HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

perjantai 22. heinäkuuta 2011

aborttirage

Joo, tiiän, postasin ihan äsken ja tiiän, että ei kukaan jaksa lukee mun sönkötystä yhtä kertaa enempää päivässä, mutta.... mä oon NIIN raivoissani.

Luin -ylläriylläri- Demi.fi:n keskusteluja ja siellä eräs kertoi tekevänsä abortin, vaikkakin se on helvetin vaikea päätös. Sepäs laukaisi sellasen teiniragehullunmyllyn, että jestas sentää! "MIKSET ADOPTOI, MURHAAJA!!!11" oli se aikuismainen palaute, jota kirjoittaja sai niskaansa (sen sijaan, että häntä olis tsempattu ja annettu tukea). Voi vittu, anteeks nyt vaan! Ajatellaanko ihan järjellä: miltä tuntuu olla 9kk raskaana, käydä neuvolassa, selitellä ihmisille, elää päihteetöntä elämää, kärsiä kivuista, RAKASTUA siihen ihmisenalkuun ja ANTAA SE POIS? Varmaan yks maailman hirveimmistä tunteista! Varsinkin, jos haluais lapsen, mutta tilanne ei anna myöten. Siinä sitte kuljetaan maha pystyssä, eikä koskaan pääse nauttimaan siitä äitiydestä. Ei voi ostaa yksiäkään potkuhousuja, miettiä kaveria vauvajumppaan ja suunnitella lastenhuoneen sisustusta. Meet synnyttään, mutta tuut syli tyhjänä pois. Joo hei, mix et niiq anna sitä adoptioon?

Ja maailmassa on muutenkin NIIN paljon lapsia ilman vanhempia, joten kannattaako niitä väkisi alkaa vääntään lisää, jos kerran abortti on vielä mahdollinen? Ikävä kyllä itse en pidä sitä millään tavalla murhana, no can do. No, riippuu keltä kysyy ja mistä omasta mielestä ihmisyys alkaa, ilmeisesti sen määrittelee jokainen ihan ite omassa pikkupäässään. Mun mielestä solumöykky jollain viikolla kolme ei ole vielä mikään vauva JA jos sen maailmaan tuominen tuo enemmän haittaa ku hyötyä niin...

Ja mun mielestä omasta kehosta ei kenenkään tarvi väkisin ketään maailmaan tuoda, jos ei halua saatana. Mä en ainakaan kestäis sitä, että olisin joku epämukava yllätys, se kusipää vahinkolapsi, joka pilas toisten elämän vaan koska "abortti on murha". Sillon ihan olisin voinu jäädä syntymättä.

Mä en voi sietää, että joku "maailmaa nähnyt" 14-vuotias tulee päteen jollekin jostain abortista, haukkuu murhaajaks tai ehdottaa adoptiota ihan tosissaan. Miten joku voi olla niin naiivi, että luulee adoptioon antamisen olevan iha pala kakkua? Näiltä kaine tietäviltä teineiltä mää haluisin kysyä, että mitä ne tekis, ku ihkupoikkiksensa kanssa tulis vahinko; alkaisitteko vauvatehtaaks vai valitsisitteko "murhaajan" tien?

Ja sekin on saatanan väärin, jos ottaa sen "kunnioitettavan" asenteen, että "en murhaa tätä babyy, vaan annan pois ku se syntyy" ja vetää tyyliin samalla röökiä ja vetää perseet joka viikonloppu koska "eihän tää oo mun". Voi helvetti!

KUKAAN ei voi tietää miltä se tuntuu, kun haluaa lapsen, mutta ei VOI pitää sitä. Tai miltä tuntuu se, ku sä lähdet sairaalasta tyhjään kotiin, ja jätät sen pienen sinne ja toivot, et no kai sen joku ottaa ittellee. VALOJA NY!

11 kommenttia:

 1. Toi on niin totta. Yritän välttää viimeiseen asti joutumasta itse todistamaan sitä kun miljoona teiniä kiljuu aborttia murhaksi ajattelematta sen tarkemmin. Pistää niin kiehumaan.

  VastaaPoista
 2. Tää oli tosi hyvä.

  VastaaPoista
 3. Musta on huolestuttavaa, että myös aikuiset täysissä sielun ja ruumiin voimissaan voi olla sitä mieltä että abortti on kaikissa tilanteissa aina ja ikuisesti absoluuttisen väärin. Kuinka kellään voi olla noin kapeakatseiset mielipiteet ja ei yhtään empatiakykyä? "Kyllä se lapsi ansaitsee elämän lähtökohdista riippumatta. Abortti on aina murha!" The f*ck?! Tollai kommentoi muuan tuttavamies eräässä kahvipöytäkeskustelussa ja meni mies hiljaiseksi kun vastasin hyvin napakkaan sävyyn et kattellaan kun joku raiskaa ja hakkaa sun 14-vuotiaan tyttäres joka pamahtaa samaisesta raiskauksesta paksuksi, sun mielipitees ei varmaan horjuis kun joutuisit katteleen kun toinen kärsii kun joutuu lopun elämäänsä muisteleen kantaneesa raiskaajansa lasta ja synnyttäneensäkin sen vielä. Ihan oikeesti ihmiset.

