HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

ärsyttävimmät sanonnat

Maailma on täynnä ihan saatanan ärsyttäviä sanontoja/yhteisöjä/lausahduksia, joten jos jonku ne kuuluu koota yhteen, ni mun! Eli tässä tulee:

"Kerran me vaan eletään!", "Elä täysillä!"-läpäläpä.
Toki me vaan kerran ollaan täällä, mutta ei se tarkota, että voidaan vetää ihan lekkeriks kaikki, vai? Että poltinpa tosta ton navetan, ku kerrankos tässä eletään! Ja mitä on täysiä eläminen? Jotai riehumista ja kauheeta painamista edes takas? Hä?

Tai nää tekohauskat irc-galleriayhteisösanonnat! "Minkä nuorena varastaa, sen vanhana omistaa!", no uuu, ootko joku nuorisokriminaali? Hei voi luoja, onko nolompaa? Tai joku "Don't drink and drive, just smoke and fly;)"-tyyliset "heh heh poltan kukkaa!"-vihjailut. Mä en kehtais ees päästää suustani tollasta.!

"Yksin ei saa unta, kaksin ei malta nukkua;);););)!", "Aamuseksi Tekee Iloiseksi ;);)!", "Kaksimielisillä on hauskempaa;)))"
Ällöttävät seksivihjaukset jotka on höystetty sadalla ;)-hymiöllä saa mut yökkimään! Seksi on jännää ja erotiikka hauskaa, mutta hei pliis... Varsinki ku noi roikkuu jonku Koff-lippispäisen amiksen kuvateksteissä ii2:ssa.... ei ei ei ei.

"Puhu vaan paskaa, teet musta kuuluisan!" + muut nolot feiminoloudet
No sehän onkin loistava tapa tulla tunnetuks! Ai että, feimeys haukkumisen takia, siinä on kyllä sitä jotain! ...not.

"Mää oon kännissä, missä sää oot!"
Muuten aivan loistavan hauska, mutta ku 13-vuotiaat pimatsut sidukka kädssä viljelee tota, niin...

"Elämän ei kuulu olla pelkkää ruusuilla tanssimista!"
Tuskaakos sitte? Eikös siihe tähdätä että olis mukavaa suurimmaks osaks? Typerä ajatus, että elämän pitää olla vitunmoista kärsimystä! Huh huh, mun elämä on ainaki aika tanssia koko aja!

Sitte tuulesta temmatut muuten vaan ihan turhat, tyyliin "Blondeilla on aina hauskempaa!", MILLÄ PERUSTEELLA? On mullaki ollu vaalee tukka, eikä sen hauskempaa ollu, saatana.

Mitkä teitä vituttaa/raivostuttaa/ottaa päähän eniten? Kertokaa, nää on jotenkin hauskoja mielipideasioita! Perustelut toki mukaan ;)

15 kommenttia:

 1. Mua kyrsii kans noi kaksmielisyyden ihannoinnit, varsinki ku niitä näkee jollaan 13v. pikkulissuilla. Yleensä sellasii hokemii jakeleekii vaan sellaset ihmiset, joiden kaksmielisyys jää todellisuudessa sille "hihi pippeli"- tai "tykkääks TEROTTAA KYNIÄ hihihi!!1"-tasolle.

  Toinen mikä ärsyttää on sellaset "outo ja ylpeä siitä"-tyyppiset jutut. Jos joku MAINOSTAA olevansa outo, se yleensä PYRKII olemaan outo (sen sijaan että olis vaan oma ittensä) ja se on epäaitoo ja not cool. Jos joku on oikeesti "outo", se tuskin viljelee siihen liittyvii sanontoja jokasessa yhteisöpalvelussa mitä se tietää. Todellisesti "oudot" ihmiset vaan chillaa ja on outoja ja that's it, niiden ei tartti mainostaa sitä sillee et kaikki varmast huomais. : D Ja sillee jos tarkemmin aattelee ni jokanenhan on jollaan tavalla outo, ni sen erillään ilmottaminen on sama ku julistais innoissaan joka paikassa vaiks olevansa nainen/suomalainen/ihminen/elossa/tmv. Eli aikas turhaa sellanen. : D

  Kauheen pitkästi selitän mut äh, hankalaa. Kyl te tajuutte!!1

  VastaaPoista
 2. Ärsyttää varsinkin facebookissa ja joskus aikoinaan myös irc-galleriassa kaikki ne yhteisöt, jotka vihjailee jostakin ihastumisesta yms.
  Esimerkiksi yksi, joka menee suurinpiirtein näin: "meressä on miljoonia kaloja, mutta mä haluun vaan sen yhen ;)"
  Sitte joidenkin facebook -profiileissa on samantyyppisiä tykkäyksiä joku 3629 kappaletta.
  Että kyllä sitä vähemmästäkin selviää, että tykkäät jostakin, mua ei vaan kiinnostais kuulla siitä joka kerta kun avaan facebookin...

  Helpommalla pääset, kun meet vaan juttelemaan "sille tietylle ;););)"

  VastaaPoista
 3. Tuon ekan sanonnan kanssa samaan kastiin menevä teinien hehkutus siitä kuinka "oon eläny paljon enemmän ku suurin osa kuuskymppisistä!!11!!" , ja kyse on sitten ryyppäysreissuista, riehumisesta julkisella paikalla, kotoa karkailusta ja randomien nusauttelusta.

