HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

lauantai 14. toukokuuta 2011

ai sä et uskalla vai, no ei siinä sitten mitään...

"Et uskalla varastaa tosta baaritiskiltä tota tuoppia!"
"No enhän mää sitä voi ottaa..."
"Nii no ei se mitää, jos sä et uskalla..."

Kuinka saatanan raskaita onkaan nää hassunhauskat yllyttäjäpellet, joita jokasessa kaveripiirissä varmaan on! Joku keksii pienessä päässään kertakaikkiaan mahtavan idean (se voi olla esim. umpisoosissa olevalle toverilleen tequilan juottaminen, jonku asian varastaminen, vieraalle ihmiselle päänaukominen tai kaverin yllyttäminen hyppäämään sillalta. Näin niinku esimerkiks.), jonka sitten haluaa toteuttaa. Tai haluaa, että se toteutetaan. Parasta on, että usein tää yllyttäjarunkkari ei ite todellakaan uskaltais tehdä keksimäänsä asiaa, mutta kokee oikeudekseen vittuilla sille ressukalle, joka ei ideaa suostu toteuttamaan.

Tää alkaa jo lapsena ja jatkuu kivasti kuolinvuoteelle asti. Lällällää et uskalla heittää kivellä tota autoo. Ekkö uskalla ajaa pyörällä tätä kallioo alas? Lällälää et uskalla varastaa sun mutsilta röökiä. Et uskalla juoda sun iskän kotiviinejä. Et uskalla puristaa tota muijaa perseestä. Et salee uskalla uida vaatteet päällä kymmenen asteen pakkasessa avannossa. Vittu lällälällällää!

Kaikkein hauskinta on, että harvoin kyse on siitä helvetin uskaltamisesta. Kyllä mää uskalllan syödä sun tarjoomaas ketsuppiappelssiinipuuroo tai laulaa karaokee laivan baarissa, mutta mua ei huvita! En koe sitä järkeväksi! En halua! En näe syytä siihen, että tekisin niin saatana! Ja sitten se toinen kattoo sillai "okei, ei sit jos et uskalla"-ilmeellä. Tekis mieli vetää turpaan siinä vaiheessa! Tulee joku maailman nöyryytetyin olo, vaikka totuuden tietää omassa päässään. Ja mitä sitten vaikka ei uskaltaiska? Ei kaikkien tarvi olla jotain ihme yllytyshulluduudsoneita, joilla ei oo normaalia suojeluvaistoo!

Tää aihe tuli mulle mieleen, ku aamulla heräsin pienessä darrafiiliksessä ja puhuttiin Petjan kanssa tasureiden ottamisesta. Mä sanoin, että mä en ainakaan aamulla ala ryyppäämään, niin tää vetää "niijoo, siis ethän sää pystyiskä siihe, oot vähä tollanen vauva"¨. JUMALAUTA mulla meinas kiehua ja ragejepa ottaa vallan (mun heikko kohta on toi AISÄETUSKALLA. Enkä oo meidän kaveriporukasta ainoo, yllytyshulluuden piikkiin vois laittaa tutun pippelitatuoinnin, alastijuoksemiset kylillä ja mitä näitä ny on), mutta sitten sain semiasialisesti kerrottua, että musta ei ole mukava ajatus juoda aamulla viinaa. Voitin erän siis, vaikka en uskaltanu! Muahahahah!

Kertokaa mulle jotain hauskoja yllytyshullujuttuja! Vai ettekste uskalla?

4 kommenttia:

 1. "Et uskalla polttaa koko tupakkiaskia yhteen menoon"
  "Et uskalla ottaa 40 suihkausta hengenraikastimesta suuhus putkeen"
  "Et uskalla kiivetä meidän savupiipun päälle"
  "Et PYSTY juomaan tota kaljaa ykkösellä alas nopeemmin kun mä mun siideriä"(yllyttäjänä mies.....)
  "Et pysty kaataan steariinia kämmenselälle tosta palavasta kynttilästä"
  "Et uskalla juoda noita shotteja X kertaa enemmän kun minä"
  .... ja sitä rataa. Kaikki on toteutettu ja paljon lisää, mutta vaan noi tuli mieleen. Ja jotkut vieläpä useampaan kertaan kun kaverit muistaa että NIIIII TOI TEKI TON JUTUN AIKASEMMINKI YLLYTETÄÄN SITÄ UUDESTAA!

  VastaaPoista
 2. Joskus yläasteella tuli hypättyä pää edellä avantoon vaatteet päällä todistaakseni että uskallan ja kuitatakseni vedonlyönnin panoksena olleen kaksieurosen itselleni. Sittemmin iski vanhuus, laiskuus ja raihnaus niin että vastaavissa tilanteissa olen huuli väpättäen todennut että kyllä, olen niin jäätävä nyssykkä että en uskalla edes ajatella mitään noin vaikuttavaa ja suurta sankaritekoa kuin vaikkapa liikennemerkkiä vasten kuseminen talvipakkasilla. Jostain syystä yllytys on mennyt hyvinkin vaisuksi ja nopeasti loppunut.

  Ehkä sitten tuotan häpeää perheelleni tällä pelkuruudellani, mutta ainakaan en ole kusiruiskusta taksitolppaan kiinni jäätynyt. Voitto sekin.

  VastaaPoista
 3. "Et uskalla vilauttaa ja olla koko loppumatsia ilman paitaa!" Finnair satadion, futismatsi, 7 tai 8 luokka.

  Lopputulos: Lukion filosofian opettaja kysyi luokanvalvojaltani, josko tyttö on ihan terve, tarvitsisiko keties ammatti-apua? Opettajan huoneen seinällä roikkuu varmaan vieläkin A4 esseeni nimeltä "Miksi vilautin finnair stadionilla". Noh, äidinkielen ja kuvaamataidon opettajat tulivat taputtelemaan olalle, -you go girl!

  VastaaPoista
 4. "Et uskalla laittaa persettä tohon bussin ikkunaan!"

  "Ette uskalla pussailla tai varsinkaan tehdä kielareita!" (Yllyttäjänä mieshenkilö, yllytettävinä kaks naispuolista.. Tiedä taas halusko herra nähdä uskalletaanko, vai oliko kyse muusta taka-ajatuksesta...)

  "Ei oo pokkaa mennä ilman rintsikoit kouluun!"

  "Et uskalla mennä pyytää tota miestä ostamaan sulle drinkkiä!"

  Kaikki on toteutettu:) Nykyään kyllä oon vähän laiskempi yltymään mukaan tommosiin, mut oli ne kyl hauskoja... :-D

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!