HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

torstai 13. tammikuuta 2011

saako toisen ulkonäköä kommentoida? noeini!

Väitetään, että suomalaiset on hiljasta porukkaa ja pitää suut supussa, mutta silti joka päivä törmää toisten ihmisten arvosteluun. Ei, mää en ala paasaan mistään helvetin seläntakana puhumisen vääryydestä, koska sitä me tehdään kaikki hautaan asti, haluttiin tai ei. Nyt mää tarkotan sitä suoraan puhumista, ihan face-to-face.

Joo, on se ihan jepa, että joku huomauttaa jos mun ripset valuu pitkin naamaa tai jos mulla on huulipunaa hampaissa. Mutta sittekku se menee "ohhoh, onpas sulle tullu hyllyvää tonne mahanseudulle"-tyyliseks morkkaamiseks niin mun täytyy sanoa, että stoppia hei! Ihan ku lihavuus, laihuus, nenänmalli, tapa meikata tai vaikka tyyli pitää hiuksia olis oikeutettu aihe vittuilla. Varsinki tää tällane piiloarvostelu: "Jaaha, että tällanen silmämeikki tänään... Ei, en mää pahalla! Se on vaan...erikoinen." tai "Oot sitte värjänny tukkas...". NO NIINOONKI, MITÄSITTE?

Kyllä mää tiedän miten mun paita istuu mun jenkkiksille tai miten mää oon aamulla poskeni meikannu, ei sitä tarvi tulla kertoon! Jestas, emmääkä ihmisille ala kettuilee että hei, kuulin että toi sun äijäs jätti sut, voihan harmi! Ja sitte sellanen veemäinen mairee hymy päälle.

Miten ihmiset luulee, että se mikä näkyy päällepäin, on jotenki arvostelua varten. Mutta sanooko kukaan sellasia asioita mitä kannattais, esim. "Sää oot kyllä ihan helvetin vaikee ihminen välillä!" tai että "Voisikko välillä kattoo muutaki ku sitä oman napas seutua?". Ollaan sillai et hei, eihän luonteeseen saa puuttua, ku sille ei voi mitää. IHAN KU OMALLE NENÄLLEEN VOIS! Tai omille kauneusihanteilleen!

Kyllä mää välillä päässäni ajattelen että herraisä mitä tolla ja tolla on ny päällä ja voi että, ku toi ei tajua luopua sinisestä luomiväristä, mutta mä AJATTELEN hiljaa pienen pääni sisällä. Mää en koe tarvetta loukata ketään laukomalla mun omia mielipiteitä ulkonäöstä tai kauneudesta. Ne samat tyypit ajattelee varmaan musta, että ei jestas mikä kotka, huorasaapikkaat ja kaikki. Ja antaa ajatella. Kunhan ei tuu mulle kertoon!

Joten josko pidettäis ihan omana tietona mitä mieltä jonkun takista tai pituus-paino-suhteesta ollaan, meinaan tuskin kukaan meistä on mikään tyyli-igoni tai itse täydellisyys. Vietetään vaan laatuaikaa ittemme kanssa oman pään sisällä ja naureskellaan niille tennissukille sandaaleissa, ilman että loukataan ketään. Kattokaas se ei oo kauheen tyylikästä. Jos täytyy nostaa ittensä korokkeelle alentamalla muita, ni sitten on joku pielessä!

10 kommenttia:

 1. Oon kyl oikeesti iha samaa mielt!

  VastaaPoista
 2. Toi on oikeesti raivostuttavaa! Mulle on ihan sama näyttääkö joku vaate jonkun muun mielestä mun päällä halpamaiselta tai miltä lieneekää, tärkeintä että ite tykkään! Ihmisillä ei todellakaan oo samanlaisia kauneusihanteita! Please deal with that!
  Hyvää tekstiä jälleeen :)

  VastaaPoista
 3. Oh, mahdanko ymmärtää tän sensseilyn oikein ja olenko löytänyt toisen joka viihtyy tässä discojen mersussa? <3___<3

  VastaaPoista
 4. OPRI, kyllä! Sene ei ole baari, vaan elämäntapa<3 (sanoo nimimerkki "10 kuukauden sisällä 5 senssitöntä viikonloppua"....)

  VastaaPoista
 5. Hei sielunsisko MISSÄ SÄ OOT OLLU TÄHÄN ASTI ! :D Miten me ei olla tavattu, miten on mahdollista ! :D Tuun kiskoo sua hihasta seuraavan kerran ku törmään suhun kantapaikassa <3

  VastaaPoista
 6. joo hyvää asiatekstiä mutta ihan kaikki puhekielen sanonnat ei tarttis olla mukana. esim. "mää" on hyvin ärsyttävää lukea. Teksti on kuin petri nygårdin suusta. Ja häntä en pidä kovin sivistyneenä ihmisenä... En sano että sun pitäis kirjakieltä kirjottaa, ja kirjotat niinkuin haluat mutta tekstillä olis enemmän vakuuttavuutta jos se ei kuulostaisi 13-vuotiaan kirjoittamalta. Ja joo, olen itse Tampereelta mutta en kirjoita "mää" ja "sää" enkä todellakaan kirjoita "mitäsevväliä" vaikka niin puhunkin... että ihan vaan palautteena. Luen mielelläni sun tekstejä asian takia, mutta välillä kielenkäyttö ärsyttää. kiitos hei aamen.

  VastaaPoista
 7. Anonyymi, kirjotan tasan sillai ku puhun ja puhun sillai ku haluan :D enkä osaa sitä muuttaa. tällai mää kirjotan (paitsi jotain koulujuttuja sillonku koulussa vielä olinki) ja ei oo pakko lukee jos rassaa =)

  VastaaPoista
 8. OPRI, todellaki! Muthan löytää aina sieltä tiskiltä päin nojailemasta kolmen valkovenäläisen sekä 4-6 riuskan miehen kanssa ;) Senelle siis!

  ps. voiko maailmassa tosiaan olla toinen ihminen mun lisäks joka ei vihaa Senssiä<3 + kaiken lisäks tykkää siitä ?!

  VastaaPoista
 9. täysi samaa mielt sun kanssas! tää su blogi nappaa kyl ni helveti hyvi kaikki on oikeest nii asia tekstii!

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!