  HALOO! Se mitään suurta elämänkokemusta ole.

  VastaaPoista
 4. Löysin sun blogin vasta äsken ja kun luin jo pelkästään tän postauksen, niin nauroin ihan hulluna! :D Mä oon vielä aika samaa mieltä noista mitä mainitsit. Eniten mua pistää keittää just toi "mä oon kännissä, missä sää oot", yäk! Ja myös noi seksivihjaukset, sanois sitte suoraa eikä mitään v*tun ";);););;)"

  Jatka samaan malliin! :D

  http://makeithappennn.blogspot.com/

  VastaaPoista
 5. mua ihmetyttää kans tää "blondeil on aina hauskempaa" mitämitä ihmettä, mitä väliä hiusten värillä ja mitenkä se liittyy hauskan pitoon?..

  Sama kans nää aina ihanaiset 13-14wee pikkuaikuiset naiset jotka pyörii kaupungilla kännissä 0,7% alkoholia sisältävän alkoholittoman päärynäsiiderin alasena:))) on se hieno asia !

  VastaaPoista
 6. hahaa, ootte heti päässy kärryille mun ajatuksista ja oon teidän jokasen kanssa ihan samaa mieltä!! Rakastuin ihaniin pitkiin kommentteihinne, mahtavaa, kiitos niistä! :)

  Tiina, just noi kauheet "hehee, eletään nuorena täysii, ei tarvi vanhainkodis valehdellaaah!!11"...eieiei.

  ja josuu, ihana kuulla! :>

  VastaaPoista
 7. Minua itseäni ärsyttää ihan turhan usein hoettu sanonta: "mikä ei tapa, se vahvistaa". Kyllä, vastoinkäymiset voivat vahvistaa, mutta ei kyllä ihan aina. Miten auto-onnettomuudesta hengissä selvinnyt neliraajahalvaantunut asiasta ajattelee?!? Tai esim. jostain verilöylystä naarmuitta selvinnyt mutta täysin traumatisoitunut ja alkoholisoitunut ihminen???

  VastaaPoista
 8. Hei, haluaisin kuulla sun mielipidettä aiheesta homoseksuaalisuus ja sen vastustaminen, haluisitko siitä joskus kirjotella postausta mun mieliks? :) täs ainakin jotain mikä voi herättää sussa ajatuksia:

  http://www.youtube.com/watch?v=JfPjTvTx5-U

  VastaaPoista
 9. Sulta tulee mahtavaa tekstiä, oon lukeu jokaisen postauksen uudelleen tän päivän aikana ja muakin kiinnostais kuulla sun ajatuksia homoseksuaalisuudesta sekä esim. rasismista :))

  VastaaPoista
 10. Tää on niiin totta, kun joskus kattelee kun pikkulissut on galtsussa liittyny just noihin "Minkä nuorena varastaa, sen vanhana omistaa!", "Yksin ei saa unta, kaksin ei malta nukkua;);););)!" plus johonkin ryyppäysryhmään, ei voi muuta kun nauraa.

  VastaaPoista
 11. Sulta kyl löytyy tuo kirjoittamisen taito. ;) Vitsi kun itekin osais samanlaisella huumorilla ja mielikuvituksella kirjoitella. :)

  VastaaPoista
 12. Sara, älä muuta sano!! Kun menettää liikuntakykynsä tai vaikka mielenterveys kusee, niin tuskin siinä hirveesti viljelee tota lausetta...

  nanna, laitan korvan taakse ja seuraavaks toteutettavien listalle! :) voipi olla, että perehdyn siihen nopeammin kuin uskotkaan!

  anonyymi, mahtava kuulla, että jaksat lukee ja tykkäät! =)

  PrinsessaRöpönen, älä muuta sano! iskee pieni myötähäpeä! no, oon itekki ollu 13vee... ;D

  Sirpu, kiitos paljon kehuista! kiva, että tykätään! ;D

  VastaaPoista
 13. Oho miten en ole löytänyt tätä blogia aiemmin? tykkään hirveesti sun mielipiteistä ja tavasta kirjoittaa niitä!
  Ja et usko miten just tollaset irc-galleriayhteisöt vituttaa allekirjoittanuttakin <3 ja kun ne ovat yleensä vielä hieman vanhempien ihmisten (>17v)perustamia! Ottaako edes päähän, niin!

  En nyt kyllä valitettavasti vastaa blogitekstin esittämään kysymykseen, kun kehun sun blogia, mut tää on oikeesti sellanen mitä taidan jäädä kyllä seurailemaan :)

  VastaaPoista
 14. ah tää on niiiiiiiiiiin mun lempiaihe!
  "humala on mun jumala", näin pääsiäisen alla kaiken maailman muna-jutut, esim "noooooh saitko pääsiäsMUNAAAAAA höhröröröröröör" ja oikeesti vittu kaikkein pahin "munarikasta pääsiäistä", I could go on forever baby... saanen suositella https://www.facebook.com/#!/group.php?gid=119040406423

  VastaaPoista
 15. ronja, repes tolle "munarikasta pääsiäistä" - jutulle! Oon kyllä melko monta kertaa kuullu mutta mahtava silti :DD

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!