HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

keskiviikko 4. toukokuuta 2011

Lauri oi Lauri

Lauri sä voitit kisan hivenen, no, sovinistisella miesnäkökulmallasi, ja aiheutit syvää pahennusta naisväessä -mutta myös paljon erinlaisia mielipiteitä ja kommenttivyöryn! Palkinnon päättäminen oli perin vaikeaa mm. sukupuolesi takia ja halusin myös palkinnon jotenki liittyvän tekstiisi. No, sitten mieleeni tupsahti, että Lauri, joka omaa aikamoiset mielipiteet niin naisista kuin miehistäkin, voisi tarvita seuraavaa asiaa avartaakseen maailmaansa (Lauri, tää on meiltä KAIKILTA tytöiltä sulle):

Uusin Anna -lehti, jonka kannessa komeilee mm. seuraavanlaista: "Botoxia, rasvoja, piikitystä -miksi emme saa rypistyä?", sekä sisältää kohua herättäneen Gustav Hägglundin haastattelun!

Tämän lisäksi saat myös omin pikkukätösin kirjoittamani onnittelukirjeen. ONNEA LAURI ja kiitos osallistumisestasi niin kisaan, kuin päivittäiseen blogini seurailuun!

PS. TÄNÄÄN ON LET'S FAKE IT:N 3KK-PÄIVÄ.
Onnea rakas blogini. <3

10 kommenttia:

 1. Lauri kiittää ja odottaa innolla, mitä posti tuo tullessaan. <3 Täs on vissiin uus skaba kohta tulossa, kun mittari lähestyy uhkaavasti 50 kiloa.

  Mun on kyllä vähän vaikea pitää itseäni sovinistina sillä perusteella, jos totean poikien pitävän muhkeista tisuista. Jos haluatte nähdä "sovinismia", tehkääpä pieni koe (mä arvasin, että tää ois helppoa):
  1. Kirjoittakaa moderniin Delfoin oraakkeliin eli Google hakusanaksi "boob rating".
  2. Valitkaa tuloksista Rackrater.com.
  3. Klikatkaa alareunasta site statistics (niille jotka eivät vaivaudu: kuvia on reilu 86 tuhatta), selailkaa vähän kuvia ja lukekaa kommentteja.
  4. Jos ette vielä vakuuttuneet, kokeilkaa muita saitteja ja vaikka hakusanoja "boobs blog", "boobs forum" jne.

  Poikaporukassa esitettynä toi mun huomioni olis suunnilleen sama kuin jos toteaisin homojen pitävän toisista miehistä. Näin heikosti naiset ja miehet ymmärtävät toisiaan.

  VastaaPoista
 2. Ja jos arvelette tuon olevan vain rillit huurussa näyttöä tuijottavien nörttipoikien harrastus, niin kokeilkaa vaikka hakusanoja girlfriend boobs ja katsokaa löydättekö oman parinne. Ei mun ollut päämääränäni jaella mielipiteitä siitä millasista naisista tykkään tai aiheuttaa kenellekään ulkonäköpaineita. Pointti oli tämä: vaikka se poika välillä läähättelisi irl tai online vähän erilaisille tytöille kuin mitä kainalosta löytyy, niin ei se rakkautta muuta miksikään.

  VastaaPoista
 3. Lauri sä kuitenki voitit skaban ja saat luvan tuulettaa!


  tissit on kivoja!

  VastaaPoista
 4. Ja se ei edelleenkään päde _kaikkiin_ miehiin, kuten kommenteissasi annat ymmärtää. On myös sivustoja pienille rinnoille, on säärille, on ties mille... Isojen rintojen fanaattiset ihailijat toki niitä katsovat ja perustavat sivustoja jne.

  Katos vaikka sitä Kiira Korpea, joka on nykyään monen miehen unelma. Ja sen kohdalla usein sanotaan, että tällä on "täydellinen kroppa". Ja osa sanoo, että ei ole. Se, että osan mielestä on näin, ei päde kaikkiin. Yksinkertaista.

  Ei ajatella lammasmaisesti, joohan.

  VastaaPoista
 5. Edelliseen vielä - > Ja miespuolinen olen itsekkin. Ehkä se on erona... mies ja poika. Mutta joo. En tiedä miksi täällä olen jauhamassa asiasta, mutta hyvä tuoda näkökulmia muitakin esiin, ettei kaikkia miehiä luokitella yhteen laumaan. Se on suhteellisen typerää.

  Mutta jatkakaa vain!

