HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

perjantai 7. tammikuuta 2011

Tarkoitus ei ole purnata, mutta ...

Ajattelin tässä aamun kunniaks listata idiooteimpia ja turhimpia kauneudenhoitovälineitä/tuotteita/menetelmiä, mitä mää tiedän(joo mää tiän, mullon aika tylsät aamut). Tää ajatus lähti siitä, kun köpöttelin tonne kylppäriin päin, ja silmät osuivat deodoranttiini. Ei, mää en nyt oo julistamassa mitään hiellehaisevaa feministivallankumousta, vaan muistin mainoksen eräästä deodorantista, joka ilmoitti tekevänsä kainalokarvoista huomaamattomampia. Siis mitä?? Mulle jäi hivenen epäselväks, että miks ihmeessä ja tietenkin, että kuinka! Ja kuinka pitkiä kyseisten karvojen täytyis olla, että tää tökötti vaikuttaa? Herttilei mitä skebeliä...

Tai sitten ne ripsivärit, joissa on kaksi päätä; toinen pidennykseen ja toinen värjäämiseen. Eli ensin sitä valkoista mössöä suditaan, sitten mustaa värjäämään päälle. Herää kysymys: MIKSI SE VALKOINEN PIDENTÄVÄ AINE EI VOI OLLA JO VALMIIKSI MUSTAA?

Oman kategoriansa sitten muodostaa nää Cosmopolitanien ym. huuhaahoidot, jotka koostuu tyyliin jostain ruohosta, ananasmehusta ja pippurimausteesta. Niistä tehdään sitten sellainen kiva hiusnaamio, ja ai että huomenna on kaikki taas paremmin! Voi veljet, testaako niitä edes kukaan? (En väitä, etteikö lehdissä koskaan olisi mitään hyödyllisiä tee-se-itse-naamioita yms., mutta aika moni menee ihan mettään!)

Ja erilaisten shampoiden uskomattomat lupaukset... vaalentaa, kirkastaa, suoristaa, vahvistaa, korjaa... Peseekö niistä enää mikään?

Entäpäs hiuslakkojen överipitkät kestoajat "kampaus pysyy samanlaisena jopa 48 tuntia!" ja takana lukee, että tutkittu labrassa. Hei jos sulle laitetaan kampaus, johon heitetään lakkaa päälle, ja sitten istut labrassa 48 h ni kai se ny pysyyki! Onkoha labraolosuhteet hivenen eri, ku rankat synttäripartyt?

Onkos kukaan huomannut alle viidentoista egen pinsettien aivan paskan laadun? Eikö niitä kukaan testaa? Nehän on ihan vänkyrässä! Jos sellasilla saa edes napattua sormesta kiinni, ni mää nostan hattua. Elämäni kymmenistä pinseteistä yhdet on hyvät ja nekin on "lainattu" äidiltä hivenen pidemmäks aikaa. Nyt taitaa olla neljäs vuosi menossa...

Ny kaikki ajattelee, että eikö toi ämmä osaa muutaku purnata, mutta nou hätä, tulossa on kyllä postausta tähän asiaan liittyen, mutta ihan toiselta kantilta! ;)

Mutta hei, tuleeko teille mieleen jotain? Nää oli vaan tällasia aamukahvilla pohdittuja vitutuksenaiheita, että heittäkääpäs jos keksitte jonkun oikein mehevän purnaamisaiheen!

Mutta ny tää pimatsu lähtee töihin, että sais ruokaa pöytään (olis meinaan kurjaa, jos tästä mun elopainosta pääsis jokunen kilogramma tipahtamaan!) ja sisältöö elämään. Että se ommoro ja silleens!

4 kommenttia:

 1. Hahah, oon ite kans nauranu tota hiuslakkojen "testattu laboratoriossa" -juttua :-D

  Yks mitä oon kans miettiny ni meikki- ja kosteusvoiteiden yms taivaanrajoja koskettavat lupaukset :D "Rypyt häviävät sen siliän tien kun tätä läästit naamaasi" ...yeah right ei niinkään et olis omia kokemuksia mut muutamalla vanhemmalla naisella on ollu meikkivoidetta ni kivasti se on vaan sinne ryppyjen väliin kasaantunu eikä oo kyl mun mielestä ollu mitenkään nuorekas iho siin kohtaa :D

  VastaaPoista
 2. :D:D NIINPÄ! :D mun mielestä ne sais iskee naamarasvojen mukana naamarin tai edes lahjakortin tiimariin, niin sais sitten rahoilleen vastinetta, eli "kuin uudet kasvot"


  ...mutta se ei oo hullu joka myy, vaan se joka ostaa :D

  VastaaPoista
 3. hahaha ihana postaus :-D illan naurut ja jään varmasti lukemaan ;)

  http://seebehindmyeyes.blogspot.com/

  VastaaPoista
 4. kiitos ja käyn toki vilkaisemassa (;

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!