HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

tiistai 1. helmikuuta 2011

teinielämää sydän sydän

Ai että siis nyt mää pääsen mun suosikkiaiheisiin, eli teineyteen (teiniyteen?), pissismiin ja yleiseen yläasteiluun!

En meinaan tiä mitään niin raskasta, ku hurjiksi haukuiksi tarkotetut "vittu se on teini!!!"-lausahdukset. Jestas sentää, me kaikki ollaan oltu/ollaan edelleen teini-ikäisiä ja suurin osa saa kuulla myöskin olevansa teini (oh my God, siis 15-vuotiasko teini, ohhoh mikä hurja uutinen!) elämänsä aikana. Että aika laimeita on noi pissis-syytökset loppupeleissä.

Ja sitten teinistereotypiat... yleensä teinillä tai pissiksellä tarkoitetaan tyttöä, jonka tunnistaa kovasta äänestä, huomionhakuisuudesta ja vittu-sanan kylvämisestä. Ei unohdeta vahvalla kädellä meikattua naamaa, poikasekoiluja ja tissipaitoja. No tästä voidaanki päätellä, että sitte mää oon ollut teini varmaan puolielämääni ja näillä näkymin tuun olemaanki. Ja samaa voisin sanoo aika monista alle 25-vuotiaista nuorista naisista, jotka tunnen...

Kerran painiessa tuskallisesti mun aikuistumiskriisieni kanssa valitin ystävälleni, että suoraan sanottuna vituttaa, kun täyttää 20, eikä saa enää olla teini. En muka vois tehdä kaikkee lapsellista, mitä oon tehny jo vuosia, ja laittaa sitä vaan nuoren iän piikkiin. Ystäväni katsoa mua hivenen säälien ja sanoi sanat, joita en koskaan voi unohtaa: "Jenni, nyt sun täytyy myöntää, että kyse ei ollu teinivuosista, vaan se on se sun luonne."
Joku ois voinu loukkaantua, mutta mää riemastuin! Jes, tällanen mää oon ja saan jatkaa tätä naurettavaa 15-vuotiaalle paremmin sopivaa elämääni rauhassa, ja tuudittautua illalla siihen ajatukseen, että on meitä yli-ikäisiä teinejä varmasti muuaallakin! Vai onko?

Mua ärsyttää, että kun on sitä ikää se kakskytä, niin pitäis jotenki viisastua ja kasvaa henkisesti! Kyllä mää osaan laskuni maksaa, käyttäytyä tarvittaessa asiallisesti ja käydä töissä, vaikka suurin osa musta mieluummin tanssiski peilin edessä ja kuuntelis Britneyn vanhoja albumeita. Vaikka mää käyttäytyisin ku rääväsuinen kakara, joisin siideriä ja lukisin Demiä, ei se tarkota että oisin jälkeenjääny tai uskomaton pissis. Se on se mun luonne!

Eräissäkin juhlissa sellanen mua pari vuotta nuorempi poju tuli mulle ihan yhtäkkiä kertomaan, että kuinka "teini" hänen mielestään olen (aika jännä, en ollu kyseistä tyyppiä nähnyt ku joku kerran kaks elämässäni!). Ilmoitin poikaparalle, että en ihmettele moista, koska mulla on ikää se 19 vuotta, joka vielä teini-ikän piiriin lasketaan. No, tämä ei riittänyt kyseiselle jannulle, vaan sitten hän kertoi, että vaikutan kolme vuotta ikäistäni nuoremmalta (se on todennäköisesti totta, mutta en tiedä miten hän sen voi tietää, koska tämä oli ensimmäinen kerta, kun keskustelin tän jampan kanssa). Huomautin hänelle, että ei hänkään kauhealta järjenjättiläiseltä vaikuta, kun kaljapäissään päättää kavereidensa avustuksella tulla jakelemaan luonneanalyysejä vieraista ihmisistä. Sönkättyään aikansa, se sano, että nyt MÄÄ saan kertoo mitä mieltä olen hänestä (:D!) ja ikävä kyllä jouduin sanomaan, että enpä mitään mieltä, koska en todellakaan häntä tunne. Poikaressu kauhistui suunnattomasti ja kysyi vapisevalla äänellä: "siis oonks mä joku nobody?". Sillä hetkellä karistin kaikki epäilykset omasta jälkeenjäämisestäni ja sain itsekunnioitukseni takaisin.

