HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

sunnuntai 15. toukokuuta 2011

sä oot niin ruma

Ruma. Se on sellanen sana, jota kukaan ei halua liitettävän itteensä. On sitten mielummin ylimielinen ja empatianpuutteesta kärsivä paska, ku ruma. Tai on sitte mielummin vihattu ja huoraks haukuttu, ku ruma. Mutta mitä se rumuus sitte on?

Yleisesti ottaen rumana pidetään ihmistä, joka ei vastaa sitä omaa kauneuskuvaa. Monesti ruma-leiman saa sellanenki, josta ei vaan yksinkertasesti pidä. "Vittu mä vihaan tota Nella-Justiinaa, se on niin rumaki, kato ny tota takkia!" = "En pidä Nella-Justiinasta, koska hän ei pukeudu, ole, ja käyttäydy kuten minä, vaan istuu meikkaamattomana, tukka ponnarilla yksin koulureppunsa kanssa luokanoven vieressä, koska hän on kaveriton; näin ollen koen oikeudekseni haukkua häntä rumaksi." Ruma on niinku kaikkein kovin loukkaus, sillä saa kenet tahansa keräileen itsetuntonsa rippeitä lattialta, ku on sen laukonu. Se sana saa tunteen olonsa pieneks ja harmaaks, epämuodostuneeks Quasimodoks.

Ruma on silti mun mielestä enemmän, ku se naama. Se, että on meikkaamaton, huonoihonen ja epätyylikäs (kuten kirjoittaja itse juuri nyt....:D) ei tee kestään lopullisen rumaa. Aika harva nainen on ilman meikkiä mitenkään kummonen prinsessa. Pointti on siis se, että mun mielestä missinnäkönen kaunotar voi olla saatanan ruma, jos se vaikka polttaa röökiä ollessaan 8. kuulla paksuna. Se on RUMAA. Tai jos 13-vuotias tyttö istuu lonkero kädessä sentin meikkikerroksessa jollain kivellä jäätävässä pöhnässä. Seki on rumaa. Paljon rumempaa ku epämuoikkaat vaatteet tai vääränlainen kampaus. Tai epäonnistunu meikki. No, ei nekään ihmistä varsinaisesti kaunista, mutta on rumuuslistan häntäpäässä, toisinku ruma käytös!

Mä annan pari kauneusvinkkiä näin sunnuntain kunniaks!

 • Älä seiso kadun kulmassa puolialasti kolmenkytäasteen pakkasessa sidukka kädessä ja huuda haista vittua ohikulkijoille.
 • Jos sulla on ikää vasta alle suojaikärajan, älä yritä meikata ja pukeutua niinku joku sun idoli. Siinä voi tulla vähän ylilyöntejä, ku 14-vuotias laittaa kouluun Nicki Minaj-meikit.
 • Älä polta röökiä samalla ku heiluttelet vauvaa olkapäällä, tai älä juo viinaa samalla ku ajat autoa.
 • Älä pukeudu vääränkokoisiin vaatteisiin. Kuten minä. :D

Jos näillä mentäis eteenpäi! Hauskaa sunnuntaita ja ei muutaku illalla jännään, että pelastaako Granlund Suomen vai iskeekö onnenpossut taas! Menisin muuten baariin kattoon screeniltä kattoon, mutta jos Suomi häviää, mä itken salee ja sen teen mielelläni ihan vaan himassa... Kotikatsomo pystyy, eikö?

9 kommenttia:

 1. HIUKAN YLLÄTYIN ettet ole Senen kisakatsomossa itkemässä muiden Seneilijöiden kanssa ! :D ♥

  VastaaPoista
 2. kummassa kuvassa näytät mielestäsi enemmän itseltäs; bannerissa vai tuossa esittelykuvassa? (esittelykuvalla tarkoitan siis tuota missä lukee sun tiedot yms, miksikäs sitä nyt oikeasti kutsutaan, ken tietää:D)
  tuntuu, että näytät joka kuvassa aina ihan eriltä!

  VastaaPoista
 3. Opri arvaa tekiskö mieli!! :D mut aamulla töihi, vois olla hiukan liian jäinen töihinpaluu viikonlopun jälkee jos seneen lähtee :D ei sitä meinaan selvinpäin kestä :DD

  anonyymi, toi esittelykuvassa oon joku 17 vee varmaan, että sen näkönen olin sillon :D toi banneri on uunituore, joten se on kaikkein realistisin kuva musta, tosin vähemmällä meikillä ku yleensä; halusin raikkaan kuvan banneriin :> mut en kans tajua miten oon aina erinäkönen joka hiton kuvassa :D

  VastaaPoista
 4. oot ruma ja ärsyttävä

  VastaaPoista
 5. mä en voi sille mitään ettei oo menny geenilotossa 7 oikei :D ei ees viis :c

  VastaaPoista
 6. JENNII oot paras! Oon kans miettiny, et näytät kyl erilaiselta joka kuvassa, ja minä - maailman hitain ihminen en varmasti tunnistais sua, vaikka täällä Mansemaassa tulisitkin vastaan (oprin oon muuten bongannu jÅ!).

  However, kirjotat asiaa. Keep going!

  VastaaPoista
 7. pixie kiitos! :D oon muuten kans aivan sukka tunnistaan ihmisiä, ees julkkiksia :D hyvä jos tunnistan kaverini jos kadulla tulee vastaan :D

  VastaaPoista
 8. En tiiä onks tää fia sun kaveri tai mikä on homman nimi mut ainakin sil on kaikki samat postaukset ku sulla. Blogin nimi oli siis fia's world

  VastaaPoista
 9. sun blogi tekstejä kopioidaan...
  http://fia-nyholm.blogspot.com/2011/09/oooks-ma-ruma-xd.html#comments

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!