HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

perjantai 4. maaliskuuta 2011

toivepostaus: vain yksi yö

"Jätkä on kauhee sonni, heräsit KAHDEN MUIJAN VÄLISTÄ!"
"Joo älä, oli vähän pukki-fiilis aamulla!"


"Tieks, Leenalla oli viime kuus juttuu Markon kaa, ja nyt se pani Timoo, MIETI!"
"Eihä? Ei ihme, et sitä haukutaa lutkaks!"

Joo, aika peruspuheenaiheita nuorilla, mutta mikäpäs meni vikaan? No kuulkaa se meni ihan saatanasti vikaan, että miesten yhdenillan, kahdenillan tai puolikkaanillan juttuja katotaan pikkusen, eikun siis helvetisti paremmalla silmällä, ku tyttöjen. Pari seksiseikkailua tekee tytöstä automaattisesti huoran, jätkä taas joka jakaa prinssinakkiaan pitkin kyliä kutsutaan sonniksi, pukiksi, kovaksi jätkäksi ja MIEHEKSI! Miksi oi miksi?

Nyt täytyy sanoo, että ei harmainta aavistusta. Kai siinä on joku alkukantanen ajatusmalli, niinku "naiset kuuluu keittiöön" tai että "kaikki miehet osaa ajaa autoa". Sairaan ärsyttävää! Siis mikään ei oo niin halventavaa, ku huora-nimitys. Ja miehille pahinta mitä voi sanoo, on varmaan joku... tuhkamuna? Runkkari? No huhhuh. Missä seksitasa-arvo? (Tai edes haukkumasana-tasa-arvo!)

Ite sinkkuaikoinani sain kuulla huora-haukkuja pelkän kahvillakäynnin tai leffaillan takia. En kyllä vieläkään tajua, että miten itsensämyyminen liittyy mitenkään kakslahkeisen kanssa elokuvan katsomiseen, mutta enhän mä muutenkaan kovin älykäs oo. Ehkä siinon joku juttu, joku kirjottamaton sääntö. Jätkähän voi ommella ittelleensä vaikka millasta seksisuhteiden likaista verkkoo, joka täyttyy valheista, pettämisestä ja sydänten särkemisestä, mutta TYTTÖ EI SAA EDES PUSUA ANTAA. M i t ä v i t t u a .

Siis vaikka seksi on parhaillaan jonkun tärkeen kanssa, en näe mitään syytä, miksei siitä vois nauttia muuten vaan, vaikka baari-illan päätteeks jonkun komistuksen kanssa? Onhan syöminenki kivaa parhaan kaverin kanssa, mutta yhtä kivaa se voi olla jonkun muunki seurassa. (ihme, että otin syömisen esimerkiks....) Jos kaks ihmistä panee/rakastelee/harrastaa seksiä/on yhdynnässä/mitä vaan täydessä yhteisymmärryksessä, ilman että siitä seuraa mitään mielipahaa, niin let's go ja kohteeseen! Herranjestas, se on jokasen ihan oma asia, jos joku nauttii seksistä ilman turhia suhdesotkuja, niin antaa nauttia. Ei se voi olla keneltäkään pois. Miten jotain voi edes kiinnostaa toisten makuukammarielämä?

Eräät (miespuoliset siis) ystäväni aikoinaan tässä haukku yhtä puolituttua naikkosta jotenkin näin: "Mieti, eka se anto mulle, ja sit heti perään Jarmolle(?)!! Ihme huora!". Mä meinasin räjähtää! Arvon kusipäät, ettekös TE olleet siinä ihan yhtälailla mukana!? Mun tietääkseni seksi on suhteellisen vaikeeta, jos toinen ei halua antaa. Tuskinpa poikia niihin puuhiin pakotettiinkaan... Urpot.

