HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

keskiviikko 11. toukokuuta 2011

"hei ootko jossain tynnyris kasvanu"

Miks ihmisistä on niin helvetin hauskaa, jos joku ei esim. oo kuullu jotain uutta biisiä, bongannu uutta ginatrikoooon mekkovalikoimaa tai kuullu jonku kakkosluokan julkkiksen parisuhdekriisiuutista. Siis etsä tosiaan oo kuullu, että Justin Bieber ei seukkaa enää sen ja sen kaa? No joo en kato ku ei oikein kiinnosta.

Näitä riemuidiootteja saa melkein väistellä helvetti. Okei, kyl mä itekki joskus laukasen jotain tyylii "12 sekuntii sit ilmesty uus Jare&VilleGalle Koutsi hoitaa häissä megaremix, eikse tosiaan oo sun soittimes??"-juttuja poikaystävälle ärsyttääkseni (:D). Mutta ku on näitä saatanan päivittelijöitä, että ohhoh etkös tiennyt kuka tuli Idolsissa viidennekstoista tai ookko tynnyris kasvanu ku et tienny Mungo-Annan uusimpii kuulumisii.... EN, KOSKA EN OLE KIINNOSTUNUT KYSEISISTÄ ASIOISTA. --TTU.

Kyllähän ny hämmästellä saa, jos joku neropatti laukasee, että daa kukas Osama Bin Laden olikaan, tai että hihii, onkos Ruotsissa pressa vaiko kunkku, tai jotain muuta ihan vitun paskaa "hehee, oon blondi"-läpyskää. Mutta että saa jotain saatanan nautintoo, ku pääsee jossain porukassa pilkkaan jotain siitä, että nyt on jääny huomaamatta Zac Efronin uusimman leffan mainosjuliste, HUH HUH.

Mua aina pilkataan siitä, ku en tiä jotain Antti Tuiskujen uusimpii lässynlääbiisejä, koska en jaksa todellaka kuunnella jotai NRJ:tä tai yleensä mitään muutaka kanavaa (juontajat vituttaa mua lujaa). "SIIS MITEN OOT VOINU VÄLTTYÄ TÄN BIISIN KUULEMISELTA?!" -Helposti, en laita radioo päälle. (Jos joku ny kelaa, että mitä mä sit kuuntelen, niin kerrottakoon teille rakkaat ystäväni, että seuraan Suomiräbämarkkinoita ja jenkkien latauslistoja aika innokkaasti. Kuten poikaystäväni voisi asian ilmaista, seuraan niitä "muna huurussa" :D....)

Kaikkein eniten mua kuitenki vituttaa nää, jotka ihmettelee, miks joku ei tiä jonkun lissublogin pitäjän uusimpia kotkotuksia. Ihan ku vois olettaa, että kaikkia kiinnostaa jonkun uusin kenkäpari, uus poiccis tai uus työ. LUOJA PARATKOON, ihmisillä voi olla muutaki tekemistä! PERKELE.

Kuulostanpa katkeralta, ihan ku mua olis pilkattu ja syrjitty koko elämäni... :D Hahaha, no mutta siis, mua vaan ottaa päähän kuunnella vierestä, ku joku ivaa toista turhantiedonpuutteen (hieno sana, keksin just) takia. Pojatki aina huokailee ahdistuksissaan, ku joku uus paukku on joltai jääny maistamatta, tai jos kaverin kaverin kaverin uus auto ei ookkaa kaikkien tiedossa. Hei rakkaat paskapäät, kaikkia ei kiinnosta.

Kertokaa mulle lukijat, ootteko te koskaan saanu angstia siitä, ku joku niin helvetin tärkee juttu on ny jääny kuulematta tai tiedostamatta?

6 kommenttia:

 1. Saatiin porukassa hyvät naurut, kun puhuttiin kauhuleffoista ja kaveri tokasee: "ootteko te kuullu siitä, mikä se oli, se joku semmonen psyko-leffa?"
  Vaikka kai kaikilla on joku alue, josta on jääny vähän pimentoon.

  Tosin jokku asiat sitte on semmosi, jotka jokasen oikeesti pitää tietää. Tämmöstä kuulin tossa eile käytävällä: "Siis mitä niis uutisis oli viime viikolla? Oikeesti onko turhempaa kotitehtävää, huoh. Ai osama bin laden kuoli? Oliks se joku arabian kunkku vai? Ai jaa, no voi vittu ku vissii mua kiiiiinnostaaa!!!11"
  Meinasin tukehtua purkkaani, kun 16-vuotias tokasee tollasta :D

  VastaaPoista
 2. Totta, kyllä ny YLEISSIVISTYS pitää olla:D ja tollaset tekotyhmät on niin vitun naurettavia:D mut ei ny kaikki voi tietää/olla kiinnostuneita lady gagan uusimman musavideon kohokohdista tai antti asplundin uusimmista sateenvarjomalleista :D

  VastaaPoista
 3. Sit yks asia mikä mua välillä ärsyttää on se kun ihmiset rupee puhuun Salkkareiden tai BB:n jonkun muun turhan sarjan juonenkäänteistä samaan sävyyn ku ny vaikka jostain luokkakavereista juorutaan ja sit mä oon siinä se outo kun en jaksa niitä sarjoja kattella.
  Ja sit "käänteisesti" tai miten se ny sanois: ihmiset saattaa puhua tyyliin jostain baarista. "Se on ihan sikahieno paikka ja KAIKKI käy siellä, pitää mennä sinne joskus" - ja sit ku kysyy jotain faktaa siitä paikasta, esim. missä päin kaupunkia se on, onko kallis paikka jne. niin vastaus on että "no en mä siis oo koskaan käyny siellä ite" tai jotain muuta vastaavaa. Eli siis todellisuudessa nää ihmiset ei itekään tiedä paikasta juuri mitään muuta ku nimen.

  VastaaPoista
 4. tän blogin perusteella vaikuttaa että sulla vituttaa mm. KAIKKI !! :D vaikka okei ymmärrän, tän blogin tarkotus on tämmönen totuuksien laukominen eikä tämmöstä varmastikkaan oo sun toisessa blogissas. :D

  VastaaPoista
 5. anonyymi, ÄLÄ!! siis enneku joku baari on ees avattu, niin "vittu se on huikee mesta" ÖÖ. ok? :D

  anonyymi, moni muuki on sanonu tollasta:D mut tuskin lukijat olis mielissään ja vaihtaisin linjaks "kaikki on niin ihanaa"-tyylin ;D eivaan, joku päivä voisin postata hivenen...positiivisemmin;D

  VastaaPoista
 6. Ihan siis jatkuvasti saan kuulla jotain tuommosta. Oikeesti koko ajan. No mie kyllä oonki ehkä vähän tyhmä, mut ite en jaksa ees lukee uutisia, ja tosiaan radioo en kuuntele nii missaan aina kaikki uusimmat Lauri Tähkän Pieru poskella -biisit ja Jare&VilleGallen Kesän pierut ja hohohohdoh....

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!