HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

torstai 5. toukokuuta 2011

"vittuku kytät vei mun sidukat!!"

Poliisit. Ammattikunta, joka aiheuttaa kauheeta angstia niin teineillä ku vanhemmallaki porukalla. Ja silti me ei ilman niitäkään pärjättäis (VAI KELLE SOITAT JOS SUN AUTO VARASTETAA, HÄ?).

Muistan ku kultaisina junnuvuosinani yläasteella yks tyttö kerto, että vihaa koko sydämestään poliiseja, koska "jos jään kii dokaamisest, ne vie mut lastenkotiin!!11". Ensinnäkin rakkaat ystävät, huostaanoton hoitaa sossutädit ja toiseks, ON LAITONTA 14VEENÄ VETÄÄ SIDUKKAA JOSSAIN VITUN PARKKIPAIKALLA! Jos ykskään kyttä ei vierailis näiden 13-vuotiaiden keittofeissien keskuudessa, olis aikamoinen härdelli pystyssä; porukat himas ihan paiseissa, että miksikäs poliisisedät ei meidän Neea-Anelmaa vahdi siellä ja sitte viel se yleinen hässinki, ku sata teiniä dokaa jonku kerrostalon pyöräkatoksessa pillu paljaana ja ajelee skoottereilla ympyrää.

Ikävä kyllä näitä tanopäitä riittää vielä aikuisenaki. "Siis vitun natsisiat, vittuku oli niidenki pakko tutkata ku ajoin kaverin kaa viivoi mun sikasiistil 2,5 litrasel turbodiisselil sataaviittäkymppiä neljänkympin alueel!!" Eiku toki sun kuuluu siinä vaiheessa saada jatkaa matkaa! Et ei mitää, jatka toki matkaa ja esim. tapa vaikka joku. Saatanan sekopää. Tai joku perusurpo menee autolla baariin ja itkee ku puhaltaa pikkusen liikaa. "OTIN VAAN KOLME!" Ihan vitun sama, sillon ei ajeta! Idiootti.

Monilla on tää perusajatus, että ei se mitää ku muutki. Jekkupetteriki veti baarijonossa edelläolijaa turpaa, kyl mäki voin. Misajaakoppiki varasti polkupyörän, ei se mitää vaik mäki. Että ei paljoo pelota! Mutta voi vittuku taustapeilistä välähtää sivaripoliisin valot ni kyllä ollaan kuset housussa. Täristään siinä että miten mulle näin kävi. Kuule helvetin hyvä että kävi!

Sittekku ollaan koko elämä haukuttu poliiseja ja virkavaltaa, tapahtuuki niin, että joku aamu ei oma ooppeli ookkaa pihassa. Tai että joku ajaa kolmion takaa kylkee. Kyllä sitten ollaan matkalla laitosta kohti niin että soi. Parhaita on nää, jotka käy poraamassa jostain tyyliin "naapurin puun oksa tulee minun pihani puolelle ja syksyisin se tiputtaa lehdet MINUN pihalleni ja naapuri ei käy haravoimassa niitä!!1" tai "minulle tuli nimetön kirje, jossa uhataan heittää meidän Mustia kivellä, haluan tehdä rikosilmoituksen!!!". Silti pari vuotta sitten poliisivoimat oli NIIN perseest ja turhii ja sakot on kuraa ja angstangstangst. Sama ku sanoisin, että vittu toi Cheek on paska ja salaa kävisin keikoilla.

Että kannattaako sitä päätään rääpiä joka saatanan paikassa, ku voi tulla sellanen keissi, että joskus tarviiki sitä virkavaltaa apuun? Että nyyh vaan kaikille. Mää haen vittu ens vuonna poliisikouluun!


PS. mitä pidätte uudesta ulkoasusta? ;>

9 kommenttia:

 1. Ihana ulkoasu! Ja asia teksti, jotkut poliisit on iha asia miehii! ja niin komeitaki niissä unovormuissa... en kestä

  VastaaPoista
 2. uus ulkoasu on tosi kiva ! :) paljon parempi kun edellinen, bannerikin ihanan tollane, raikas :)

  VastaaPoista
 3. Kiitti paljon, pelkäsin että tää on ihan floppi:D

  VastaaPoista
 4. Komppaan ensimmäistä kommentoijaa: Täysi-ikäisille naisille (ja miksei miehillekkin) poliisi muuttuu natsi-siasta yllättäen namupalaksi :D Ai, ai, jos joskus vierailette hki:ssä (ja olette joko 24 tai sen n äköisiä ettei mitään papereita koskaan-ikinä-milloinkaan kysytä) niin suosittelen piipahtamaan baarissa nimeltä Hamlet. Huoh, poliiseja, palomiehiä, sairaankuljettajia, you name it! Ja kaikki viihteellä ;) Ai, ai kyllä univormut ja toimiasut tekevät naisten simmuille nannaa herkkuperseiden päällä.. <3 Ihan hyvä syy joskus yrittää täysi-ikäisenäkin tekemisiin virkavallan kanssa :D

  Ihan jees ulkoasu, itse toki pidin ehkä enemmän siitä vanhasta :)

  VastaaPoista
 5. Äh, mä en taas osaa kirjoittaa :P
  "ihan hyvä syy joskus yrittää joutua täysi-ikäisenäkin tekemisiin virkavallan kanssa"

  Niin ja joo, aiheeseen: Kyllä niitä poliisi-setiä ja -tätejä ihan oikeastikkin tarvitaan :) Nythän niistäkin on pulaa ja yrittävät saada enemmän jengiä koulunpenkille opiskelemaan lainvartijoiksi.

  VastaaPoista
 6. Poliisit & Janne Rauma <3

  Prinsessa, muakaan ei täysiä inspaa tää ulkoasu, mutta antaa ny olla kunnes keksin jotain muuta ;S

  VastaaPoista
 7. Oh, tiedätkö että samastun suhun tosi paljon! :D viimeinki ensimmäinen bloggaaja (kenet mä oon löytäny täältä internetin maailmasta) joka kirjottaa mielipiteitä eikä pelkää!! Dont u ever stop this ! :D ihan loistavaa tekstiä :)

  VastaaPoista
 8. Ite olen aina pitänyt sua (kuulopuheiden perusteella, koska Nokia on Nokia..) pinnallisena kikatavana teininä, mutta oon yllättynyt, POSITIIVISESTI vaikutat aivan mahti mimmiltä, jolla on älyttömän paljon asiaa ja joka uskaltaa jakaa ne muiden kanssa. Jatka ''vadelmapersikka'' samaa mallia. ;)

  VastaaPoista
 9. Anonyymi, tosi kiva kuulla ja hienoo että pidät! :>

  Anonyymi, vetää vähä hiljaseks :D nooo, Nokia on Nokia, tähän mää oon tottunukki jo, dont worry :D Mutta superkiva kuuulla ja kiitos kehuista! ;D

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!