Jos joku haluaa pitää sakset auki hautaan asti ni ei se mua liikuta! Jos joku taas ei niitä osaa sulkee, ni sekään ei mulle kuulu, eikä pitäis kellekkään muullekkaan. (Kunhan ne yhden illan jutut pohjautuu muullekin, ku huomionhaulle ja hyväksynnän etsimiselle! Eikä sellanen sadoille jässiköille jakaminenkaan ihan normia oo. Mutta siis nyt puhutaan normaaleista, terveistä yhdenillan jutuista!) Ihan ku sinkkutytöt ei sais harrastaa minkäänlaista seksuaalista toimintaa, mutta miehet taas... ei ole mies eikä mikään, joka ei pane ku tilaisuus koittaa. "Heh heh, täytyy veisata ku virsikirjan kannet on leväällään, heh heh."

Toiset miespuoliset toverini (nyt tuntuu, että mulla on vaan idiootteja sovinistejä kavereina...) kerran pistivät pystyyn lapsellisimman kilapilun ikinä: Kumpi saakaan enemmän pillua kuukaudessa! Voi jeesus, mun teki mieli itkee, ku ne esitteli tätä kisaansa polleena. Muiden poikien mielestä idea oli hieno ja melkein jopa elegantti, siinähän ei ollut todellakaan mitään vikaa! Mun teki mieli vääntää sankareiden niskat nuri... Montakohan sydäntä nekin ehti kuukauden aikana särkee? Ainii, nehän on tosimiehiä. No, onneks nekin urpot aikuistu ja kasvo siitä vaiheesta yli, nykyään taitaa poikia hävettää edes muistella pikkukilpailuaan. Parempi oliski hävettää, saatana.

Vaikka varattuna on tullu paineltua jo pidemmän aikaa, mä silti niiiin taistelen yhden yön-juttujen puolesta! Se ei kenestäkään huoraa tee, että sinkkutyttö päätyy sänkyyn jonkun mukavan miehen kanssa, ihan vaan yhdeksi yöksi. Ei sen puoleen, ei se siitä mitään sankariakaan tee. Miks sen täytyis tehdä kenestäkään yhtään mitään? Sehän nyt vaan sattuu olemaan ihan tällanen biologinen juttu, niinku luonnollisin juttu mitä voi olla (juu, laitetaan vaan halut luonnon piikkiin :D). Eihän sitä koskaan tiedä, jos se yksi yö vaihtuu moneksi kymmeneksi yöksi... Ja jos ei vaihdu ni so what! Jokanen saa omilla sukupuolielimillään tehdä mitä huvittaa, sillä onhan se niin, ettei se halu halaamalla lähde!

Monen yön, mutta vain yhden miehen nainen Jenni toivottaa hauskaa viikonloppua!

ps. muistakaa ehkäisy! :D
pps. ikävä kyllä tähän aiheeseen liittyen multa ei -onneksi- löydy kuvia tähän postaukseen :DDD

//edit
Tarkennan, että EN suosittele kenellekään yhden yön-juttuja sillai, että noniin kaikki teinit, menkäähän panemaan kaikkia ristiin rastiin! Vaan, että jos sellaisia mieli tekee harrastaa, niin turha siit on ottaa morkkiksii!

20 kommenttia:

 1. Tää oli sun paras postaus! Kirjotat tosi hauskalla tavalla. Keep up the good work. :)

  VastaaPoista
 2. Ennen vanhaan naisen tärkein tehtävä oli synnyttää terveitä (ja mielellään miespuolisia) jälkeläisiä aviomiehelleen, minkä takia naisen siveys oli hyvin tärkeää, ettei nainen vahingossa tulisi raskaaksi väärälle miehelle.

  Ketään ei kiinnosta kuinka monen naisen kanssa mies paneskelee, koska miehellä niitä siittiöitä riittää, mutta jos nainen tulee raskaaksi, hän ei voi noin vuoteen tulla uudelleen raskaaksi.

  Ja tietysti nainen ja hänen miehensä joutuvat elättämään lasta tämän aikuistumiseen asti. Pahimmassa tapauksessa siis mies saattaa joutua elättämään väärää geeniperimää kantavaa lasta, mikä taas heikentää miehen omien lasten asemaa (esimerkiksi, jos ruokaa on niukasti saatavilla tms).

