HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

maanantai 25. heinäkuuta 2011

Jennin uusi upeampi rangaistusehdotus!

Mä olen pohtinut jo vuosia Suomen rangaistusjärjestelmää ja miettiny vaihtoehtoja nykyisille minituomioille ja sakkorangaistuksille. No, nyt mä oon keksiny NIIN loistoidean, että ihmettelen itekki mistä se mieleeni pulpahti.

No siis, ajatellaan, että sä oot joku yläastelainen pimatsu, jolla sattuu aina jäämään vähän tavaraa taskuihin kaupasta. Pinnejä, meikkejä ja toppeja alkaa oleen himassa parin tonnin edestä ja yks päivä sä sitte jäätki kiinni. Saat jotkut naurettavat sakot, jotka kaiken lisäks sun porukat maksaa; sua varmaan kiinnostaa lopettaa hyvin alkanu näpistely? Sakkojen sijaan mä ottaisin käyttöön nöyryytysrangaistukset! Kelaa ny kuinka saatanan noloo olis esim. seistä sun suosikkiostoskeskuksen ulko-ovella viis tuntia päivässä "myymälävaras"-kyltti kaulassa ja aasinkorvat päässä! Et varmaan enää ees harkittis varastamista sen nöyryytyksen jälkeen!

Tai sitte sä (leikitään että oot mies) kännissä läimäset vaimoos naamaan nakkikioskin jonossa perjantain ja lauantain välisenä yönä. Saat jotkut sakot taas ja vähä vahingonkorvauksia. "Kiinnosti", sää ajattelet, "se oli sen arvosta". Ja ens viikonloppuna uusiks. No, viedään sut heti kivasti sunnuntaiaamun jumalanpalveluksen ajaks "hakkaan naisia"-teepaita päällä jalkapuuhun kirkon pihaan, niin tuskin enää tekee mieli leikkiä jotain showpainijaa! Muahahhaah, kuinka ihanan nöyryyttävää.

Isompiin rikoksiin tätä ny ei voi oikein soveltaa, esim. henkirikoksiin, tyyppihän tapettais tonne kadunkulmaan alle viidessä minuutissa. Mut siis tällaset pikkurikokset ja sellaset, joista ei yleensä mitään kummosia sanktioita heru... niihin kannattais ehdottomasti lisätä tää nöyryytysjakso. Sillai, että kaikki vois pällistellä tätä näpistelijää, hautakivienkaatelijaa, teinikännääjää, moponvirittäjää JNE. oikein olan takaa.

Ja näin mä pelastin taas maailman!

5 kommenttia:

 1. niin siis häpeärangaistushan on ihan uus idea. ja vielä sun keksimä

  VastaaPoista
 2. Siis jokainen historiantunneilla ala-asteella ollut, sekä jonkinnäköisen tekstinlukutaidon omaava henkilö varmaan kykenee ymmärtämään, että kirjoituksen idea on tuoda vanha kunnon tapa nykypäivän Suomeen (kuten vanha kunnon häpeäpaalu, johon viittasin tekstissäni ;>), eikä väittää mun keksineen sen. Ymmärrän, että iroa, sarkasmi ja erilaiset huumoritekstit aiheuttavat ongelmia joillekin henkilöille.

  VastaaPoista
 3. Haha toi eka anonyymi :-D Toi myymälävarasjuttu ois niiin hyvä!!

  VastaaPoista
 4. Susanna, muhun ainaki tepsis ;D siis jos oisin myymälävaras. :D

  VastaaPoista
 5. olen ihan samaa mieltä, oikeastaan kaikista postauksista mitä oot tänne laittanut, mutta nyt pisti silmään tuo (leikitään että oot mies). joo, kyllähän miehet hakkaa naisia, mutta kyllähän naisetkin käsiään huitoo ja tuottaa kipua. tähänkään ei ois tarvinu kiinnittää huomiota, mutta kiinnitimpäs kuitenkin..

  joka tapauksessa, olet aivan ihana, rrakastan sinun tyyliä kirjottaa!
  -keti

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!