonkin verran kaiteessapitelemistä! :D

  VastaaPoista
 3. Hahaha, ei hitto! Just tällee! :-D

  VastaaPoista
 4. mää nii tiäsin, että lättäät ton rakkaushotla-kuvan! mää nii venaa, että kännissä poraavat ihmiset ja baarissa riitoja selvittelevät valopäät poistettais maailmankartalta!

  -tissiposki

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!