  Näiden syiden takia varmaankin naisen kevytkenkäisyys on paheksuttavampaa kuin miehen, ainakin olettaisin. Mutta onneksi nykyään on pillerit ja kondomit ja kierukat, mutta asenteet vaan muuttuvat niin paljon hitaammin...

  VastaaPoista
 3. hahah oot niin helmi !

  VastaaPoista
 4. Hyvä kirjoitus, mutta haluaisin tuoda asiaan vähän toista näkökulmaa, kaksinaismoralismi nimittäin kukoistaa toisinkin päin.

  Lainaten esimerkkiä eräästä toisesta blogista: Jos mies menee baariin, taputtaa naista pyllylle ja sanoo suoraan haluavansa seksiä niin että meille vai teille, on hän luuserisika joka yleensä saa vain litsarin/drinkin naamalleen. Jos nainen tekee samoin, hän on määrätietoinen, rohkea ja avoin. Ja muistettakoon myös tämä perinteinen että mikäli miehellä on tekopillu/pumpattava barbara, se on niin säälittävää että ei tiedä pitäisikö itkeä vaiko nauraa, mutta naisella voi olla arkullinen seksileluja ja se on vain eroottista ja jännittävää.

  Mitä seksiseuran valitsemiseen tulee, naisen tarvitsee yleensä vain valita baaritiskiltä se kaikkein herkkupeppuisin tapaus ja mennä juttusille, kun taas miehen täytyy laatia toimintasuunnitelma, päästä puheisiin ja sen lisäksi vielä tarjota drinkki jos toinenkin ja kuitenkin on olemassa riski että valitsemansa nainen päättää hetkenä minä hyvänsä häipyä. Jos päädytään samaan osoitteeseen yöksi, niin seksiseuraa hakenutta miestä saattaa silti odottaa karvas pettymys kun toinen haluaakin vain nukkua kainalossa. Kun niiden motiivien lyöminen tiskiin heti alkuunsa edelleen on miehillä se tehokkain tapa ryssiä koko homma. Toisin kuin naisilla.

  Jos nainen ajautuu sänkyyn vääränlaisen miehen kanssa (eli miehen joka laukkaa heti aamulla tiedottamaan suorituksestaan kavereilleen) saattaa yhden yön hinnaksi tulla kyseenalainen maine. Jos mies ajautuu sänkyyn vääränlaisen naisen kanssa, saattaa yhdestä seksikerrasta tulla todella kallis tikki sekä henkisesti että rahallisesti. Yksi puhjenneen kumin tragedia, tai humalapäinen luotto naisen "Kyllä mä syön pillereitä" -sanoihin, ja meillä on käsissämme raskaana oleva nainen joka pitää miehen koko loppuelämää hyppysissään.

  Jatkuu seuraavassa viestissä -->

  VastaaPoista
 5. Mitä nainen raskaudelleen tekee, on tietenkin naisen oma valinta, miehellä ei ole siihen sananvaltaa. Jos mies haluaa isäksi mutta nainen ei äidiksi, niin miestä tuskin kuunnellaan. Jos nainen haluaa pitää lapsen mutta mies ei halua isäksi, arvatkaapa kuunnellaanko miestä vieläkään. No ei.

  Niin kiva kun olisikin ajatella että naisella olisi niin paljon selkärankaa että jos päättää yksipuolisella päätöksellä lapsen hankkia, niin silloin myös kantaisi koko vastuun yksin, valitettavasti näin on todella harvoissa tapauksissa. Yleensä mies saa onnittelut tulevasta isyydestä ja mahdollisuudet joko tunnustaa isyys lapsen synnyttyä tai sitten nainen voi oikeusteitse hakea määräyksen jolla pahimillaan poliisit hakevat miehen kotoaan testeihin. Isyys varmistetaan ja velvollisuudeksi tulee liki kahdenkymmenen vuoden elatusmaksusakko. Minimilläänkin, 124 euroa kuussa, 18 vuoden ajan summaksi tulee 26 784 euroa. Ja missään vaiheessa miehellä ei ole mitään sananvaltaa asiaan. Nainen voi käyttää raskausmahaansa puskurina jyrätessään miehen oikeudet ja ihmisarvon tyystin.

