HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

torstai 14. huhtikuuta 2011

HUOMIO!

Kun jossain välissä napsahtaa 40 000 näyttöö mittariin (tilannetta voi seurata siis oikeesta sivupalkista, "Näytöt"-kohdasta), on kilpailun aika. Mutta millaisen kilpailun? Arvontaa, vai ihan kunnon kilpa? Ehdotuksia saa laittaa tulemaan joko tähän postaukseen tai intiimimpään kosketukseen pääsee sähköpostia laittamalla! Ideoita kehiin, oon pelkkänä korvana!

4 kommenttia:

  1. olis kiva jos lukijat sais kirjoittaa omista mielipiteistään jostain aiheesta tekstejä ja lähetellä sulle. :) sit valitsisit parhaan/parhaat ja julkaiset ne täällä. Varmana monella sun lukijallakin on vahvoja mielipiteitä asioista mut ei tohdi omaa blogia perustaa tai kirjoitella yleisönosastoille. joku kilpailu olis kuitenkin kivempi kuin arvonta kun niitä nyt on joka blogissa. :D

    VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!