HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

lauantai 16. huhtikuuta 2011

elämää kaaoksessa

Tiättekö sen tunteen, kun luette jonkun blogeista huonepostauksia ja se valtava kateus hiipii mieleen: kaikki on tiptop, täydellisessä harmoniassa keskenään, tavarat omilla paikoillaan ja kaikki on muutenki ku sisustuslehden kannesta. Ai ette tunne, koska teillä kaikilla on jo sellaset kämpät? Okei, oon sitten yksin tän asian kanssa...

Ensinnäkään mulla ei oo tarpeeks kaappitilaa; vaatehuone pursuaa, vaatteita varten on pitäny ostella ikeasta siirreltävä hyllykkö ja suuri osa niistä roikkuu myös kylppärissä pyykkinarulla. Poikaystävän vaatteet sulloin lakanakaappiin. :D Kaikki tasot ja hyllyt pursuaa koristeita, muistoja, valokuvia ja epämääräistä romua vuosien varrelta (MITÄÄN EI VOI HEITTÄÄ POIS, ei ainakaan löytämiäni kivanmuotoisia kiviä, kutsukortteja bileisiin vuosien takaa tai Happy Meal -leluja, joita kaverin kanssa kerättiin lukiossa...).

Meillä ainoat toisiinsa sopivat sisustuselementit ovat valkoinen sohva, valkoinen ja ruskea karvamatto, ruskeat ikkunankaihtimet (?) ja valkoinen sohvapöytä. Ne eläis muuten harmoniassa keskenään, mutta oon raahannu tänne mustan tv-tason, prätkähiiripeiton, uskomattoman rumat mustavalkoiset kukkaverhot ja ikivanhan stepperinrotiskon. Lattialla on myös kenkiä, käsipainoja, ja viimeisiään vetelevä traakkipuuparka. Taulu, joka on odottanut yli puoli vuotta seinällepääsyä maka edelleen lattialla (seinässä on jo ruuvi sitä varten !). Sängystä löytyy yleensä prinsessalakanat täysin epäsopivien tyynyliinojen kanssa.

En osaa laittaa mitään paikalleen, jotenkin vaan jätän tavarat ensimmäiselle tasolle, jonka kävellessä löydän. Sillai "lalalalaa otan hiusharjan vessasta ja harjaan tukkaa, kävelen edestakaisin ja jätän sen telkkaritasolle, että voin huomenna repiä peliverkkarini ku en muista minne sen laitoin lalalalalaaa..." Sama juttu Petjalla, se ei edes TIEDÄ asioiden oikeita paikkoja. Ei oo mitenään eriskummallista kuulla sen kysyvän "Jenni, minne ihmeeseen kuuluu tää sun penaali/suoristusrauta/ripsiväri/sukka". Meinaa itku tulla, ku se täällä jokusen vuoden pyörineenä ei tiä viäkä minne kuuluu mikäki! No, emmäkään satavarma oo.

Mutta jotenki tykkään siitä, että asiat on vähän rempallaan. Puhdasta toki pitää olla, mutta ei kaiken vältsisti tarvi olla ojennuksessa. Musta on vaan kiva, jos sohvapöydällä makaa pari lehteä ja mehulasi, tai että kenkäpari jököttää cd-soittimen vieressä, ihan eri paikassa ku kuuluis. On vaan rennompaa. Välillä ottaa päähän ku tää on ku kierrätyskeskus tavaroineen, mutta se helpottaa, että sit kun eteen tulee muutto seuraavaan asuntoon, ei tarvi raahata tätä kaikkee paskaa mukanaan vaan suoraan roskiin! Että morjes vaan koko roska.

Ehkä mun ensiasunto saa olla ruma ja rempallaan, sotkunen ja joskus vähän kaaoksen puolella. Se on kuitenki mun koti. Jos se jotain häirittee, ei tarvi tulla kylään saatana!

7 kommenttia:

 1. Traakin piti kestää Laurin huushollin karuja oloja ja isäntänsä mielialavaihteluja, mutta kyllä mäkin vaan onnistuin sellaisen tappamaan kolmessa-neljässä vuodessa.

  VastaaPoista
 2. Siis maailman helppohoitosin karahka ja silti aika surullisessa tilassa on tuo vajaan vuoden ikäinen reppana täälläkin :(

  VastaaPoista
 3. Noh, tää on hyvää harjoitusta. Onneks ipanat on helppohoitosempia kun ne kastelee itse itsensä ja pitää hirveetä mekkalaa, jos jokin on pielessä.

  VastaaPoista
 4. Totta! :D ei muutaku traakki pihalle ja mukula suunnittelille.

  VastaaPoista
 5. haha en oo ainut jokaon keräilly viel lukios mäkkärileluja :DD

  VastaaPoista
 6. Mun kämppä on siisti sen pari kertaa vuodessa kun A) Äiti ja isi on käyneet puolivuosittaisella "Nyt Tiina tälle on PAKKO tehä jotai"-reissullaan tai B) tulee vieraita ja oon paniikkisiivonnut.

  Oon 21 ja ehkä maailman epäsiistein tyttö. Likaisuus häiritsee, mutta sekasotku, jossa tavarat on kaaoksessa, ei. Hamstraan ihan turhia tavaroita enkä vaan osaa orientoitua siihen, että kaikki tavarat olisivat aina siististi paikoillaan, Säilytystilaa ei mullakaan tunnu olevan lähellekään tarpeeksi, vaikka todellisuudessa ongelmana on lähinnä säilytystilojen epäkäytännöllisyys. (Kuka hakee kynää ja apaeria eteisen kaapista?)

  Toivon hartaasti, että nyt kun muutan ensin vanhempien luo kuukaudeksi ja sieltä taas omaan kämppään, saisin karsittua tavaramäärää raakalla kädellä. (Ihan tosi, miksi mulla oli vielä TOISESSA omassa kämpässänikin lukion alun kokeita?)

  VastaaPoista
 7. Tiina sä kuulostat aivan multa!! aivan liian tuttua!

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!