HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

maanantai 27. kesäkuuta 2011

kateuskortti

Tiettekö miten hienoo on ku saan vihdoinki datata ja postata kunnolla! Mahtavaa! Syy tähän on poikaystävän huollettu tietokone, joten bye bye vartin välein sammuva seniorläppäri.

Mutta siis, päivän aiheeseen. Melkein jokaisella pikkupimulla on korttipakassaan kateuskortti. Sillä on hyvä lohduttaa kaveria, mutta ennen kaikkea se on oiva apu itsetunnon pönkitykseen. "Ne on vaan kateellisia!".

Sanot nettimaailmassa jollekin, joka tiedustelee muiden mielipiteitä uudesta mekostaan, että en kyllä ite pukis päälleni, nii sieltä tulee "oot vaan kade". Tai joku kuulee/luulee sun haukkuneen bestistään: ei hätää beib, se on vaan kateellinen sun hiustenpidennykselle/poikkikselle/uusille korkkareille/ku oot niin so beautiful. Joo hei, oon ihan sikakade siitä, että jaat persettä pitkin kyliä, kiusaat pienempiäs ja pukeudut ku prostutioitu! Jatka uskottelua, pelle!

Ainakaan mä en näe syytä olla kateellinen näille epäsosiaalisille teinikriminaalipissiksille, jotka haistattelee Siwan kulmalla; ne on yleensä just näitä "se on vaan kade ku on ite tollanen!11"-tyyppejä. Luullaan, että ollaan jotain vitun erikoista ne sidukat kädessä ja stringit puolessa selässä. Ennemmin sitä tuntee ihailua itsevarmoja, fiksuja ja mukavia häiskiä kohtaan. Mielummin ihailen hyvää vuorovaikutustaitoa, ku sitä sun kännissä tehtyä kielilävistystäs. Että sori vaan.

Porukka ei tajua, että jos joku Leena ei tykkää sun tukasta tai poikkiksesta, niin voipi olla että kyse ei oo kateellisuudesta. Se ei vaan miellytä sen Leenan silmää, tai se Leena ei vaan pidä siitä. Yksinkertaista. Enkä mä ala mussuttaan, että kestään ei saa puhua pahaa, että olipas Leena ilkee ku arvosteli sun kivasti blondattua harakanpesääs. Koska jokaikinen tänkin tekstin lukija on päästäny suustaan jotain ei-niin-positiivista toisesta ihmisestä. Ja ainiin, kateellisuuskortti vedetään esiin usein, vaikka kukaan ei olis edes haukkunu, vaan kohteliaasti ilmassu mielipiteensä!

Vaikka se kortti on oiva itsetuntolaastari, se on itsepetosta parhaimmillaan! Ja pettymyksensietokyky ei kyllä koskaan pääse oikeuksiinsa, jos useinki kadekorttia heiluttelee. Hieno olla joku kolmekybänen ja vieläki uskottelee "Toi veljen vaimo ei haluu hengaa mun kaa ku se on niin kade mun urasta, lapsista ja ulkonäöstä!", että hereillä ny!

terveisin nimimerkki "kokemusta on"

7 kommenttia:

 1. Joo vihaan ku se kortti vedetään esiin!!!!!! Ihana ku osaat kirjottaa nii hyvin nii ei tarvi ite avautua ku teet sen mun puolesta hehe

  VastaaPoista
 2. huoh, kliseistä paskaa. Aiheet ja kirjotustyyli. Vai oonkohan vaan kade?

  VastaaPoista
 3. yks kaveri pönkittää AINA itsetuntoaan kyselemällä jatkuvasti että "ooks kade". Esim. jos se lähtee matkalle, sillä on uusi (kallis) paita tai ihan mitä vaan. Kun se kertoo asiasta, oon tietty sillee oii vähä kiva, siis no aidosti ilonen sen puolesta :D ni sit tulee tää tunnelman pilaaja OOKS KADE. Joo oon tosi, ainoo vaan et oikeastikaan en haluais matkustaa minnekään aurinkorannoille vaan mua kiinnostaa enemmän kaupungit. Mut joo oon tottakai kade jos se sun mielialaas nostattaa.... :D

  VastaaPoista
 4. Nora, hahaha mä säästän sun hermoja ja angstaan sun puolesta:D

  anonyymi, emmä aio mikään edelläkävijä ollakaan ja kirjottaa jotain uutta uudella tyylillä :D ja siis oot huippukade mun mahtiblogista, totisesti ;D nolaeppae

  anoyymi, älä viitti tekeekö joku tollasta oikeesti:DD voi luoja:D

  VastaaPoista
 5. Jep, jatkuva kateuskortin esiin vetäminen on aika rasittavaa. Tunsin joskus erään tyypin, joka aina kertoi, mistä on minulle kateellinen ja mistä _ei_ ole... En voi tajuta, miten joku voi olla niin lapsellinen :D Eiköhän jokaisen elämässä ole hyviä ja huonoja puolia, joten turha olla kateellinen (ja heilutella kuuluisaa k-korttia).

  VastaaPoista
 6. Tiedän tyypin, joka omalla käytöksellään aiheuttaa sen, että ihmiset eivät pidä hänestä. Tämä muija kuitenkin uskottelee itselleen ja muille, että ihmiset ovat ilkeitä hänelle, koska ovat kateellisia hänen kauneudestaan ja siitä, että kaikki pojat (muka) ihastuvat häneen. 8-----D

  VastaaPoista
 7. ''Onneksi ulkonäköihanteissa on tapahtumassa muutos laajempaan skaalaan, ja muodokkuus ja jopa lihavuus ei enää oo este kauneudelle muiden silmissä. Ja sepäs monia vituttaa. Oon valitettavasti jopa törmännyt kommenttiin joka meni about näin:
  "Siis toi muodokkuus on kaunista -juttu loukkaa meitä laihoja, ei me voida sille mitään jos me ollaan laihoja! Miks meitä haukutaan!"
  Joojoo, jos jotain toista kehutaan sehän totta kai on vastakkaiselta ryhmältä heti automaattisesti pois. Järki käteen, pliis.''

  lähde : http://janina-youngfreshfly.blogspot.fi/2012/09/mielipidekirjoitus-hyvaksymiskatkeruus.html

  löysin tämmösen tekstinpätkän... aattelin että haluat ehkä puuttu asiaan että sua matkitaan tolleen törkeesti.

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!