HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

maanantai 25. huhtikuuta 2011

Tattadadaa, kilpailu on päättynyt!

Tässä voittajateksti, olkaa hyvät!
"Ulkonäköpaineita

Marilyn Monroen kerrotaan tutkailleen itseään usein peilin edessä. Hän ei suinkaan ihastellut olemustaan, vaan kauhisteli kuinka rujoksi ja epätäydelliseksi luonto oli hänet luonut. Marilyn ei ollut huolineen yksin. Naisiin kohdistuu ulkonäköpaineita enemmän kuin milloinkaan, kiitos ihanan massaviestinnän. Naisen oikeuksiin kuuluu milloin tahansa voida katsella lajitoveriaan, jolla on kauniimpi iho, sirompi nenä, timmimpi peppu tai vastaavaa. Poikienkin odotukset kasvavat: naapurin tyttö ei ehkä tunnukaan viehättävältä, kun edellisiltana tuli ihasteltua Lindsay Lohania (tai Jenna J:tä, jos ollaan inhorealisteja).

Tunnustan miehenä kiinnittäväni huomiota naisten ulkonäköön, mutta toivon voivani oikaista käsityksiä siitä, miten mies kokee kauneuden. Pelkkä viehättävän tytön katseleminen saa minut hyvälle tuulelle, ja mieleni tekee myös kertoa se hänelle. Poikien kehuja ja flirttailua ei pidä säpsähtää, ne ovat ihan aitoja ilmauksia alkavasta kiintymyksestä. Ainakaan ei pidä ajatella, että kyse olisi vain seksistä. Siinä missä kauneus ja seksikkyys ovat miehelle paljolti toistensa synonyymejä, yhtä vähän voin erottaa rakkauden ja seksin. Fyysiseen viehätykseen kuuluu erottamattomasti halu ilahduttaa tyttöä ja huolehtia. Hänen näkemisensä onnellisena tuo iloa joka aamuun, ja se on naiselle paras tae miehen uskollisuudesta. Kauneus on kuin liimaa, joka pitää suhteen kasassa ja auttaa miestä sietämään ajoittaiset oikut. Vahinko, että ihmiset omien sanojensa mukaan harrastavat nykyisin seksiä sen sijaan, että rakastelisivat.

Nyt tulee se epäkorrekti lisäpöytäkirja. Jos rahaa on pakko käyttää ulkonäköön, ja haluatte maksimoida vaikutuksen miehiin, älkää suotta kosmetiikkaan tuhlatko. Kuten Jepa aiemmin totesi, sillä meitä kaksilahkeisia ei huijata. Huolellisesti meikattu nainen on suorastaan turn-off, koska se tekee kylppärin jakamisen hankalaksi. Pehmeä povi sitä vastoin kerää poikkeuksetta pitkiä katseita. Miesten suuri enemmistö pitää d-kupeista riippumatta siitä, onko se "järkevää" tai "reilua", näin on totuuden nimissä todettava. Biologisella viehätyksellä ei ole mitään tekemistä miehen älyn tai aseman suhteen, eikä se tarkoita, ettemmekö huomaisi naisessa muutakin tai osaisi ajatella häntä ihmisenä. Tavallaan ymmärrän niitä, jotka menevät veitsen alle, ja toisaalta en. Silikonit kun erottaa aidoista rinnoista aika helposti, eivätkä ne yleensä ole läheskään yhtä kauniit.

Kauneus luo rakkautta, mutta yhtä lailla rakkaus synnyttää kauneutta. Viehätys voi syntyä ajan kuluessa, eikä tytön tarvitse olla muiden mielestä säväyttävä. Onnellisimpia ovat ne naiset, jotka eivät murehdi siitä, mitä miehet kokonaisuutena näkevät. Pääasia on olla sen koiran (tai sian) kainalossa, jolle se oma kissa on maailman ihanin olento.

