HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

tiistai 17. toukokuuta 2011

feikkityhmät

Arvatkaa mikä on huikeen rasittavaa? Feikkityhmäily. Siis se, että vetää oman yleissivistyksensä ihan nolliin ja esittää, ettei tajua mitää. Joo, joskus on hauskaa, ku joku on ymmärtäny jotain väärin tai on joku pikkuaukko sivistyksessä (ite luulin erästä presidenttiä formulakuskiks, mutta ei siitä sen enempää), MUTTA SITTEN ON NÄÄ IHME AIVOKÄÄPIÖT...

Ite muistan pari vanhaa koulututtua, joiden älykkyysosamäärä oli joko todella alhainen tai ne osas loistavasti esittää tyhmää. Epäilen jälkimäistä. Se oli sellasta sairaan raskasta "Hihihi kuka on Tarja Halonen, jaa Nightwishin ex-laulaja? Hihihihi onko Tukholma Lapissa hihihi"-läpinää. Ja sit ku joku sano, että luoja ku sää oot tyhmä, ni hihitys ylty. Oke, mikäs siinä sitte.

Huvittavaa oli, että nää käyttäyty kyllä tyttöseurassa suht tervejärkisten tavoin, mutta kun miehet astu kehiin ni aivot narikkaan. Ihan ku miehet jotenki etsis tahallaan aivotonta tyttöystävää tai hoitoo!! Tunsin suurta nautintoa, ku näiden jokusen riemuidiootin ollessa poissa pojat puhu jotain tyyliin "Ei jumalauta tollasta jaksa kuunnella, onko noi tosissaa??". Tää voi tulla yllätyksenä, mutta harva haluis esim. mennä naimisiin ihmisen kanssa, joka muistuttaa aivotoiminnaltaan kumisaapasta.

Himassaki jos mullon sattunu jäämää normaalia isompi aukko sivistykseen, tai en tajua jotain helvetin finanssipolitiikkaministeriön varainhoitomenetelmää, Petja sanoo suosiolla "oo hiljaa vaan, älä sano enää yhtään mitään ja paljasta sun tietämättömyyttäs" ku alan selittään mun vanhaa ajatusmallia, tyyliin "SIIS MÄ LUULIN, ETTÄ KEBAB TEHDÄÄN KAMELISTA!". Eli tytöt rakkaat, ei pojat jaksa aivokuollutta pelleä kovin kauaa katsella! Tai ehkä yhen yön, maksimissaa.

Toki jos oot sitte oikeesti aivan täysidiootti, niin se ei haittaa yhtää niin paljoo. Tietämätön voi sivistää itteensä, mutta feikkityhmä tulee aina oleen vähän vajakki. No jos esittää vielä aikuisenaki tyhmää pojille ("Ai kuka Osama Bin mikäolikaa? Siis se pressa? Joo ei kiinnosta!"), ni huh huh, ei sellane oo normaalia! Toki joskus yläasteen nurkilla moni tyttö joskus heittäytyy muka aivokuolleeks, mutta siitä vähän niinku pitäis päästä yliki parissa kuukaudessa. Jos ikää alkaa oleen se 18+ niin ei luulis enää kiinnostavan idiootin esittäminen.

moikka meen leikkiin aivokuollutta, jos vaik joku lämpeis mulle

7 kommenttia:

 1. kyllä mä ainaki välillä esitän poikaystävälle että tajuan tietokoneista vielä vähemmän ku todellisuudessa. ihan siks että se pääsee näyttämään kuinka paljon se niistä tietää ja sit kehun sitä kun se on niin viisas. :)
  mut taitaa olla kuitenkin eri asia esittää täysin aivotonta idioottia.

  VastaaPoista
 2. pieni avuttomuus on eri asia, sehän on jo varmaan naisen geeneissä ;D

  VastaaPoista
 3. Tämä on niin totta! Alko heti itteä ärsyttää! :D Mieleeni tuli ehkä maailman tyhmin akka ylä-asteelta joka oli fiksu meijän tyttöjen seurassa, mutta heti kun sinne tuli joku mies puoleinin niin se alko heti ''HIHHIHHIH EN IHAN OIKEESTI OSAA KÄYTTÄÄ MIKROO, VOIKS JOKU OPETTAAHHH!!!!!!!!!111!'' :D

  VastaaPoista
 4. Totta joka sana :)

  Ehkä (toivottavasti) tuollainen käytös kuuluu lähinnä yläasteelle ja muuhun teineilyyn. Aika moni päälle parikymppinen, ex-feikkityhmä tyttö tuntuu onneksi jossain vaiheessa jo ymmärtäneensä, että miehet pitää älykkäistä naisista.

  Jos joku mies kiinnostuu feikkityhmästä naisesta/tytöstä, niin se tapahtuu vain siksi, että siltä uskoo saavansa nopeasti ja helposti, ja siitä uskoo pääsevänsä myös eroon yhtä nopeasti ja helposti.

  VastaaPoista
 5. http://www.feissarimokat.com/2011/05/osama-bin-laden/ Aiheeseen liittyen, varsinki vika juttu saa vähän facepalmaamaan. <: D

  VastaaPoista
 6. Mulla tulee mieleen karkeasti Tuulen Viemää nykyaikana. Nuoret naiset ei saa osoittaa tietävänsä enemmän kuin miehet, miehen kans keskustellessa saa sanoa keskimäärin "oi kuinka viisas olettekaan!", miehet rakastaa naisia jotka kiljuu ja pyörtyilee ku näkee hiiriä ja lastenhoitajaki kertoo että miehet ei välitä kosia naisia joilla on järkeä. Josta muuten tuli mieleen että jos ko. teos on tuttu niin vertaile käytösmalleja silloin ja nykyään isommassa mittakaavassa :)

  VastaaPoista
 7. Joo siis meiä luokal on yks tollanen tyttö..
  säädettii pulpettien korkeuksia ku ne oli kauheen korkeella ja penkit matalalla nii kaikille annettii ruuvimeisselit ja ihan helposti sitä sai nostettua ja laskettua niitä pulpetteja nii tää kyseinen tyttö istu sillon mun hyvän kaverin vieressä pulpettipaikoilla ja ne sääti niitä pulpetteja. sit mun kaveri vaa sano että ''anna mää laitan'' ku sil ei näyttäny tulevan mitää ku se vaa hihitteli ja huuteli poikia apuun.Sitte se tyttö sano että ''Ei nytte, hei (olkoon nyt vaikka Keijopekka) Keijopekka, en saa laitettua tätä hihi tuu auttaan hihi'' ja sit mun kaveri oli sillee joo yritin just kokoajan sanoo että kyllä mä osaan nii huutelee vaa poikia apuun siinä... Ette varmaan saanu mun selityksestä mitä selvää mjutta kuiteski :DDD

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!