HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

maanantai 18. huhtikuuta 2011

40 000 näyttöö ---> KILPAILU

Eli lupaamani 40 000 näytön kilpailu pamautetaan käyntiin aivan pian!

Kilpailun idea tuli lukijalta (kiitos siitä!) ja se on seuraavanlainen:
Kirjoita mielipide/angstaus/pätemis/tietoisku/mikä vaan -postaus valitsemastasi aiheesta ja lähetä se osoitteeseen tseni@luukku.com. (Liitä mukaan nimesi, osoitteesi ja jos haluat, niin myös linkki omaan blogiisi!) Aihe voi siis olla jo blogissa käsitelty tai jokin itse keksimäsi. Se voi myös koskea Let's fake it -blogia, jos muuta aihetta et keksi, mutta osallistuminen kiinnostaa. Maanantaina 25.4. kilpailuaika loppuu kello 12:00 ja illalla valitsen parhaan tekstin ja julkistan voittajan. Palkinnon toinen osa on tämän voittajatekstin julkaiseminen tässä blogissa! (Toinen osa palkinnosta on vielä hämärän peitossa...)

Eli nyt kaikki osallistumaan, sillä ei ole väliä oletko lukija vai et!
Voit myös levittää kilpailusta infoa blogissasi tai kertomalla kavereillesi, jotka voisivat olla kiinnostuneita (voittajateksti kun pääsee jokusen sadan hengen luettavaksi).

Let's osallistumaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ei muutaku kommenttia tiskii!