Hauskaa ja stressitöntä keväänjatkoa blogin lukijoille
toivoo Lauri"

Lauri sitten meni ja vei tän skaban ihanan aidolla miesnäkökulmallaan! Hauska, mutta realistinen teksti sulatti mun sydämen totaalisesti. Mun mielestä suurin syy kuitenkin Laurin tekstin voittoon on se, että tällasta tekstiä tyttöjen pitäis saada useemmin luettavakseen.
Onnea Lauri siis paljon paljon paljon! Niin ja palkinnosta lisää huomenna! ;)

PS. Lontoopostaus löytyy täältä !

31 kommenttia:

 1. Mussa toi teksti ainakin aiheutti pelkästään negatiivisia tunteita.

  "Fyysiseen viehätykseen kuuluu erottamattomasti halu ilahduttaa tyttöä ja huolehtia. Hänen näkemisensä onnellisena tuo iloa joka aamuun, ja se on naiselle paras tae miehen uskollisuudesta. Kauneus on kuin liimaa, joka pitää suhteen kasassa ja auttaa miestä sietämään ajoittaiset oikut. "

  Ja jäi vähän sellanen fiilis, että niin miehet tykkää niistä isoista tisseistä - sääli jos sulla ei oo käyny tuuria geeniarpajaisissa, koska silikonitkin on perseestä.

  VastaaPoista
 2. Niin no, jokainen ajattelee miten haluaa :> Ja mun mielestä on taas turha vetää tätä "ULKONÄÖLLÄ EI OLE MERKITYSTÄ"-korttia, koska jokainenhan kumppaninsa valitsee omien mieltymyksien perusteella -oli ne sitten mitä tahansa. joku haluu silaritissiä, joku naturellinpaa a-kuppia. Ainakin mä en pystyis seurustelemaan ihmisen kanssa, joka ei mun silmää miellytä. "Kauneus luo rakkautta, mutta yhtä lailla rakkaus synnyttää kauneutta. Viehätys voi syntyä ajan kuluessa, eikä tytön tarvitse olla muiden mielestä säväyttävä." tää on se pointti, johon rakastuin.

  Ja kyllä, moni mies mielellän tiirailee sitä tupladeekaksikkoo ruudusta, mutta kotona varmaan kelpaa se perus b-kuppi ;) Ja turha kuitenkaan tyttöjä kusettaa, että pojat katsoo vaan sydäntä tissien takana, kun ei tytötkään pelkkää luonnetta himoitse....

  Rumaa naamaa ei oo, on vaan erilaisia kauneuskäsityksiä.

  VastaaPoista
 3. Laurilla on tällanen suoraan sanomisen meininki, mitä sitä paskaa jauhaan. Ei me tytötkään ketään suohirviöö sänkyymme päästettäis.

  Kai.

  VastaaPoista
 4. Niin no, tähänki vaikuttaa varmaan se ku sulla ainaki noitten tissiherutusten perusteella sattuu ne tissit löytymään, toisin ku mulla, katkeralla B-kuppisella :D

  Kyllä varmaan yhtälailla pieni/normimunasta miestä vituttaa, kun sanotaan että "kyllähän se iso muna naisia vetää puoleensa, ja vaikka sitä menis leikkaukseen pidentään ni kyllähän sen eron huomaa".

  Maailma on julma joo 8)

  VastaaPoista
 5. tissiherujen?:D nojaa, ei näillä tisseillä paljoo herutella:D


  nooo, teksti ei ole kuiteskaa mun käsialaa, mutta mun ehdoton suosikki kuitenkin tulleista teksteistä :>

  VastaaPoista
 6. Mietin itsekin kahdesti, uskaltaako daisuista puhua. Mää arvasin, että sillä ei kaikkia miellyttäisi, mutta aina ei voi vain miellyttää. Jos paikalla on kaks misukkaa ja pojalla on tilaisuus mennä juttelemaan kummalle tahansa, niin valinta ei tapahdu hiusten värin perusteella. Elämä ei useinkaan ole reilua, mutta älkää nyt ton asian takia traumatisoituko. Ajatelkaa vaikka, että jos Riikka-Emilian ympärillä kuhisee poikia, niin onneks se johtuu _vain_ tisuista. Mitä pidemmälle mennään, sitä vähemmän niillä on merkitystä. Ne on sellainen mainos, jolla muija huomataan. Jos tytöt ois itse aktiivisia jätkien suhteen, tissikerroin olisi pienempi. En mä usko kenenkään pojan heivaavan tyttöä pienten puskureiden takia, vaikka me ei oltais yhtä aloitteellisia.

