HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

torstai 6. tammikuuta 2011

Siskot, meitä kustaan silmään!

Puhutaas taas ihan suoraan, eiksje? Ku mulla pyörii päässä taas eräs kinkkinen juttu, josta vähän mainitsinki tossa ekassa postauksessa. Nimittäin tää meidän tyttöjen (ja poikienkin!) kusettaminen. Muotiblogit, naistenlehdet ja telkkari iskee oikein kunnon värikynällä väritettyä totuutta tosta laittautumisesta ja kauneudenhoidosta yleensäkin.

Pari sivua Me Naisia, ja oot jo melkein vakuuttunut, että bikinialueen vahaaminen on miellyttävä ja hassunhauska operaatio. Tai että jos et oo koskaan meikannut, niin kyllähän kunnon bilemeikki luonnostuu alle viidessä minuutissa! Ja me idiootit vielä mennään halpaan, ja ihmetellään kun veri lentää ja itkettää ("eihän tästä mainittu lehdessä mitään, saatana!").

Image and video hosting by TinyPic

Tai leffat! Miten ne naiset onnistuu näyttämään viehättäviltä laittaessaan sukkahousuja tai levittäessään huulipunaa?! Siis mun mielestä mikään ei ole niin karu operaatio, kuin tällanen pullero tunkemassa itseään ja vatsamakkaroitaan ihonvärisiin sukkahousuihin. Ja se huulipunan laittaminen... no se on kans taas sellanen mahdoton tehtävä, josta on ihan turha yrittää selvitä ekalla kerralla punaamatta hampaitaan. Siksi mää ehkä oon noiden nudehuulipunien kannalla.

Muotiblogit taas luo tollasta samanlaista kuvaa, kuin naistenlehdetkin; kaikki on kivaa, hauskaa ja lässynlässynlää. Kaunistellaan ja silotellaan tosiasioita ja saadaan sitten lukijat ihan ymmälleen: "wat, siis käykö kaikki noin helposti?". Jokaisessa blogissa pitäis lukea "LUE OMALLA VASTUULLA, saattaa aiheuttaa sinisilmäisyyttä"-varoitus.

Image and video hosting by TinyPic

Oon pannu merkille, että kyllä meitä naisia kusetetaan yhtälailla kun miehiäkin, mun poikaystävä on ainakin aika järkyttynyt kaikesta mitä naisten perustoimiin liittyykään. Ripsientaivuttimia se suorastaan pelkää. Kauhu on luettavissa sen kasvoilta, kun mää ilmoitan iloisesti vahanneeni koko naaman ihokarvat. Tai kun höylä viiltää sääreen viidentoista sentin haavan, jota sitten teippaillaan koko loppuilta. Ressukka varmaan luuli, että naisten kauneustoimenpiteet liittyy vaan puuterin tuputteluun ja hiusten harjaamiseen...

Image and video hosting by TinyPic

Huvittavinta tässä on, että melkein me kaikki ollaan syvällä sisimmässämme tietoisia tästä kivusta ja tuskasta ja kaikesta muusta epämiellyttävästä ja silti... Kaikki vaan pitää turpansa kiinni ja hokee päässään "kauneuden takia on kärsittävä, kauneuden takia on kärsittävä". No niin onkin, mutta miksei meille kerrottu, että täytyy kärsiä näin perkeleesti?

Eli siis, rakkaat muotibloggarit, naistenlehdet ja muu media: voitteko ystävällisesti kertoa totuuden näistä asioista, tai edes vähentää sitä paskanjauhamista?

ps. Seuraa blogiani Bloglovinin avulla

6 kommenttia:

 1. soooo true! mietin tota samaa just tänään tossa kun koitin repiä "rentouttavaa ja virkistävää" kurkkunaamiota irti ihosta, kun ei se perkele irronnut niin HELPOSTI kun sen ois pitänyt. näyttää naama nyt siltä ku oisin luomassa nahkaa..

  VastaaPoista
 2. siis niinpä!! Kuinka rentouttavaa on repiä naamaa irti?! Kuka noita mainoslauseita keksii? Joku masokisti?

  VastaaPoista
 3. ahahah, mun on pakko liittyä lukijaks :-D

  ihana ihana ihana nauroin vedet silmissä tälle postaukselle :'D

  VastaaPoista
 4. hahaha kiitos! :D huumori se on mikä miehen tiellä pitää ;)

  VastaaPoista
 5. Ihan täyttä asiaa tämä! Usein ite otan kauheita paineita ulkonäöstä vaikka tiedän, että naistenlehdissä ja mikseipä vaan jonkun ihan tavallisen irc-galleria mirkun kuvia on muokattu reilustikin. Noh ei kai tässä auta ku yrittää pitää jalat maassa :-)

  VastaaPoista
 6. Riikka, näin se o! Muokattuja tirppoja löytyy joka kulman takaa eikä tiä, että mikä täälä ny onka totta... Me eletään tytöt sellasta aikakautta, että on pidettävä pää kylmänä ja silmät auki!

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!