  VastaaPoista
 4. Taas tuli semmoista tekstiä että huhhuh D:! Oon todellakin samaa mieltä kanssasi.

  VastaaPoista
 5. Totta joka sana.

  Heei tee joskus semmoinen postaus "noloista" äideistä. Siis joidenkin teinien mielestä on muka noloa liikkua äipän kanssa julkisissa paikoissa esim. käydä leffassa jne. :D Olisko tää kirjoittamisen arvoinen?

  VastaaPoista
 6. Mä en ymmärrä tätä aborttihälinää muutenkaan. Siis millä tavalla se on niin erityisen väärin? Siis viimeinen keinohan se tietenkin pitää olla, mutta kun aina raivotaan että "jokaisella lapsella on oikeus syntyä toivottuna" niin eikö se käänny itseään vastaan? Jos sitä lasta ei toivota, eikö ole sekä sen että etenkin teinien tapauksissa myös lapsen vanhempien kannalta hyvä että se ei koskaan synny?
  Mä olisin valmis tekemään mielummin abortin kuin synnyttämään lapsen, josta en kykene itse huolehtimaan. Ja koska en halua tehdä aborttia, huolehdin ehkäisystä. Aamen, kiitos ja hyvää yötä.

  VastaaPoista
 7. hei tuli tosiaan mieleen, että kun sulla on noin tosi vahvat mielipiteet ja seisot sanojes takana, niin aattelin että voisit tehä postauksen esim. just tästä norjan terrori-iskusta ja ampumavälikohtauksesta ja kertoo mitä mieltä oot siitä jne :) ois mahtava kuulla sun mielipide ja näkökulma miten pitäs toimia tekijän suhteen!

  VastaaPoista
 8. ja esim jos joku vaikka raiskaa sut ja tulee raskaaks, siinä vaiheessa ei varmaan tee kovin mieli odottaa sitä lasta, ja jos jotkut vielä tulee pätemään että 'tapat viattoman ihmissielun !11' niin ok moro ?
  huoh, siis tuskimpa kukaan tekee turhaan ja huvinvuoksi abortteja, se on kaikilla mietitty juttu ja tuskin kukaan iloisesti ehkäisykeinona aborttia pitää, mutta kun vahinko on tapahtunut niin ei voi muutakaan, sitten jotkut jeesustelee jotain.
  mun mielestä aborttijutuista on ees turha keskustella, NE KETKÄ HALUAA VAUVOJA TEHKÖÖT =D ne jotka ei, tehkööt abortin.

  ainoo mikä mua surettaa on se, kun jossain afrikan maissa tms ei saa tehdä aborttia vaikka mikä olis, vaikka joku olis raiskannu sut. ja sitten yhdysvalloissakin kun jotkut ihmiset tyyliin menee ammuskelemaan aborttiklinikalle kun ne lääkärit on 'murhaajia' niin voi TSIISUS =D

  ei mulla muuta !

  VastaaPoista
 9. nyt on pakko sanoo että oon eri mieltä ton edellisen anonyymin kanssa. älä tee norjan tapahtumista postausta, äläkä terrorismista muutenkaan, tai mistään tappamisesta ja sodasta. en pidä sua häiriintyneenä, tuskin muutkaan, eli varmasti sun mielipide olis sama mikä kaikkien muidenkin - ei niistä asioista normaalilla järjellä varustetulla voi olla mitään "uutta" sanottavaa. rikoksesta ja rangaistuksesta voit toki puhua, mutta itse olen ainakin sitä mieltä että norjan tapahtumat herättää niin voimakkaita tunteita suomessakin, että on parempi antaa pölyn laskeutua ennen kuin asiaa aletaan täällä puida.

  VastaaPoista
 10. täysin samaa mieltä! :D
  ja pistää ihan oikeesti vituttaa tollaset teini kakarat ku tulee pitämään jotai moraalisaarnaa otsikolla "abortti on murha" tosiassa asiasta mitään tietämättä :D
  ihan oikeesti, onks parempi et 15v huurteinen teinilikka rupee äidiks ja antaa sille kakrulle ja itelleen paskan elämän ku et se tekee abortin ja ottaa sen lapsen sit ku on siihe valmis? vahinkoja sattuu, myös adoptiosaarnaajille =)

  ja jenni sun blogi on niin hyvä, satiirista asiaa!

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!