  Musta on henkilökohtaisesti hassua, että pojat kerääntyy sen isotissisen tytön ympärille, enkä itse tee niin. Muija tyypillisesti tietää, mikä hänessä poikia kiinnostaa, eikä perusta kuhnureista (engl. orbiter) ympärillään. Jos menen juttelemaan epäsuositulle tytölle, teen hänet iloiseksi ja toisinaan suositun tytön jopa mustasukkaiseksi. (Älkää yrittäkö vastaavaa miehillä! Pojat ovat vähemmän mustasukkaisia. Ja yksinkertainen poika saattaa pahimmillaan vetää johtopäätöksen, että peli on menetetty.)

  Miksen muuten ollut korrekti ja puhunut siitä, kuinka tärkeää tytön mukava luonne on? Syy on yksinkertainen: lähes kaikki tytöt ovat minusta kohtalaisen mukavia, vaikkakin hiukan ailahtelevia. Hajonta on paljon pienempi kuin miehillä, joista osa on sosiaalisesti melko kyvyttömiä.

  Anonyymi: kalun koolla ei ole lainkaan vastaavaa merkitystä parinmuodostuksessa. Tissit on esillä ensisilmäyksestä lähtien, mutta valtikka pysyy piilossa siihen saakka, kunnes suhde on jo varsin intiimi. Monenko naisen tiedät laittaneen poikki huomattuaan pojalla olleen pieni? Väittäisin, että lerssin koko vaikuttaa lähinnä epäsuorasti miehen itsetunnon kautta, ja se on pelkästään meidän omaa tyhmyyttä.

  VastaaPoista
 7. Must toi on just täydellinen teksti(: Hyvä ja oikee voittaja !

  VastaaPoista
 8. Mä en nyt kyllä saanut Laurin tekstistä saati sitten kommentista kovin kivaa kuvaa kyseisestä henkilöstä. Itse ymmärsin tekstin suurin piirtein näin: nykyään naisilla on ulkonäköpaineita, mutta voivoi, niinhän se vaan menee että miehet tykkää isotissisistä ja kauniista naisista. Kirurgin veitsen alle ei kumminkaan saa mennä koska sitten on liian epäluonnollinen. Siis kärsikää pienitissiset naiset!

  Joo, totta kai ulkonäöllä on merkitystä. On totta että suuri osa miespuolisista tykkää isoista tisseistä. Mutta jokainen on yksilö. Teksti oli kamalaa yleistämistä ja lisäksi pointti puuttui täysin. Haluaisiko Lauri kenties selventää mikä oli tekstin ideana, minulta se meni ainakin ohi? Saada pienirintaisille ja epäsuosituille naisille vain paskempi olo, rumia ootte, rumina pysytte ja miehet ei voi teistä tykätä?

  Toi Laurin kommentti taas antoi sellaisen kuvan että vaikka naisten pitäisi mahtua tiettyyn muottiin jotta voisivat saada miehiä, miehen puutteet sen sijaan eivät haittaa. Ihan kuin miehet olisivat ainoita jotka voivat kumppanin valita eikä naisella olisi asiaan mitään sanomista? Anteeksi nyt kärkäs kommenttini, mutta mun mielestä vain Laurin teksteistä paistaa selkeästi sovinistinen asenne.

  ps. en ole pienitissinen ja katkera sen vuoksi, voisin olettaa että Lauri käyttäisi sitä vasta-argumenttina...

