HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

lauantai 8. tammikuuta 2011

suokkarit

Määhän tossa eilisessä purnauspostauksessa sanoin, että mää otan vähän positiivisempaakin kantaa liittyen noihi kauneusjutskuihin. Joten hereillä ny, täältä pesee!

Mää en pärjäis ilman...

...clip on -pidennyksiä. Ai jukra, kui siistii on, että saan heittää tyynesti kymmenen senttiä lisää pituutta tukkaan alle viidessä minassa?

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

...suoristusrautaa. Mun letti on niin järkyttävän, miten mää sen sanoisin, no pörröinen, että oisin hukassa ilman tota louskutinta. Mää en meinaan mun luonnonlaineista oikein sillai välitä.

...hiustenleikkuusaksia. Voi veljet, kuinka helppoo on vaan hetken mielijohteesta hankkia suora (nojoo, riippuu ihan mistä kulmasta kattoo) otsis tai vähän tasottaa latvoja.

...meikkiboksin sisältöö. En ala ny tässä erotteleen niitä meikkejä, mutta erityismaininnan annan kulmakynälle, koska omia kulmakarvoja ei juurikaan enää (kiitos saatanan hienon älynväläyksen 12-vuotiaana!) oo ja voin joka päivä tehdä iha erilaiset ja yliluonnottomat kulmat. JEIJ!

...meinasin sanoo vielä, että en pärjäis ilman rakennekynsiä, mut oonhan jo ihan hyvin painellu puoli vuotta ilmanki! Tiukkaa tekee kylläki. Ehkä ens tilistä sitte! Ja niiden on oltava mahdollisimman överit.


Ja sitten sellasia kivoja ekstroja on...

...irtoripset. En sanois niitä käteviks tai muuta vastaavaa (tosi kätevää ja miellyttävää liimata silmänsä melkein kiinni, asettaa ne täysin epäsymmetrisesti ja tän kaiken lisäks vielä pelätä koko helvetin loppuilta, että löytää ne ripset loppuillasta paidankaulukselta...), mutta on ne mukava lisä pippaloimaan mennessä.

...feikkikynnet. Siis ei rakennekynnet, vaan liimattavat yhenillan-kynnet suoraan Seppälästä. Joskus törmäsin niin loistaviin yksilöihin, että ne pysy yli viikon putkeen! Se irrotusprosessi oli aika rankka kylläki, mun kynnet itki.

Ohan näitäki, mitä en oo ees kokeillu...

...purkkirusketus. Siis myönnän, etten oo koskaan lätränny itseruskkettavan kanssa. Johtuu siitä, että oon aina ollu suht ruskee kaveri, kesän jälkeen ei oo tarvinnu (varsinki ku viime talvena olin Havaijilla) ja keväällä oon alottanu rusketuksen hyvissä ajoin. Mutta nytte sitte olis tarvetta, ommeinaa toi väri vähissä! (tästä aiheesta onkin tulossa postaus jossain välissä, joka kantaa nimeä "Urpo ensikertalainen ja faketan")
Image and video hosting by TinyPic

...kunnon pidennykset. Mutta mää koen, etten tarvi sellasia, clip onit on vallanmainiot tällaselle laiskalle kaverille.

...hampaidenvalkaisu. Ei oo tarvetta nyt, eikä toivottavasti ikinä. Oon niin ylpee, kun hammaslääkärit on aina kehunu, että voi vitsi kuinka kauniit ja valkoset leegot! Ihme kyllä ne on viä suussaki, oon meinaan joskus aikamoinen huutelija.

Image and video hosting by TinyPic
Legot on tallella!


No, entä te lukijat, ollaanko samoilla linjoilla vai painitaanko ihan eri sarjassa?

12 kommenttia:

 1. Mua kiinnostais tietää, et mikä se sun älynväläys oli noihin kulmakarvoihin liittyen :D

  VastaaPoista
 2. no sanotaanko näin, että kavereilla oli tarttuva kulmiennyppimismania......... Voin joskus kertoo koko stoorin :D

  VastaaPoista
 3. mua ärsyttää toi sun kirjotustyyli, yrität olla tosi hauska ja aaah mutta oot vaan feikki

  VastaaPoista
 4. kuulisippa miten mää puhun ;O ps. onneksi ei ole pakko lukea ;)

  VastaaPoista
 5. että mää rakastan tampeeree murretta aah mää kusen hunajaa lukiessani !

  VastaaPoista
 6. teksti on vähän ku lukis kaarina hazardia teininä, hahahhahh :D ja se ei välttämättä ollu kohteliaisuus :D kiva kuitenki, et käsittelet jotain oikeitaki aiheita, mut et tekopyhästi tai tuomiten. mun mielestä tekoripset, -hiukset, -kynnet, kulmien ja ripsien värjääminen, hampaidenvalkasu ja jopa botox on ok, mut rasvaimut, kauneusleikkaukset ja silikonit ei.

  VastaaPoista
 7. mun puolesta ihminen saa pumpata itteensä mitä mieli halajaa, meillon kuitenki vaan tää yks elämä, ja jos sen haluaa käyttää muokaten ittensä ihan vieraaks, ni antaa palaa! ite en kuitenkaan rupeis muotoileen naamaa uusiks:D

  VastaaPoista
 8. Näytät ihan mallilta. Ja tosi hyvin kirjotettua tekstiä :--)

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!