  Tunnen erään isäksi pakotetun, asia on myös henkisesti todella raskas koska kyseessä ei ole ollut oma valinta. Ympäristöltä ei myöskään heru myötätuntoa.
  "Oma vikasi, katsoisit missä sitä munaasi liotit."
  "Luulisi että kaikki tietää että kun seksiä harrastaa niin seurauksena voi olla raskaus"

  Tässä vaiheessa satunnainen seksi ei enää siis olekaan tuossa ylemmässä tekstissä mainittu biologialla selitettävä täysin luonnollinen halu jota kaksi ihmistä saa toteuttaa vapaasti. Jostain syystä monen mielestä on väärin jos naiselle tulee vapaasta seksistä seurauksia jotka yleensä ovatkin juurikin puolituttujen juoruilemista keskenään, mutta mikäli miehelle tulee seurauksia joiden rangaistus on "rikokseen" nähden kohtuuton, saa mies syyttää vain itseään.

  Nämä on tietenkin vain ääripäätapauksia, mutta ei ne yhdenyön jutut miehellekään riskittömiä ole, plus mitä tulee seksiin, mielestäni naisella on melkein epäreilu valta-asema miehiin nähden. Varsinkaan kun yleensä joku kevytkenkäisen naisen maine ei hetkauta terveitsetuntoista aikuista suuntaan tahi toiseen eikä muitakaan ihmisiä kauaa kiinnosta kuka on tehnyt mitäkin kenenkin sängyssä. Kuten sanotaan; ihmiset loukkaantuisivat jos tietäisivät miten vähän muut ajattelevat heidän asioitaan.

  VastaaPoista
 6. Aivan mahtavaa! Pakko oli alkaa lukea blogiasi. Tälläsiä lisää!:D

  VastaaPoista
 7. En edelleenkäääään pysty kommentoimaan itsenäni, joten mennään anonyyminä... mutta siis!

  Sara, totta puhut! Tollaset oletukset ja toimintamallit tulee jostain tuolta hyyyyvin kaukaa!

  Nanna, siis aivan loistopointteja! Kirjoitit kommenttisi niin mahtavasti, että häkellyin! Jokainen kohta jonka kirjoitit -totta viimeiseen kirjaimeen asti.


  -Jenni

  VastaaPoista
 8. mutta eikös se niin mee että lukko joka aukeaa joka avaimelle on helevetin huono mutta avain jolla saat joka lukon auki on maailman paras. ;-)

  VastaaPoista
 9. voi että ihanaa ku joku ajattelee mun kanssa kerrankin samalla tavalla! tosi kauniisti kirjotettua tekstiä! oot ihan mahtava tyyppi :)

  VastaaPoista
 10. anonyymi, loistavasti sanottu!

  anonyymi, ihana kuulla!:)

  VastaaPoista
 11. Mies joka panee tekopillua on luuseri, mutta nainen joka panee dildoa on sinut itsensä kanssa oleva vahva ja itsenäinen persoona. Ei taida lapsi olla vielä kuullut sanaa kaksinaismoraali.

  VastaaPoista
 12. hei sä puhut täyttä asiaa!! :D oon aivan samaa mieltä. ei oo mitään muuta lisättävää, kaikki on sanottu jo tossa :)

  VastaaPoista
 13. just like sudenkorennot

  VastaaPoista
 14. Jos menee parisuhteeseen niin siinä vaiheessa lupautuu toiselle ja pitää malttaa pitää ittesä kurissa"vaikka miten mieli tekis". ..jos haluaa jotain vaihtelua(niin pitää keskustella ja sopia asiat niin että se kummallekkin on hyvä). Mutta oon sitä mieltä että jos rupee asioita pitelee sisällään"jos jotain salapäiden vehtailua harrastaa esim. baari illan jälkee"...niin sillee ei ainakaan elinikästä suhdetta voida mitenkään luoda(tai tietysti jos kumpikin haluaa loppupeleis kattoo sitä paskanjauhamista/selittelyä...niin mikäs siinä jos ei kykene rehellinen olee). Mutta mun mielestä pitää olla rehellinen"molempien toisilleen"..jos meinaa oikean suhteen luoda(mikä kummankin kannalta on aitoa).