  VastaaPoista
 9. IDA, mäki tykkään!

  Anonyymi, sait tekstin kieltämättä näyttämään munkin silmissä hivenen negatiiviselta... Mutta kyseessä on vain yhden miehen näkökulma, jonka suoruus ja yleistys sai tytöt vihaisiksi. Mutta mikäpä ei olis yleistämistä? Mun mielestä nykyään jauhetaan liikaa yksilönäolosta, eikä mistään ihmisryhmästä saa heittää oletuksia. Kuitenki, laurin kirjoitustyyli on musta mainio ja puhdas rehellinen mielipide (huom tämä on mielipidekirjoituskisa) on sympaattinen. Voin olla eri mieltä laurin kanssa, mutta kirjoituksena teksti on loistava!:)

  VastaaPoista
 10. Hyvä teksti Laurilta, mutta tää kommenttien lukeminen oli vielä kivempaa. Kuinka me ihmiset olemmekaan erilaisia ja jokainen tykkää mistä ja kenestä tahtoo. Laurin mielipide ei todellakaan ole jokaisen miehen mielipide.

  VastaaPoista
 11. Näyttää siltä, että tätä saa selittää paljon.

  Tekstin ideana oli
  a) hälventää sitä käsitystä, että pojat olisivat kiinnostuneita viehättävistä tytöistä (irto)seksin takia (tai ylipäätään pyrkimystä yrittää erottaa rakkautta ja seksuaalisuutta toisistaan),
  b) sanoa miten asiat ovat (siitä ei pidä vetää johtopäätöksiä millainen oma luonteeni on).

  Yleistämiseltä ei voi koskaan täysin välttyä, eikä blogikirjoitukset voi olla mitään lakitekstiä. Mutta en perusta käsityksiäni vain omaan kokemukseeni. Ulkonäön merkitystä miesten parivalinnassa kun on tutkittu paljon (ks. esim. Brehm & al.: Intimate Relationships), ja kauneusihanteet ovat varsin universaaleja. Poliittinen korrektius on yksinkertaisesti naiivia. Vesi ei muutu viiniksi vaikka kuinka rukoilisi, ja pojat pysyvät poikina. Ja kyllä mä väitän tuntevani miehet suht. hyvin.

  Pitääkö "rumien" (tää käsite on sitten paljon paljon monimutkaisempi kuin pelkkä tisujen koko) tyttöjen mielestäni kärsiä "rumuudestaan"? Ei. Keskittykää siihen, missä olette hyviä! Mutta kun joku jätkä sattuu kiinnostumaan, niin älkää luojan tähden sylkekö sen päälle vaikkei se ole Ruotsin kruununprinssi tai Brad Pitt. Mä oon joskus saanut pakit parilta vähemmän sievältä naiselta, ja sinkkuina ne ovat pysyneet vastakin. Ja vaikuttavat suoraan sanoen katkerilta (se alkaa näkyä tyyliin puolen vuoden päästä). Vastaavasti tunnen myös "rumia" tyttöjä, jotka antoivat miehen valita ja menivät jopa nuorina naimisiin. He vaikuttavat varsin tyytyväisiltä, ja olen ihan vilpittömästi iloinen heidän puolestaan.

  Onko muuten ristiriistaista, että kerron miehenä pitäväni kauneudesta, mutta totean lähestyneeni "rumia" tyttöjä? Uskokaa tai älkää, minussa on romanttinen puoli, joka muokkaa tytön ulkonäköä silmissäni. Itse asiassa paljon voimakkaampi kuin muilla miehillä (monenko pojan tiedätte lukeneen Sodan ja Rauhan, Anna Kareninan, Ylösnousemuksen, Bulgakovin Saatana saapuu Moskovaan ja kasan muita romaaneja, koska piti niiden rakkausteemasta?). Kuten sanottu, rakkaus synnyttää kauneutta, se on osa tarinan punaista lankaa. :-)

