HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

tiistai 15. helmikuuta 2011

And the winner is ....

Noni, nyt vihdoin ja viimein paljastan kilpailun voittajan! Sain ihan loistavia kilpailuvastauksia aiheesta "Miksi luet Let's Fake It" -blogia ja muita palautteita blogiin liittyen, olin ihan häkeltyny! Palkinto on puoliksi hämäränpeitossa (siis teille!), mutta osa köyhästä, mutta rakkaudella hankitusta palkinnosta on tässä:

Image and video hosting by TinyPic

Kosteuttava naamio helppaa näillä valtavilla pakkasilla sitä omaa feissiä ja sen kylkeen iskin mun suosikkikynsitarroja!


Eli nyt päästään asiaan! Ekaksi julkaisen tässä pätkiä voittajan lähettämästä meilistä (se oli kokonaan loistava, mutta kovin pitkä, joten pätkäisin sitä rankalla kädellä):

"Kerranki joku (nainen) uskalti sanoa asiat just niinku ne on. Ja osas puhua juuri niistä
asioista, joiden kanssa monet nuoret naiset kamppailee."

"Eli siis luen sun blogias siks, koska se erottuu edukseen noista sadoista
muista blogeista ja tykkään kun sä tunnut vahvalle ihmiselle, jolla on hyvä
asenne elämään."

"On tietenkin asioita, joista oon sun kanssas eri mieltä ja musta sellanen
oikeestaan lisää mielenkiintoa, koska se herättää ajatuksia, mikä ei oo
ikinä huono asia."

Eli onnea Heea, ja kiitos ihanasta sähköpostista! Siinä oli muitakin ihania pätkiä, mutta mietin, että mieluummin pidän ne meidän välisenä!


Toki mää sain myös monta muuta oikein ihanaa ja ylifantsua sähköpostia, joten ajattelin julkaista myös hauskoja ja mahtavia pätkiä niistä:

Tää oli ihana ja mieltä lämmittävä kirje kokonaisuudessaan, mutta tämä kohta sai mut jopa ylpeäksi omasta blogistani:
"Let's fake it on ainutlaatuinen mielipideblogi, jonka kirjottaja tiedostaa olevansa itsekin "vain ihminen"
ja rakastaa itseään (ja reisiään ;)), ei tuomitse vaan neuvoo muita ja on oikeasti hyvänä esimerkkinä siitä, millaisella asenteella voi itse vaikuttaa onnellisuuteensa!"


Tää meili taasen  iski mun tajuntaan oikein kovaa, ja oli vakavastiotettava uhka tuolle voittajakirjeelle! Näin loistava asenne pitäis olla useemmalla!
"Just tänä aamuna löysin sun blogis ja olin eka et mitä helvettiä tuokin nättinaama tuolla urputtaa ja vittuilee ihmisille ... mutta, sitten tuli ahaa-elämys! Hitto, just noin mäkin ajattelen eli tyydyn takapuoleeni,joka mun siskon mielestä jatkuu jotenkin oudosti mun takana(!), jopa tykkään a-tisseistäni ja maalaan urheasti naamani postilaatikkoa varten, ettei se loota pelästy mun aknearpiani.

...
Siksi jäin sun juttus loppuun asti lukemaan, kun puuttui ne tavanomaiset kukkaset ja kuorrutteet, mutta särmää oli sit kivasti. Kiva et joku ajattelee, se kun tuntuu olevan nykyään suorastaan kiellettyä."


Toki tämäkin riemastutti mua kovasti!
"...tuntuu niinku olis itte kirjottanu noi postaukset :DD tykkään siitä ku sun blogi ei oo massaa."


Mutta siis kiitos kaikille muillekin osallistujille tooooooosi hurjan paljon! Toivottavasti saan taas pian jonkun ilon aiheen laittaa kilpailun pystyyn! ;)

7 kommenttia:

 1. Jeh, munki viesti on päässy tänne! Ihanaa palautetta oot saanu, ja aivan syystä. :)

  VastaaPoista
 2. kiitos paljon! vetää mut melkein hiljaseks -mutta vaan melkein ;)

  VastaaPoista
 3. kiva jos mun kommentti riemastutti ;D

  VastaaPoista
 4. Kiitos vielä, mulla on edelleen ihan älyttömän hyvä fiilis! :) Jäi sanomatta, että palkinto on todella mieluisa, ehkä mun naamaki selvii tästä talvesta ja kynsitarroja en ookaan ennen vielä testaillu (pahoin pelkään, että kulutan jatkossa vielä entistä enemmän aikaa näiden kynsien näpräämiseen) ;)

  VastaaPoista
 5. Aivan suuuuperihana blogi sulla! <3 jään kyllä lukemaan jatkossaki :)

  VastaaPoista
 6. Olipa kiva kuulla että iskin tajuntaasi! ja toka sija lämmitti ihan uskomattomasti! Kiitos, eilen aamulla huomasin jo sijoitukseni ja päivästä tuli ihan loistava! En oikein osannut kellekään asiasta kertoa, mutta oli ihanan hieno fiilis koko päivän.

  VastaaPoista
 7. Satu, kiitos paljon ja tervetuloa seurailemaan! <3 :>

  Tuulitar, ihana kuulla! :)

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!