HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

lauantai 26. maaliskuuta 2011

rakkausrintaman kirjoittamattomat säännöt

Jokainen tyttö varmaan myöntää joskus päästäneensä suustaan jonkun helvetin naurettavan säännön Demi.fi-keskustelupalstan tyyliin, esim. "Kaverin eksään ei kosketa". Tytöt viljelee jos jonkinnäkösiä moraalisääntöjä rakkausrintamalle, mutta unohtaa sitten ite käyttäytyä omien sääntöjensä mukaisesti. Muilta vaaditaan sellasta moraalia, että ei oo edes luostarissa nähty, mutta omat teot on ku jostain Salatuista Elämistä.

Tytöt ihastuksisaan alentuvat aika karmeihinkin tekoihin; rakkauden eteenhän voi tehdä mitä vaan. Mustamaalataan muita, huoritellaan ihatuksen exiä ja toimitaan ainoastaan negatiivisen energian voimin. Mutta auta armias, ku se ihastus sattuuki vaikkapa kiinnostuun sun superbestfriendistä.... Kaverin ihastukseen ei kosketa (vaikka ihastus olis molemminpuolinen!), vaan ehdottomasti haudataan oma kiinnostus ja yritetään väkisin sitten seurustella vaikka jonkun muun kanssa. "Ethän sä oo ihastunu mun ihastukseen!?" "En tietty, en todellakaan koske siihen, don't worry!" Silti salaa lentelee viestit puolin ja toisin ja kusessa ollaan. 

Missä kohtaa meni väärin? No siinä kohtaa, ku kusetettiin kaveria: "ei mua sun ihastus kiinnosta". Sori ny vaan, mutta tää on tällanen juttu, että paras mies voittakoon. Tai siis nainen. Sullon kaks vaihtoehtoo; pidätkö ystäväs ja unohdatte molemmat sen jäbän, vai alatteko taisteleen siitä. (Sillä uhalla, että yskitte nyrkkiin "huoraa", kun tapaatte toisenne koulun käytävällä, eikä ystävyytenne palaa enää normaaliksi) Tai toi kaverin eksään ei saa koskee-läpäläpä. Joo, ei nyt kannata bestiksen pitkäaikaista poikaystävää ottaa kaks viikkoo niiden eron jälkeen, mutta jotain järkee ny! Eihän kohta kannata edes hankkia kavereita, sittehä täällä saa kukaan koskee kehenkään, jos kaveripiiri on laaja! Enkä mää lähe mihinkään Meksikoon ettiin miestä, jos mun toveri on käyny läpi puoli Pirkanmaata tai jotai! Lainaan tässä välissä erätä viisasta miestä:
"jos on kiva mimmi (tai jätkä) näköpiirissä, niin pitkällä aikavälillä onnistumisen tuottama tyytyväisyys on molemmille niin suurta, että mulle on v***n sama mitä muut siitä ajattelevat."

Jokainen (ainakin melkein) tyttö on tehny deitilleen/poikkikselleen/säädölleen/ihankellevaan jotain tyhmää Cosmopolitanista opitun käytsmallin mukaista paskaa, esim. "Koska Arto-Petteri ei soittanut aikarajaan, eli kello 15 mennessä, en soita hänelle huomenna, ja FB:ssäkin juttelen vain todella kylmästi! Siinäpähän miettiin miks oon vihanen!" tai "Mikko-Mutteri puhui Maijaleenan kanssa ruokalassa, eikä huomioinut mua, mä sille Maijaleena-lehmälle näytän, vaikkapa haukun sitä salanimen turvin Irc-Galleriassa huoraks!". No onko NOI moraalisesti sen parempia, ku joku "kaverin serkun eksän nyksän veljeen ei saa koskee paitsi vähän"-sääntö??

Että ennenku aletaan lateleen sääntöjä rakkauden suhteen, tsekataan se oma moraali eka. Ennenku isketään se puukko jonkun selkään, kantsii kattoo ja pohtia, että mitä oot valmis riskeeraan typerien kirjottamattomien sääntöjen ja veteen piirrettyjen viivojen takia.

PS. Olin Seiskan bileristeilyllä ja ku tuun takasi, mulla on 122 lukijaa! Hei tosi kiva ylläri toi 5 lukijan nousu! Tervetuloa uudet ja kiitos teille mukanaolosta vanhat ;><3

8 kommenttia:

 1. Mikko-Mutteri :DD:D:D apuaaaaa päivän paras

  VastaaPoista
 2. toivottavasti saan paljon poikalapsia:DDD

  VastaaPoista
 3. Ei luoja, tuun kyllä sulta kysyyn neuvoa jos en keksi mun lapsille nimiä. Ainaki jotain uutta ja mielenkiintosta :D:D.....

  VastaaPoista
 4. joo ei tuu vastaan toista Peni-Jantteria tai Ulma-Adaliaa :DD

  VastaaPoista
 5. Hei sun blogi on niin huippu :D Niin usein tämmöset 'mielipideblogit' kestää jonkun pariviikkoa kun mielipiteitäkin riittää mutta sitten ne sammuu täysin. Mut täältä tulee kauheen hyvää juttua jatkuvasti!

  VastaaPoista
 6. Hahaa.. ei varmaan pitäis tänne tulla myöntämään, mutta itse olen hieman tekstiin liittyvässä tilanteessa. kaveri vei ihastuksen "nenän edestä", jonka kanssa justiinsa oltiin saamassa suhdetta alkuun. tämä mun ihastuksen kohteena oleva jätkä oli siihen aikoihin pelimiehiä ja viihtyi baarissa todella usein. sitten vaan kerran satuin ottamaan hyvän kaverin mukaan juhlimaan ja kappas nämä tupakanhajuiset ihmiset sitten löysivät toisensa. ekalla kerralla kaikki oli ihan ok, mutta toisella kerralla välit olivat niin lämpimät, että mun kaverin kaveritkin ajoivat nämä nuoret yhteen. mä sitten jäin nuolemaan näppejä, kun en puuttunut tilanteeseen tarpeeksi ajoissa. me ollaan nyt tässä ns. huoritteluvaiheessa tai no minä olen, koska suutuin aika verisesti. kaveri ei edes vaivaudu vastaamaan mulle, mutta onhan se aika säälittävää rutista vieläkin kun toinen on tehnyt valintansa. lisäksi ei mun kaveri tässä niin syypää ole vaan mies, joka lopullisen valinnan teki :D tuntuu vaan helpolta avautua kaverille ja se helpottaa mun omaa oloa.

  mun omassa henk. koht. elämässäni on ollut vaikea erittäin läheisen ihmisen menettäminen niin otan helposti herneen nenään yksinjäämisestä.. tosiasia kuitenkin on, että aina tulee uusia busseja ja meressä riittää kalaa kaikille :D

  mutta joo ei mulla muuta! kiva blogi ;D

  VastaaPoista
 7. Saga Nicole, kiitti! Mun mielestä melkein jokasesta asiasta pitää olla JOTAIN sanottavaa ;D

  anonyymi, mä epäilen että me kaikki ollaan toi kyseinen (hyvin paskamainen!) tilanne koettu (myös allekirjoittanut.... ;D), mutta ei sinä auta muu ku hetki raivota ja sitten...päästä yli :D;D Ja kiitos paljon kehusta ja toki tarinastasi! :>

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!