HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

maanantai 30. toukokuuta 2011

Saanko kertoa Jeesuksesta? Juu ei kiitos.

Mikä onkaan hienompaa, kuin herätä ovikellon soittoon viikonloppuaamuna? Ei mikään, ainakin jos kyseessä ovat omaa uskontoaansa tyrkyttävät, pelastuksesta jauhavat himouskovaiset!

Jokainen saa uskoa ihan mihin ikinä lystää, mä uskon mihin uskon ja muut uskoo omiin juttuihinsa. Mulle on myös aivan sama, vaikka joku ei usko yhtään mihinkään. Aivan, koska mua ei kiinnosta! Mua ei myöskään kiinnosta ovilta oville raahautuvat henkilöt, joiden tarkoitus on pelastaa mut ja tunkea postiluukusta "JEESUS TULEE, OTA KOPPI!"-lippuja ja lappujansa.

Suosikkini oli se, kun eräs mamma "Ei mainoksia"-kyltistäni huolimatta halusi antaa mulle jesse-lehtensä. "No kun sulla on toi 'ei mainoksia'-lappu tossa, niin ajattelin antaa tän ihan henkilökohtasesti." Siis mitä? Siis jos en halua mainoksia ym. paskaa postiluukusta tiputettuna, niin haluan sen sitten käteen? Hieno logiikka!

Siis jos jotakuta kiinnostaa joku tietty lahko tai suuntaus tai ryhmä, ehkäpä kyseinen heppu voi itse ottaa siitä tietoa ja etsiä nää ramppaajat käsiinsä. Google on olemassa. Ei mun uskonnollinen kiinnostus herää "HALUATKO PELASTUA VAI KUOLLA HELVETIN TULESSA LUCIFERIN KANSSA"-pelottelusta. Saatana vähemmästäki lopettaa kaiken uskonnollisen toiminnan. Hyvä etten kirkosta eroo. Siis eiks nää jampat tajua, että ne menettää mahdollisia pelastettaviaan tolla veemäisellä tyrkyttämisellään?

Mun mielestä kenenkään ei kuulu tyrkyttää yhtään sitä omaa uskonnollista vakaumustaan. Sama juttu pätee politiikkaan; kenellekään kuulu mitä joku äänestää tai äänesti jossain vaaleissa tms. Pidettäis ihan omana tietona vaan. Emmäkä kulje tuolla jakelemassa lappuja, joissa lukee jotai "Sinunkin kuuluu katsoa Salkkareita, palvoa Ginan painijatoppeja ja olla äänestämättä kirkollisvaaleissa, KOSKA MINÄKIN TEEN NIIN!". Siis kaikki uskonnolliset porukat saa vaan turhaa negaa niskaansa oman käytöksen takia. Kai ny kaikki haukkuu jehovia, ku ne herättää lauantaiaamuna yheksältä koko saatanan kerrostalon!

Uskoa saa, tyrkyttää ei.

11 kommenttia:

 1. "JEESUS TULEE, OTA KOPPI!"
  :D:D:D:D:D:D:D:D:d:D

  VastaaPoista
 2. sillon ku oli niit koulu ammuskeluja ollu, niin mun pikkuveljen koulun portilla oli haahuillu joku nainen jakamassa lippulappuja ja sano mun veljelle: "jos uskot jeesukseen, niin kouluampuja ei ammu sua ensimmäisenä!!" eh... hyvä lohdutus :D

  VastaaPoista
 3. "sillon ku oli niit koulu ammuskeluja ollu, niin mun pikkuveljen koulun portilla oli haahuillu joku nainen jakamassa lippulappuja ja sano mun veljelle: "jos uskot jeesukseen, niin kouluampuja ei ammu sua ensimmäisenä!!" eh... hyvä lohdutus :D "

  siinä on sitten kyseinen käännyttäjä mennyt roimasti sopivaisuuksien rajoille ja niiden yli. lapsiin ja nuoriin kohdistuva markkinointi ja mainonta on kiellettyä ja minusta tuo käännytystyö kuuluu samaan sarjaan - ainakaan tuollaista pelottelua ei saisi missään tapauksessa aikuistenkaan kanssa käyttää. tapauksesta on tietysti jo jonkin verran aikaa, mutta periaatteessa tuon naisen käytöksestä olisi voinut tehdä rikosilmoituksen.

  VastaaPoista
 4. täähän tuli just sopivasti :D! Olin tänää forumissa ja joku mies vainosi mua ja tuli ainakin kolme kertaa selittää "Jeesus rakastaa sinuakin". Ja näin on käynyt aiemminkin... musta on tosi epäkohteliasta tyrkyttää omaa uskontoaan tolla tavalla, eiköhän kaikki oo oppinut koulussa perusasiat ja ottanu sit itse enemmän selvää jos tolalset kiinnostaa :)

  VastaaPoista
 5. oli onneks kuitenki jo yläaste et ne tajus olla välittämättä siitä naikkosesta:) mut ei tiiä kelle muille se on menny samoja sanomaan.

  t ensimmäinen anonyymi

  VastaaPoista
 6. nauroin tuolle "JEESUS TULEE, OTA KOPPI!" :'DDDDDD

  VastaaPoista
 7. Jos olisit vähänkään yleissivistyneempi niin tietäisit minkä takia pelastuksesta informoidaan :)Hyvää jatkoa!

  VastaaPoista
 8. ANOnyymi 1.heinäkuuta taas siellä joku jehova puolustamassa..

  VastaaPoista
 9. http://fia-nyholm.blogspot.com/2011/09/saanko-kertoa-jeesuksesta-juu-ei-kiitos.html#comment-form

  Joku kopioi sinuakin... ;)

  VastaaPoista
 10. Kyseinen typykkä on kopsannu sulta useammanki tekstin

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!