HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

maanantai 14. maaliskuuta 2011

inspis hukassa

Mun piti postata jo eilen - en keksiny mitään. Tänään mielessä oli postausaiheita ja yhen postauksen alotinki (aiheena oli puutteet naisellisuudessa!), mutten saanu muuta tehtyä ku tekohauskaa paskaa parin rivin verran. Ajattelin, etten saastuta tätä blogia persoonattomalla lotinalla, joka on väkisin väkerretty verenmaku suussa. Että don't worry, postailutahti ei hiljene. Mua vaan ei tänään inspaa mikään (paitsi mun uun kynsistudio, siitä voi lukee täältä!).

Image and video hosting by TinyPic
EI INSPAA.

3 kommenttia:

 1. ps. 24000 näyttöö meni just rikki!

  VastaaPoista
 2. On suorastaan pakko alkaa lukemaan tätä blogia, kirjotat niin hyvin! Aiheet on loistavia ja osaat kyllä todella kirjottaa niin että lukija kiinnostuu.

  Kitios näin mahtavasta blogista joka on piristänyt päivääni jo monta kertaa!! =)

  VastaaPoista
 3. voi kiitti Annika ja tosi paljon tervetuloo! :>

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!