HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

torstai 3. helmikuuta 2011

80 lukijaa täynnä, joten...

... ei muutaku kisa pystyyn! Jäädytän nyt kysymys&vastauspostaus-idean, koska tää tuli vastaan ihan huikeesti nopeemmin ku uskoinkaa! Eli kilpailu toimii näin: Kerro syy, miksi luet tätä blogia TAI vaihtoehtoisesti anna palautetta. Mielestäni paras/hauskin/loistavin/mikävaan palkitaan. Palkinto on tällä hetkellä vielä hämärän peitossa, mutta kyllä se tästä vielä selkenee! Koru/kosmetiikkalinjalla kuiteski oon.

Eli kerro syy miksi luet Let's Fake It -blogia, tai anna kunnon palaute. Lähetä se osoitteeseen tseni@luukku.com yhteystietojen kera.

Aikaa on viikko, eli ensi viikon torstaihin, kello 12:00 asti.

Ei muutaku postia tuleen ;)

PS. 4.2. onkin Let's Fake It:n 1kk-päivä, eli onnee blogini!

2 kommenttia:

  1. Luen tätä siksi että sullon vahvoja mielipiteitä eikä tää sun blogis ole semmosta peruskuraa niinkuin blogit yleensä. sä oikeesti kerrot mitä aattelet etkä turhaan kaunistele asioita. oot oma ihtes ja jos sua vituttaa niin sit sua vituttaa etkä ala leikkii mitää tekopyhää paskaa

    VastaaPoista
  2. IHANAA IHANAA pääsen kehumaan sua! Mut siis löysin tän kai jostain demistä kun etin jotain lukemisen arvosta, ja tittidii rakastuin heti! rakastan näit sun postauksii sen takii ettei ne oo mitää turhaa lässynläätä vaan kunnon ASIAAAA! oot ihan paras, keep going ♥ tai jotai sellast..

    VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!