HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

torstai 28. huhtikuuta 2011

toivepostauksia tulemaan

Musta on niiiiiin kivaa toteuttaa lukijoiden postaustoiveita, joten antaapi tulla (Parhainta on ku joku antaa hyvän idean, jota saan lähtee kehitteleen pikkupäässäni ja ahh sitä inspiraatiotulvaa)! Aika useinkin joku toivoo jotain, mutta en vältsisti huomaa kaikkia kommentteja tai vahingossa ignooraan, JOTEN tähän postaukseen voitte heitellä ehdotuksia! :>

Eli toivo, ehdota, heitä jotain!

Jenni "Jepa" L kiittää! ;)

15 kommenttia:

 1. En tiedä ootko tehnyt minkäänlaista postausta miesten iskuyrityksistä. Siis postaus voisi käsitellä miesten iskurepliikkejä ja iskuyrityksiä yleensäkin (mieluiten epätoivoisia sellaisia). Ha varmaankin omasta kokemuksesta on helpointa kirjoittaa? :) Esim. baarissa tai muualla =)

  VastaaPoista
 2. politiikka/persut, huomiohuorat, porvarikakarat, demi.fi<3, tv-mainokset, salkkarit, new look-lehti.. :DD

  VastaaPoista
 3. Politiikka olis mulkin toiveena ja sit naisten käsitys siitä et he saa valittaa mistä vaan ja tehä mitä vaan (esim. toisten miesten kehuminen ku poikaystävä vieressä) mut auta armias jos poika tekis samalla tavalla (kehuis vaikka jotain tyttöä nätiks) ni jäätävä saarna-mukkäkoulu-viha pamahtaa jätkän päälle. Ilmiötä koettu mm. omassa kaverpiirissä :-D

  VastaaPoista
 4. Mäkin kannatan tota miesten iskuyritys juttua:) vai oliko sulla sellanen jo?

  VastaaPoista
 5. Nea: Noinhan se on, miesten on valittava sanansa tarkemmin. Mutta me itse asiassa pidetään siitä. Miksi? Koska se kertoo, että meillä on uskottavuutta ja auktoriteettia! Ämmät saa kotkottaa mitä tykkää, koska ei meidän kuitenkaan tartte ottaa sitä vakavasti. ;-) Se mykkäkoulukin on tavallaan söpöä, me voidaan siinä treenata seivailua.

  VastaaPoista
 6. mahti-ideoita lukijat rakkaat, laitan muistiin! :>


  mutta mun täytyy sanoo, että politiikasta en kirjota, koska en tajua siitä yhtään mitään! en ees äänestäny ku en tienny ketä pitäis, joten sillon mulla ei oo asiasta mitään naristavaakaan:D

  VastaaPoista
 7. Lauri tohon mä en kommentoi MITÄÄN:DDDDDD

  VastaaPoista
 8. Oot varmaa joskus (?) postaillukki tästä aiheesta mutta kun nää teinit joo sanon iha suoraan että teinit ja tarkotan 13-16 vuotiaita pääasiassa tyttöjä jokka latoo facebookkii ym. gallerioihi tilapäivityksiä jostain biisien sanoista tai muuten vaan tälläisiä klassisia päivityksiä "vidddu mitä kakkaa" (mistä saa sellaisen kuvan kun: mun elämä on rankkaa ja olen kuolemassa, säälikää) nii sitten tälläsen teinin kaveri kommentoi tähän "mitä :oo<33?" sitte tää kyseinen angstaaja vastaa "kerron joskus" tai muuta vastaavaa. Eli siis mieluummin kertoo facebookille asiat ku kaverille? :D jos jostai tälläsestä jaksaisit kirjottaa nii voisit yhdistää sen johonkin muuhun aiheeseen vaikka :D

  VastaaPoista
 9. postaus sun perheestä ;)

  VastaaPoista
 10. esimerkiks nykymaailman menosta, kun on näitä ampumisvälikohtauksia ja tälläsiä hirveitä juttuja...

  VastaaPoista
 11. ärsyttävät,rikkaat ämmät,jotka luulevat olevansa parempia kuin muut

  VastaaPoista
 12. ^toi on hyvä. on esim ravintolas ja joku ämmä istuu leveesti tuolis ja siinä pieni rako mistä pitäis mahtua nii ei sitte mitää ajatusta että väistäis ei huhhuh.

  VastaaPoista
 13. Täs ois muuten yks. Opettajat ja välit niiden kanssa. Mulle on jäänyt paljon muistoja erilaisista maikoista, joista osa piti musta, osa ei niinkään, ja osa pelkäsi. Mutta arkkityypiksi on jäänyt sellanen itsetietoinen, kuiva ja vähän hapan keski-ikäinen nainen. Karkeasti, niiden suosikkeja oli kympin tytöt, sitten tulivat pojat yhtenä massana, ja lopuksi heikommin pärjäävät muijat. Mä luulen, että opettajatkin samaistuu välillä oppilaisiinsa. "Hienoa Iiris, sustahan tulee varmasti Nokian toimitusjohtaja tai professori. Menes nyt Emmi siitä telmimään niiden poikies kanssa, että voit myöhemmin tehdä niille vauvoja ja leipoa pullaa." Miesopettajat oli yleensä rennompia.

  (Pelkääminen voi kuulostaa liioittelulta, mutta mulla oli taipumus rikkoa sosiaalisia normeja arvaamattomalla tavalla. Sanoa nyt esimerkiksi ujomman puoleiselle miesopettajalle "Simo, mä näin susta unta tässä yks yö" tai "Aattele mitä susta ois voinut tulla jos et ois ryhtynyt opettajaksi".)

  VastaaPoista
 14. Musta olis kiva jos kirjottaisit siitä miks kivat ja kauniit tytöt vaan on yksin :( Tai siis pohtisit mistä se voi johtua. Eikö niitä uskalleta lähestyä pakkien toivossa? Pidetään pinnallisina? tms.

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!