  VastaaPoista
 15. Justiinsa tää nimittely on niin turhauttavaa! Nykyään jo teinien seassa aletaan huoritella, jos edes pussaa kahta eriä poikaa kuukauden aikana, saatikkaan jos se tapahtuu edes samalla viikolla, niin jo koko kaupunki kutsuu sinua huoraksi! Ja mitä miehille ja pojille sanotaan siitä, jos ne nuolee tai panee kahen tytön kanssa samana päivänä, niin ei yhtään mitään!

  VastaaPoista
 16. Kuulin joskus sanonnan, mikä pätee tohon juttuun; Jos sulla on avain, jolla voi avata monta ovea, ja jos sulla on ovi, mikä avautuu monella avaimella, kumpi on hyödyllisempi ?

  VastaaPoista
 17. Kuka ****n idiootti vertaa miesten ja naisten sukupuolielimiä avaimiin ja lukkoihin ?!! Pliis...

  Ps. loistava teksti niin Jenniltä kuin Nannalta !

  VastaaPoista
 18. Tytöt, tytöt. Sanotaan vaikka sillee että miesten maailmassa nähdään asiat vähän eri tavalla kuin tyttöjen. Esimerkiks se, että oot yhdessä jonku kanssa ja joku toinen jätkä panee sun muijaa, se on aika nolo homma. Saat ikuisen luuserileiman otsaasi. Mikään ei oo äijempi temppu miesten keskuudessa kuin päästä panemaan täysin ilman vastuuta ja seurauksia.

  Kyllä kaikki jätkät tietää sen pershymyn ja ihailun, mikä siitä seuraa. Sen takia vastuuta tai välittämistä pyritään välttämään näitä kevytkenkäisiä naisia kohtaan. On ihan selkee homma että jos joku on lorton maineessa, niin sen kanssa ei ikimaailmassa mihinkään suhteeseen mennä. Niille lähinnä nauretaan koska niitä voi käyttää niin helposti hyväksi. Yleensä kustannuspuolesta vastaa joku täysin nössö poikaystävä tms.

  Se on biologiaa joka pohjautuu ajasta ennen ehkäisyä. Siksi monessa maassa esiaviollinen seksi on vieläkin kiellettyä. Jos panet niin se muija on paksuna. Piste.

  Kysymys kuuluu, kuka sen lapsen kustantaa. Pelimies ei ainakaan oo kustantamassa. Jos nainen kustantaa yksin niin se menehtyy nälkään yms.

  Mikään ei oo kamalampi riski jätkälle ku kustantaa jonku vieraan wannabe lottovoittajan lasta. Siksi miehet suosii neitsyitä ku ne menee naimisiin.

  Toisaalta "ilmainen" panorundi on miehelle onnenpotku. Saat jonkun luuserin kustantamaan sun kakarat.

  VastaaPoista
 19. Sanotaan nyt vielä että onhan se muijalle ihan eri juttu että ketä pedroa se panee. Se lapsi on aina sen oma. Ei mies synnytä, se siementää ja (yleensä) kustantaa siemennykset.

  Naiselle se nyt on ihan sama kuka sen mukulan siementää saati kustantaa.

  Liian monen mimmin oon joutunut huonon maineen takia hylkäämään. Ei kannata joutua siihen maineeseen. Ei oo sen arvoista. Leikkikää tytöt niillä kaalimadoilla sun muilla leluilla mielummin.

  VastaaPoista
 20. taas tällästä "MIEHILLÄ KAIKKI ON HELPOMPAA ME NAISET OLLAAN NIIN ALISTETTUJA JA TASA-ARVO EI TOTEUDU BLAA BLAA BLAA" -settiä. On vähän kapea katse sulla.

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!