Joten kaikki te teineiksi haukutut tytöt ja pissis-leiman saaneet nuoret naiset; pitäkää pää pystyssä! Jos jotain rassaa se, miten sä pukeudut, meikkaat, puhut, käyttäydyt, niin vittu antaa rassata! Siis jos se on sitä sua ittees oikeesti. Jos taas se on esittämistä, muille vittuilua ja "huora"-sanan nyrkkiin yskimistä koulunkäytävillä, ni sitte voitte mennä itteenne ja miettiä, että mikä siinä omassa itsetunnossa on rempallaa.

Image and video hosting by TinyPic

ihanaa teinirikasta pissispäivää kaikille toivottaa Jenni ja menee meikkaamaan silmänsä valkoisella meikkikynällä <3

14 kommenttia:

 1. Oot paras! Löysin blogis vasta muutama päivä sitten ja ahmin heti kaikki postaukset läpi 8) Oot ihanan aito ja tuntuu et oon vähän samantyyppinen kun sä. Sanon suoraan mitä ajattelen enkä esimerkiks jaksa "en-puhu-paskaa-selän-takana-ja-olen-kaikkien-kaveri" -ihmisiä. Mä ainakin puhun paskaa just niin paljon kun haluan, enkä koe mitään tarvetta miellyttää kaikkia :) Ikää on 18, mutta meikähän käyttäytyy ja pukeutuu ja MEIKKAA just niinkun itte haluaa. Että toinenkin ikipissis täällä :)

  VastaaPoista
 2. anonyymi, mahtavaa kuulla, että on muitakin tällasia ylirasittavia ikipissiksiä!! pelkäsin jo meidän kuolevan sukupuuttoon näiden järkevien ja pohdisklevien tyyppien marssiessa yli!

  VastaaPoista
 3. Oot ihana ! <3 Piristit taas päivää noiden ihanien blogiin tulleiden haukkumaviestien jälkeen :) aina toitotetaan et "pitää olla oma itsensä" mut sit jos ootkin pissis niin se on hirvee rikos ja sua käsketään muuttumaan. MIKSEI pissikset saa olla omia itsejään ?!

  Ja hei peeäs. olit muuten ihan hirveen pieni livenä ! ei siis sillä että olisit kuvissa joku kauhee mammuttikolari mutta siis kun kuvittelet olevas jotenki pikkasen pläski niin ja vitut ! :)

  VastaaPoista
 4. oi Opri ite oot valtavan ihana! Voi vittu jos joku tulee sulle päätään aukoon ni se on pelkkää kateutta ja katkeruutta! Ja just toi että pissikset ei missään nimessä saa olla ittejään, mutta muilla toki on se etuoikeus! saatana!

  ps. mun piti tulla nykiin sua uusiks hihasta, mutta en löytäny! ;<

  VastaaPoista
 5. Hei tää ei oo totta, allekirjotan jokasen sun mielipitees kaikissa tähänasti käsittelemissäs aiheissa ihan täysin.

  Arvostan. Oot pro. Keep it goin'!

  VastaaPoista
 6. täällä ilmoittautuu yksi 20-vuotias ikipissis :D

  VastaaPoista
 7. pakko kommentoida ekaa kertaa! aivan loistava blogi, saa nauraa aina vedet silmis ;D

  voih mäki olin yläasteella se kuuluisa teini :DDD ja sitte jotku vielä "vittuili" jossain irc-galleriaski.. voi huhhuh.

  VastaaPoista
 8. Lotta kiitos! Ihana kuulla! :>

  Anonyymi, se on oikein! ;D

  Anonyymi, kiitos paljon! ...ja kuulostaa tutulta ;D

  VastaaPoista
 9. Sää oot ihan huippu, herraisä sentään!

  VastaaPoista
 10. Ilde, kiitos, määhän ihan punastun täällä:D

  VastaaPoista
 11. hei voi ei mä oikeesti luulin että kun joskus herään kakskytvuotiaana niin herään myös aikuisena, hillittynä ja rauhallisena :D tai no oikeestaa oletin tän tapahtuvan jo 18 synttäreide jälkee, mutta sitten tajusin että oon edellee teini :D

  VastaaPoista
 12. no niin just!! :D ....ei sitten niin käynytkään...

  VastaaPoista
 13. Teineily tekee vaan hyvää välillä. Mieluummin vähän pissis 24-vuotias, kun kankiperseinen jäykkis.;)

  VastaaPoista
 14. Yllä olevan jäykkiksen piti muuten varmaan kirjoittaa "kuin" eikä "kun"!:D

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!