HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

sunnuntai 16. tammikuuta 2011

väliaikatietoja!

Morjes! Ajattelin tällasena väliaikatietona postailla vähän tota äänestystulosta, joka tässä viikon verran oli käynnissä. Elikkäs äänestykseen (aihe "Tämä blogi on...") tuli 122 vastausta, jotka jakautuivat näin:

oikeen mainio: 57
täynnä totuuksia: 46
hauska: 38
ei ny mitenkää erityisen hyödyllinen, mutta lepposaa luettavaa: 22
ei herätä minkäänlaisia tunteita: 17
sairaan ärsyttävä: 9

Eli huikeen positiivista kommenttia iskitte tiskiin, mää oikein äimistyin! Mutten kuitenkaa ny ihan leijuun ala, ja laitan kiviä taskuun esittelemällä pari negatiivisempaakin palautetta blogistani:

"--- hyvä kirjoittaja osaa pohtia asiaa monesta näkökulmasta, sinun tekstiti on lähinnä mustavalkoista vaahtoamista, johon kykenee kuka vain. Itse kaipaisin ehkä hieman neutraalimpaa ja kattavampaa aiheiden käsittelyä, jossa oikeasti mietitään asioita, ei vaan hakata sanoja näytölle. Kaivellaan niistä kulutetuista jutuista muutakin esille kuin se ilmiselvin juttu."

"--- En tiedä miksi blogiasi kirjoitat mutta on kyllä tähän mennessä ilmiselvää ettet ainakaan itsesi takia= haluat lukijoita ja kommentteja että kyllä siinä muiden mielipide jossain määrin kiinnostaa. --- . Ei muuta. onnea blogillesi ehkä sitä joku lukee. "

(Välttääkseni väärinymmärryksiä, kerron teille kaikille, että ihan omaks ilokseni kirjotan tätä, mutta kyllähän se mainiolta tuntuu, kun joku lukee ja joskus heittää kommenttiakin kehiin. Ja sellanen pikkujuttu vielä tähän väliin, että määpäs kirjotan mitä mieli halajaa, miten haluan! Että ähäkutti!)

Huomenna palailen sitten IHAN KUNNON postauksen kera, se o morommoro!

2 kommenttia:

  1. Mua ainakin naurattaa aivan mielettömästi nää sun kirjoitukset, että jatka vain samaa rataa! :)

    VastaaPoista
  2. c'moon, nää postaukset piristää päivää niiiiin hyvin :--)

    VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!