  VastaaPoista
 6. toki kaikilla on mielipide, ja se oli laurin.

  mutta kyllähän me tytötki aika monet tykätään urheilullisista pitkistä mallipojuista....


  harvalta sellane löytyy himasta

  VastaaPoista
 7. vaikka olis isot tissit, ei se tarkota että ne olis "hyvät". itellä on B tissit, ja kiinteet sellaset. ja voin sanoa, että en ikimaailmas vaihtais näitä D tisseihin jotka roikkuu :D ja omasta mielestä harvoin isot tissit on kiinteet, niiku luonnostaan. jos haluu isot ja kiinteet tissit, täytyy hankkia silarit... sit on myös pieniä tissejä,jotka ei oo kiinteitä, vaan semmoset roikkuvat. mutta jos yleistän niin pienet tissit on yleensä paljon kivemmat muodoltaan ja kiinteydeltään kuin isot tissit.

  eriasia on se tietty, minkälaisista tisseistä pojat tykkää. mulla ei oo välii minkälaisina tisseinä pojat pitää mun tissejä, sillä omasta mielestä ne hipoo aika lailla täydellisyyttä, vaikka b:t onkin :)

  esim. poikakaveri tykkää salkkari isabellan tisuista, olis kuulemma hyvä runkata väliin :DD joo ja tän kuulin kun se puhu kavreidensa kanssa, ja kaikki oli samaa mieltä. ite taas en yhtää tykkää isabella tyylisistä tisuista, mun mielestä ne roikkuu liikaa.. eli vaik olis kuinka kiva poikien mielestä "runkata isojen isabella tisujen väliin", mä en semmosia silti itelle haluais. mut pointtina oli se, että jos teidän mielestä teillä naiset on kivat tisut, niin sillon ne on kivat, älkää miettikö miesten mielipiteitä, miehillä on yleensä aina erilaiset kauneusihanteet naisista kuin naisilla ite naisista.

  ja tohon laurin tekstiin, naiset kyllä tietää sen, että miehet tykkää isoista tisseistä, mutta se ei tarkota, että naiset haluis semmoset isot tissit itelleen ;) yleensä kun pienemmät on monen naisen mielestä kauniimmat. eli naiset ei aina halua miellyttää sitä miehen silmää, vaikka miehet näin luuleekin

  -sartsa

  VastaaPoista
 8. Sartsa, jos luet tekstin tarkkaan huomaat, että me olemme lopultakin koko lailla samaa mieltä. Lisäsin alkuperäisen kommentin lähinnä siksi, että miesten mieltymyksiä kaunistellaan. Sun poikakaveri kaunisteli vielä vähemmän. Mutta kyllä se sun kupeista tykkää, ja pääasia, että pidät itse. Kuten lopussa totesin, "onnellisimpia ovat ne tytöt, jotka eivät murehdi mitä miehet kokonaisuutena ajattelevat".

  Siihen mä en osaa enkä halua ottaa kantaa, onko isommat kyllin kiinteät tms. Pitäis olla joku Heffner kyetäkseen sanomaan jotain asiantuntevaa. :-) Mutta mitä on "suomalaisjulkkisten" silikoneja nähnyt lehtien kansista, ne tuo lähinnä kasvaimet mieleen, ihmettelen todella jos joku oikeasti sellasista tykkää.

  VastaaPoista
 9. "Mutta mitä on "suomalaisjulkkisten" silikoneja nähnyt lehtien kansista, ne tuo lähinnä kasvaimet mieleen, ihmettelen todella jos joku oikeasti sellasista tykkää."

  hmm, munmielestä nyt vähän ristiriitasta, kun sanot, et harvat silareista tykkää. niistähän just eniten tykätään miesten keskuudessa, ainakin katella. julkisuudes kun nää isot tisut just on niitä silareita mitä ihaillaan. harvalla "kansikuvaisotissitytöllä on luonnolliset tisut kuvassa :D

  VastaaPoista
 10. Musta tuntuu, että tätä keskustelua ei ehkä ole kovin hedelmällistä jatkaa. En voi väittää tietäväni totuutta silikonien esteettisyydestä. Mutta ei kannata kansikuvatytöistä vetää kovin pitkälle meneviä johtopäätöksiä, vaikka (suurella?) osalla ois silikonit. Ensinnäkin, kokeillaanpa laittaa kymmenelle misulle silarit. Yhdeksän saa isojen perunoiden näköset bosat, ja kymmenettä lykästää. Se saa tissit kuin Katie Pricella (tai kenen bosia nyt sitten ihailettekaan) ja pääsee lehteen. Sitten kaikki hurraa, kuinka loistava keksintö ne kumitissit onkaan. Toisekseen: vaikka jätkät sattuis kuolaamaan silikonitissisen kansikuvatytön kuville, ei se välttämättä tarkoita, että ne haluis seurustella vakavasti sellasen kanssa.

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!