  VastaaPoista
 12. Jos nyt viilataan pilkkua: meikkaus turn-offina oli tietenkin vain oma pieni kärjistetty mielipiteeni, luultavasti poikkean siinä muista miehistä. Mutta kannattaa silti varautua kuuntelemaan välillä lorotusta. :-D

  VastaaPoista
 13. Lauri ainakin ansaitsi voittonsa; turha teksti tuskin olisi kerännyt tällaista kommenttien ja mielipiteiden sekamelskaa! Ja kisan tarkoituskaan ei ollut etsiä oikeaa mielipidettä, saatikka mitään "kaikki ovat kauniita ja jokaisessa meissä on jotain upeaa"-tekotaiteellistaläpäläpää. Laurin teksti erottui joukosta loistavuudellaan ja eipä moista tekstiä ole moni elämässään lukenutkaan! Marsaliinia kompatakseni, mieliä on monia, näkökulmia on monia, tuossa oli Laurin! Ja se on yhtä hyväksyttävä mielipide kuin mikä muukin tahansa :>

  VastaaPoista
 14. siis Lauri oot sitä mieltä että vähemmän viehättävien naisten on tyydyttävä siihen mikä on tarjolla, huolimatta omista mielihaluista? "Ai toi mies tykkää musta, mut mä en siitä, no en saa kieltäytyä ku ei mul oo varaa!1"

  Hohhoi.

  VastaaPoista
 15. "Ja vaikuttavat suoraan sanoen katkerilta (se alkaa näkyä tyyliin puolen vuoden päästä). Vastaavasti tunnen myös "rumia" tyttöjä, jotka antoivat miehen valita ja menivät jopa nuorina naimisiin. "

  Antoivat miehen valita :D Hahah.. No en jaksa tähän enää edes sanoa mitään.

  VastaaPoista
 16. Laurilta tais loppua into vastailla tarkentaviin kysymyksiin:D?

  VastaaPoista
 17. Tota jooh... Muakaan ei kauheesti riemastuttanut toi teksti ja vielä vähemmän se, jos Lauri ei nyt osaa edes oikeen perustella kantojaan? :D

  http://blogiinas.blogspot.com/

  VastaaPoista
 18. Mulla ei ole suunnatonta tarvetta osoittaa olevani oikeassa, aika tekee sen puolestani. Jokainen tekee elämällään mitä tahtoo, mikäs minä olen siihen sanomaan. Totean vain: ne naiset, joita kutsuisin realisteiksi, näyttävät ainakin viiden vuoden säteellä onnellisimmilta. Ja vuosien mittaan se käy entistä ilmeisemmäksi, koska vanheneminen kohtelee miehiä armollisemmin. En mä nyt sano, että tytön pitäis "ihan mitä tahansa" kelpuuttaa, mutta pieni avomielisyys ei olisi pahitteeksi, jos jätkä on tosissaan. Naisen hankkiminen on "vaikeaa" (suhteellinen käsite) ja pitäminen "helppoa", miesten kohdalla se on päinvastoin. Mies on vähemmän sopeutuvainen ja biologisesti moniavioinen. Miehiä on vähemmän, etenkin sitoutuvia. Osa tytöistä jää väkisin vanhoiksi piioiksi, ja jatkuvasti lisääntyvät avioerot ovat naisille paljon tuhoisampia (etenkin yh-äidin on yleensä turha haaveilla uudesta siipasta). Mutta mitäs tätä enempää selittelemään, luottakaa toki Disney Picturesiin ja Carrien oppeihin. Kaikkien meidän on saatava tehdä virheemme. Mä tykkään tästä blogista nimenomaan siksi, että Jepa on hoksannut monia asioita miehistä kymmenen vuotta nuorempana kuin lajitoverinsa.

