HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

pojat on poikii

Voiko mikään olla epäreilumpaa, epätasa-arvosempaa ja muutenki rasittavampaa, ku sanonta "no, pojat on poikia!"!? Pojat saa riehua luokassa, olla huonoja koulussa, laiskotella himassa ja olla täysiä käsiä "naisten töissä" (siis toi on toinen, joka saa mut raivon valtaan!!). Tyttöjen pitää osata leipoa, olla koulussa parempia ku pojat, käyttäytyä siivosti ja ties mitä, koska pojat on poikia! Hei haloo.

Oon aina ollu katkera, ku jossai yläasteella pojat sai kauheet kehut jos koenumero oli yli kuus! Tyttöjen alle ysejä ei ees huomioitu, tietenkä. "Noku noi pojat on tollasia...." Tai mistä johtuu, että pojilta ei vaadita kummosta äidinkielentaitoo? Siis ei oo mies eikä mikään, jos pilkuttaminen onnistuu luonnostaan! Yhdys sana virheet kuuluu poikien ainekirjotuksiin, "Pilkut on vähän väärin, mutta pojat on poikia, kyllä mää ymmärrän! Hieno aine kuitenkin!". Tytöillä taas punakynä viuhu jokasen saatanan kirjotusvirheen (tyyliin epäselvä iso alkukirjain tai ;-merkin väärä käyttö, hohhoijjaa!) alapuolella, koska kyllähän ny tyttöjen täytyy saatana osata kirjottaa vaikka tietosanakirja yhdeltä istumalta, poikien ei ny tarvi ku kirjottaa kolmelauseinen tarina otsikolla "Ensimmäinen koulupäivä" tai joku muu helvetin vaativa sepustus.

Emmäny väitä, että pojat pääsee yläasteen läpi pelkän pippelin omistamisella, mutta ei kukaan voi väittää, etteikö pojat pääsis hitusen helpommalla!

Mun tuttavapiirin miehet ei osannu ennen omiin kämppiin muuttamista varmaan edes pestä pyykkiä, eihän ny poikien tarvi himassa kotitöitä opetella, kyllähän pojat ehtii sitten aikuisenaki läpäläpälää. Perusjätkä ei osaa tehä ees makaronilaatikkoo, mutta ku joku muikkeli myöntää, ettei osaa, saa se niskaansa lellipentu- ja laiskottelija-syytökset. Noku hei POJAT ON POIKIA!

Toisaalta tää aiheuttaa sen, että poikia aliarvioidaan ihan sikana, eikä niiden tarvi ees osata mitään. Ei se ny miesten vika oo, että niiltä ei vaadita mitää, toisaalta se on aika perseestä. Ja pahinta on se, että mä meen itekki tohon mukaan ihmettelyilläni tyyliin "Oho, onpa hyvää leipää, JAA MIKKO-PETTERI TEKI TÄN, ohhoh!!", "Ai ku teillä on siistiä Leena-Unelma, AI MITÄ ETTÄ? JARMO-ALERVO SIIVOSI??".

Mutta ei toi ainoastaa liity koulumaailmaan tai kotikäyttäytymiseen, vaan kaikkeen; esim. parisuhteisiin, jne. "Mika-Jantteri ryyppää ny toista viikkoo putkeen poikien kanssa Pattayalla, mut no noi miehet on tollasia! Kyllä minä täällä mielelläni pesen sen pyykkiä ja hoidan meidän kaikki seitsemän lasta. Ihanaa tää parisuhde.", "Alpo-Johannes sitte firman pikkujouluissa kähmi sihteeriään, mutta ei se haittaa, ku noi miehet on tollasia viriilejä, että kyllähän sen otin huomioon jo ennen naimisiinmenoo!". Voi kurjuus.

Ihan vaan poikaparkojen takia, mää pyydän: ei enää koskaan päästetä ketään jannua pälkähästä vaan siks, ku se on poika.

20 kommenttia:

 1. Eikäää! Iha sairaan hyvä ja oon niin samaa mieltä! =D Ihanat noi Jarmo-Alervot ja Leena-Unelmat!

  VastaaPoista
 2. Toisaalta yliopistossa (ja varmaan myös yleisestikin korkeakouluissa) suurin osa on tyttöjä... Eli tavallaan voidaan varmaan olettaa, että tuo lepsuilu poikia kohtaan iskee niitä omaan nilkkaan..?

  VastaaPoista
 3. LOISTAVA :D

  T. Leena-Unelma

  VastaaPoista
 4. mielettömän hyvä ja osuva teksti! :DD

  VastaaPoista
 5. saisinkohan mä valtuudet nimetä kavereiden pian syntyvän lapsen? :DDD

  VastaaPoista
 6. Sara, tottapuhut!

  Nema & Anonyymi Leena-Unelma, kiitti paljon! :>

  hope u like

  VastaaPoista
 7. löysin kaverin kautta tän blogin ja päätin lukee muutamii postauksii ja tsiigailla vähä et näyttääks kiinnostavalt... ei hitto nauroin heti tälle ekalle postaukselle! ihan loistava :-D ja kaiken kruunaa just noi nimet... huhuh! =D yks lukija lisää tulee täältä nyte, aivan varmasti!

  VastaaPoista
 8. nepatsu kiitos hurjan paljo, vähä mainio kuulla tollasta! ja tervetuloo kyytiin!;D

  VastaaPoista
 9. haha hieman hyvä postaus taas kerran ! ja noi nimet kruunas kaiken :::D:D

  VastaaPoista
 10. iha sama et nainen on "huora" niin mies on vain "peluri" ja positiivisessa mielessä. nainen on aina negatiivisessa.
  Hyvä teksti!

  VastaaPoista
 11. mmarij kiitos kehuista!:D

  edit, totta puhut!! ja kiitos:)

  VastaaPoista
 12. Toi on niiiiiiin totta :DD

  P.S. Sitte ku saan pojan, ni sen nimeks tulee MIKA-JANTTERI!!

  VastaaPoista
 13. hahaha Violetta, pidä sit huoli et kasvatat sen sillai, ettei se lähe thaikkuihin ryyppyretkelle poikaporukalla!! ;D

  VastaaPoista
 14. On muuten ihan mahtava blogi sulla pystyssä! :D Tääl on taas yks uus lukija 8)

  VastaaPoista
 15. Nyt Jennin käsitys on myös virallinen totuus:
  http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Osa+pojista+ei+opi+kirjoittamaan+peruskoulussa/1135265357688/

  Muistui heti mieleen tää postaus kun näin HS:n uutisen.

  VastaaPoista
 16. Noni, eli en ihan paskaa jauha! :D

  VastaaPoista
 17. Ite oon törmänny tähän niin monesti.. Ku en ole varsinkaan käytökseltäni semmonen tyttömäinen tyttö.Toki pukeutumisen ja laittautumisen suhteen olen kyllä niin nainen pahimmasta päästä mutta koulu aina menny miten menny, en osaa kokata tai pyykätä,meijän taloudessa mies hoitaa semmoset. Mutta olen autopuolella koulussa ja osaan laittaa autoja ja tajuan v8 salat paljon paremmin kun jonku marjatortun teon. Ja aina saa tätä suu auki ihmettelyä että hei sinun pitäs olla nainen et sinä voi käyttää nui rumaa kieltä ja sinu pitäs muna huurussa pakertaa keittiössä ja miten voit olla nuin huono koulussa ja MITÄ IHMETTÄ sustako tulee autoasentaja :OO ärysttävää..

  VastaaPoista
 18. Ehkä osa onkin totta mutta kyllä tässä selvästi näkyy miten te naiset liioittelette. t, poika.

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!