HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

keskiviikko 5. tammikuuta 2011

leggarit

Siis mun on ny pakko ottaa puheenaiheeks sellanen juttu, joka jakaa mielipiteet aika rankasti: legginsit. Siis en oo koskaan kuullu mistään vaatekappaleesta niin paljoo haukkuja, ku leggareista. Toisaalta, en oo koskaan tavannu aiemmin niin suurta rakkautta vaatetta kohtaan, ku leggarifanaatikkojen ihastus näihin sukattomiin sukkahousuihin.

Image and video hosting by TinyPic

Vihan ilmenemismuotohan on tää tuttu "PLS cover your ass!!11"-iskulause. Teepaitojen oikeesta pituussuhteesta legginssien kanssa puhutaan enemmän ku Karpolla on asiaa. Ja Karpollahan tunnetusti on paljon asiaa! Onhan se kieltämättä aika rajunnäköstä, ku porukka painelee 20 denierin leggareissa ja teepaidassa pakkasella, mut hei kamoon, antaa painella. Jos sen kestää perse, ni sen kestää sivustaseuraajien silmätki! Leggarithan on mitä mainioimmat housut (HUOM, HOUSUT. Totta kai ne on housut, niissähän on yks aukko mistä mennään sisään ja jaloille omat pötköt. Eli housut.), ne mahdollistaa ninjamaisen liikkumisen, niiden monikäyttöisyys on päätähuimaava ja kuinka mahtavaa on tunkee ittensä niihin kalsareihin, jotka kivasti "piilottaa" jenkkakahvat ja kaiken muun ylimääräsen! Tässähän niiden feikkeys tuliki esiin; piilotetaan läskit ja leikitään ettei kukaan huomaa. Aivan kertakaikkisen loistavaa!!

Ja farkuissa ollessa (tietenki riippuu pitäjän koosta) menee maha ruttuun istuessa, jenkkakahvat voi vilahtaa ikävästi, perseestä puhumattakaan. Onko se sitte nättiä vai!

Legginssit on maailman rehellisin vaate, huolimatta jenkkakahvojen piilottamisesta; mikään muu vaate ei niin suoraan iske tiskiin faktoja tyyliin, kyllä, mulla on vähän vinot sääret ja sisäreisissä litra ylimäärästä. Ja kuinka moni esitteleekään tuolla mummoalkkareidensa rajoja legginssien avustuksella? No tietenki moni. Leggarit on jotain niin ihanan mautonta.

Legginssit ei oo vaan vaatekappale, vaan asenne! Ne on vähän niinku "tältä mää näytän ja sepäs sua harmittaa, mutta muapa ei. Että hv!"

Image and video hosting by TinyPic

15 kommenttia:

 1. Täysin totta! Oot ihan mahtavan hyvä kirjottaa : D Luin ekan tekstin ja alan kyllä lukee sun blogii =)

  VastaaPoista
 2. Kiitän paljon ja tervetuloa! ;)

  VastaaPoista
 3. onneks olkoon olen 10. lukijasi ;) ja muuten, ihan taju mahtavaa että viimeinkin löytyy joku joka oikeesti vie sanat suusta. Tsemii sulle! :)

  VastaaPoista
 4. vuorokaudessa 11 lukijaa, mitä ihmettä?? Hei tervetuloa kaikille tasapuolisesti ja kiitos hanna! =)

  VastaaPoista
 5. Oon niin samaa mieltä! Ja nykyään jos puen farkut jalkaan näytän lähinnä lihavalta makkaralta ja ne housut kiristää ja puristaa ja mikään ei tunnu hyvältä koska on tottunu niiden leggareiden pehmeyteen ja siihen et niissä voi vaan löllöillä mutta silti näyttää ees jotenkin fiksulta. En enää osaa käyttää mitään muuta housuja kun legginssejä ja no tälleen talvella se ei ehkä oo ihan mainio juttu.... :-D Mut ei voi mitään!

  Kiva blogi, taidan jäädä seurailemaan (:

  VastaaPoista
 6. Asiaa nainen! :D

  Jään seuraamaan sun blogia, kirjotat niin hyvin :)

  VastaaPoista
 7. hanna, se on just tollasta, leggarit jotenkin laittaa ihmisen kivasti kasaan! :D
  Sara, kiitos ja välkommenm! :)

  VastaaPoista
 8. Aivan mahtava blogi! Ja samaa mieltä näistä legginsseistää =))

  VastaaPoista
 9. Siis ei herran jumala..Ei mun tarvinnu ku muutama lause lukea ja oitis painoin "Lue"-nappia.

  Blogis on mahtava! Niin erilainen, mut sisältää asiaa!

  VastaaPoista
 10. AH kerranki joku sano sen mitä mä oon aina koettanu pukea sanoiks. Sun blogis on kyllä loistavin ♥
  Leggingsit kunniaan !

  VastaaPoista
 11. mä oon vaan niin helv.. pitkä että ne leggingsit näyttä joltain vit... capreilta. onneksi on sukkahousut.

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!