  VastaaPoista
 19. Musta ois muuten virkistävää nähdä "Aladdin sulttaanin haaremissa", "Sinkkuelämää: YH-äidit aamukaljalla" sekä Cosmon Suuri Bänät-liite: "Erojuristien parhaat vinkit", "Näin saat pitää lapsesi", "Nyhdä ex-miestä", "Raskausarvet piiloon" jne. Pelkään vaan, että ne eivät olisi kaupallisia menestyksiä.

  VastaaPoista
 20. Siis mitä, mulla tuli nyt semmonen tunne että täällä yhdistetään kauneus=isot tissit, rumuus=pienet tissit :D Entäs jos on kaksi tyttöä joista toisella on kauniit kasvot ja pienet tissit, ja toisella isot tissit ja variksenpelättimen naama? Kerääntyykö pojat silloinkin isotissisen ympärille...? Ite vähän luulen että naamavärkki vie voiton!
  ps. Jenni kiitos ihanan viihdyttävästä ja erinlaisesta blogista!

  VastaaPoista
 21. Onks tää keskustelu pakko viedä taas näin raadolliseksi? Mähän totesin yllä, että [kauneus/rumuus] "on paljon paljon monimutkaisempi käsite kuin pelkkä tisujen koko". Sanotaan nyt sitten taas suoraan. Kauniita tyttöjä pienillä/keskikokoisilla rinnoilla on aika paljon. Kelpaa varmasti kumppaniksi, mutta harvemmin ne saa jätkien silmät pullahtamaan ulos päästä. Jos naamavärkki ois kuin brittimiehellä, niin isot tissit ei sitä kieltämättä pelastais. Mutta juttu on niin, että miltei kaikki isotissiset normaalipainoiset tytöt ovat saaneet luontoäidiltä kaupanpäällisiksi katseltavan naamavärkin.

  Unohtui muuten huomauttaa tämä: miehillä toi "isompi on parempi" ei usein pidä edes paikkaansa, se on bluffia. Tosi kiva meinaan huomata tytön silmistä, että siihen sattuu kun paikat ei anna myöten. Kouluissa opetetaan tähän liittyvää puolitotuutta: molempien pitäis muka olla selvin päin. Todellisuudessa ei ole ainakaan haitaksi, jos tyttö on ekoilla kerroilla sopivassa sievässä, koska rentoutuminen on tärkeää mukavuuden kannalta. Tällä mä en tietenkään tarkoita mitään koomakännejä tai sattumapanoja. Meinaan, että misun kannattaa ottaa vaikka pari lasia viiniä, ja jätkä ei hätäile vaan seuraa tytön fiilistä. Jos ekalla kerralla tekee kipeää, kynnys seuraavaan kertaan lähinnä kasvaa, ja tyttö on silloin entistä jännittyneempi. (Ainakin meillä koulussa "sukupuolivalitus" oli lähinnä sitä, että peloteltiin taudeista. Jenni vois tehdä postauksen tästäkin.)

  Nyt mä en lisää tähän kyllä enää yhtään mitään. :-)

  VastaaPoista
 22. "Mutta juttu on niin, että miltei kaikki isotissiset normaalipainoiset tytöt ovat saaneet luontoäidiltä kaupanpäällisiksi katseltavan naamavärkin."

  :D ootko sä tosissas.

  VastaaPoista
 23. Mut mites se, että ne isotissiset typyt on hyvin usein saaneet paljon massaa myös muihin paikkoihin kuin rintoihin?

  VastaaPoista
 24. Hehe aika turhaa jauhaa makumieltymyksistä. Jotkut nimenomaan haluaa siron tytön ja jotkut muodokkaan. Turhahan siinä mitään johtopäätöksiä on vetää kaikkien miesten haluista. Aika monta "rinnatonta" naista tunnen jotka saa melkosta palvontaa osakseen...

  Ja mitä biologiaan tulee, miehet katsovat lähinnä lantiota eikä rintoja. Rintojen koolla kun ei ole merkitystä jälkikasvun ruokkimisessa. Kannattaa ymmärtää sen biologian lisäksi myös kauneusihanteet ja kulttuurierot.

