HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

perjantai 4. helmikuuta 2011

Onnea Let's Fake It 1 kk !

Jeejee, kuukausi täynnä ja jos jonkinnäköstä oon ehtiny jo kirjotteleen! Ei muutaku jatketaan samalla linjalla!

PS. muistakaa kilpailu!

3 kommenttia:

 1. Hih, pakko tulla kehuu tätä sun blogia, LÖysin tän pari päivää sitten ja luin kaikki postaukset putkeen. Ihan Loistavaa tekstiä!
  Itteäniki ärsyttää niin moni samantyyppinen asia ja vaikka en oo ihan purjnaajatyyppiä, niin on ihana lukea, että ainakin joku jaksaa tuoda kaikkia valittamisen arvosia asioita esiin! Kiitos ja jatka tosiaan samaan malliin!

  ps. Täytyy tunnustaa, että sinä ja pari muuta bloggaajaa onnistuitte inspiroimaan mua alottamaan myös oman blogin ja kattelen nyt, että miten se käynnistyy :))

  VastaaPoista
 2. Anniina, yritän parhaani! :>

  mansikka, kiitos paljon ja ihana kuulla! tollanen palaute jaksaa jatkaa eteenpäin ja unohtaan sitten ne inhottavammat kommentit! :> ja onnea blogin kanssa! :>

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!