  Eli älkäät nuoret naiset masentuko moisista jauhannoista :D Ihan turhaa... Kauneus ja haluttavuus ole utareista kiinni.

  VastaaPoista
 25. Kertokaa vaihteeks, millainen on jätkän unelmapeppu. Tämä kysymyshän on askarruttanut minua jo kohdusta.

  VastaaPoista
 26. Tää kommenttisato on niin mahtava!! Siis ainaki sä Lauri herätät mielipiteitä :D

  No mä kerron sulle unelmapepusta: sellanen vähän pyöree, mut lihaksikas sillai et sivuilta se on kuopalla tiekkö? :D

  VastaaPoista
 27. Musta on järkyttävää lukea täältä näitä: "älkääkä jauhako mtn ulkonäöllä-ei-ole-väliä-päläpälää" -kommentteja. Mä ainakin voin sanoa, ettei sillä ulkonäöllä ole mulle oikeastikkaan YHTÄÄN MITÄÄN väliä, jos luonteet muuten klikkaa ja jätkä on miellyttävä. Onko ulkonäkö kaikille muka niin tärkeää?

  VastaaPoista
 28. ^Vilma (luin vasta nyt nää kommentit ja ton voittajatekstin 8D), kyllä mulle on itseasiassa ulkonäöllä väliä, vaikka luonteet klikkais ja kolisis niin että sois kilsan päähän. Oon joutunut kerran torjumaan maailman mukavimman henkilön sen takia, että en tuntenu jätkään minkäänlaista seksuaalista vetoa sen ulkonäön vuoksi, ja mietin pitkään että oon varmasti päästäni vialla, koska jätkähän oli muuten kuin unelma. Osa asioista olis ollut muutettavissa, mutta kelle se on reilua et mä rupeen ohjaileen kumppaniani minkälaiselta sen pitäis näyttää? Musta on sitäpaitsi ihanaa että voin poikaystävälleni sanoo kuinka komea ja haluttava se mun mielestä on ilman että mun pitää valehdella. sitä kakslahkeista nyt vaan yhdessäollessa katsoo kohtuullisen paljon, niin ei oo oikeesti tervettä yrittää olla ihmisen kanssa joka ei miellytä omaa silmää yhtään. Tiedän että tääkin torjumani henkilö on nyt onnellisesti oman kumppaninsa kanssa ja varmasti nyt on tyttökin sellainen, joka osaa arvostaa juuri hänenlaistaan miestä, myös ulkonäöllisesti. :)

  VastaaPoista
 29. Jenni: Kuopalla? En tiiä. :D Siis jotain tän tyyppistäkö: http://img801.imageshack.us/i/mikesbestfeature.jpg/ ? (Älkää kysykö, miten löysin ton kuvan.)

  VastaaPoista
 30. En tarkoittanut, ettei kellekkään olisi ulkonäöllä väliä, mutta täytyy muistaa, että sellaisiakin ihmisiä on, joille ulkonäkö on yhdentekevä tekijä parin valinnassa. Valitettavasti tämä on vain pieni vähemmistö. Saan kuulla aivan liikaa "siis älä valehtele, tuskin sä minkään aknenaaman tai 300 kiloseni kanssa seurustelisit"-kommentteja jos keskustellaan ulkonäön merkityksestä parisuhteessa. Voin sanoa, että aknella ei ole väliä, siitäkin pääsee lääkkeillä ja en usko 300 kiloisella ihmisellä olisi kanssani tarpeeksi samantyylinen elämäntapa, että sopisimme yhteen. Mutta jos olisi, niin en usko koon haittaavan.
  On surullista, että niin monet tuijottavat ulkonäköä. Totta kai haluan itse näyttää hyvältä, mutta en tee niin muiden takia. Vaikka itseä kohtaan on kovat kriteerit, niin en ole muille vaativa.
  Anteeksi romaani, mua vain kismittää tää ulkonäkökeskeinen maailma.

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!