HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

lauantai 30. heinäkuuta 2011

naisena on p a r a s t a

Siis oikeesti, naisena oleminen loistavaa, oottekste huomannu? Miehet ei pysty moneenkaan asiaan, johon me tytöt pystytään! No otetaan esimerkiks vaikka paljaan pinnan näyttäminen: niin helppo homma ku reiden vilauttaminen minihameen helmasta saa vihellyksiä ja silmäniskuja -ajatteleppa mies taas lyhyissä shortseissa tai vaikka sitte siinä minihameessa näyttämässä vähä säärtä. Joo kiitos ei. Ainoo, jolla mies voi koreilla, on lihaksikas yläkroppa. Niitä ei kaikilla miekkosilla ole. Mutta sääret, reidet, tissit... ne löytyy joka typykältä.

Tai tää miehiä kohtaan hyvin vittumainen, mutta naisille hyvinkin ominainen piirre.
"Kumpi on kivempi, tää musta vai punanen mekko?"
"Ehkä toi musta."
"SÄÄ SIIS VIHAAT TÄTÄ PUNASTA JOO JUST OK SÄÄ INHOOT TÄTÄ OONKO JOTENKI RUMA SIINÄ JOO VITTU KIITOS!"

Siis anteeksi miehet, mutta toi tulee vahingossa! Me mimmit vaan ajatellaan liikaa ja sit mieleen tulee tollasia salajuonia tyyliin "mieheni vihaa tätä mekkoa, koska kehui vain toista". Tällä kurjalla, vaikkakin kovin lyhyellä rageemisella on kuitenki yleensä positiivinen vaikutus: poikaparka selittää puolustukseksi siitä, kuinka kumpikin mekot ovat oikein hyviä, mutta musta kivempi, koska se tuoi esiin mukavasti vaimoke-kultansa täydellisen perseen, tai jotain muuta paniikinomaista kehumista. Tämä valtava nopeasti luoteltu kehumäärä usein rauhoittaa naisen kuin naisen.

Naisena on myös mahtavaa se, että voi tekeytyä heikoksi. (Okei, mä en itse ole kovin pienikokoinen ihminen, joten heikon ja nääntyneen esittäminen on lähinnä huvittavaa, mutta ainakin pieni avuttomuus luonnistuu!) "Hei etsä viitsis auttaa mua nostaan tän laatikon, ku tää painaa ihan sikana..." "Joo totta kai! ...mut eihän tää paina paljo paskaakaa...?" "No ei kai SULLE ku oot niin vahva..." Ja stadaa, liikaa proteiinipirtelöitä nauttineen salimarkun iskeminen onnistuu kuin vettä vaan!

Naisena sun ei tarvi tajuta mitään autoista, koneista tai moottoreista. Mutta oleppa mies, jolle ei V8-moottorin salat aukea... Sehän varmaan hakataan! Mutta ole nainen, joka ei tajua: ei haittaa. Aivan perus. Ole nainen, joka tajuaa: yllätät kaikki positiivisesti ja voit saada pari kehuakin. Itse joskus ällistytin porukkaa bileissä luettelemalla poikaystävältä opittuja moottoripyöriin liittyviä lauseita. En kyllä tajunnu mitä puhuin, mutta enpäs mää sitä paljastanu. (Joten jos joku bileissä olleista lukee tän, niin sori, en oikeesti tiedä miten mäntä toimii tms.)


Ah, olen nyt niin onnellinen sukupuolestani, että ehkäpä siirryn korkokenkälinjalle tänään, ihan vaan sen kunniaks!

8 kommenttia:

 1. Just perus toi naisten logiikka :---D Kaiken voi aina kääntää jotenkin negatiiviseks! Ja sorrun ite aivan samaan, vaikka tiedän et siinä ei oo mitään järkee. :D Tänään viimeks ku käskin poikaystävän valita kumpi kahesta komediasta katottais, se sano et katotaan tää ku tää on vaan tilannekomediaa, toi toinen on liian monimutkanen... Johon minä: ai sun mielestä mää en voi ymmärtää muuta ku yksinkertasta huumoria!! Kiitti nyvvaa!! :-----(((( Poikaystävän hätääntynyt selitys: eiku siis tää on tarpeeks yksinkertanen elokuva MULLE ku en jaksa keskittyä! En tarkottanu et sää oisit yksinkertanen!!!
  :D Kaikista nolointa on aina tollasissa tilanteissa tajuta et ai niii, voihan sen noinki ajatella... :D

  VastaaPoista
 2. Tykkään sun blogista ja tavasta kirjottaa ihan hirveästi. Odotan joka postausta kuin kuuta nousevaa ja luen ne aina heti.

  Inhottaa kuitenkin tää usein toistuva miehiin ja naisiin jaottelu. Sulle on käynyt hyvä tuuri, kun satut tykkäämään niistä asioista, joista naisten perinteisesti kuuluu tykätä, ja muutenkin ihmeisesti identifioimaan itsesi naisena.

  Mutta se on oikeasti aika hirveää olla nainen tai naisen vartaloon syntynyt henkilö, jos ei yhtään kiinnostu esim. ulkonäön laittamisesta. Se on ikävää, että yleensä kumpaa tahansa sukupuolta edustavat, sitä "väärää" mallia toteuttavat saa turpaan, eikä pelkästään ne balettia tanssivat moottoreista epäkiinnostuneet pojat.

  Pitäis taata sellaset olosuhteet, että kaikki vois tehdä, pukeutua ja kiinnostua siitä mitä haluaa sukupuolesta huolimatta. Ja että kaikilla ois yhdenvertaiset oikeudet niin ihmissuhteissa kuin työelämässäkin. Tietysti osa valitsee aina peristeisesti, ja se on ihan ok. En kiistä, etteikö sukupuoli johonkin vaikuttaisinkin. Mutta miksi pönkittää koko ajan sitä perinteistä asetelmaa tällaisilla teksteillä? Pieniä asioita, mutta tällasista jutuista näkee paitsi yhteiskunnassa vallitsevia arvoja, nää myös vaikuttaa niihin.

  Kiitos kuitenkin blogistasi ja toivottavasti tänne on ok lähettää tällasta palautetta. Ajattelin, että olisi, kun täällä muutenkin niin vahvoja mielipiteitä lauotaan. :)

  VastaaPoista
 3. Ihana teksti :D Oon sun blogia nyt selaillu läpi ja tykkään ihan hirveesti sun tavasta kirjoittaa :)

  http://klipsiworld.blogspot.com/

  VastaaPoista
 4. anonyymi, toi on NIIN tuttua ja totta!!:D

  Hanna, kiitos kehuista ja rakentavasta kommentista! Oot oikeessa kyllä, joskus tulee jaoteltua ihan turhaan ja liian kärkkäästi - se vaan on mun tapa kirjottaa. Musta on helppo tarttua kiinni tällasiin perusjuttuihin (miesten ja naisten erot jne), vaikka ne ei joka tyyppiin kolahda/sovi/istu. On kuitenkin suht vaikeeta kirjottaa sillai, että se miellyttäis kaikkia ilman, että se menee turhaks diipadaapaks. Mutta yritän jatkossa kiinnittää huomiota mainitsemaasi asiaan ;>!

  K L I P S I, kiitos paljon! :>

  VastaaPoista
 5. Parasta tässä sunnuntaissa, sun blogin löytäminen. Mahtava kirjoitustyyli! Krapulakin lähti.

  VastaaPoista
 6. nyt täytyy sanoo Nanna, että mulle ei oo kyllä hetkeen sanottu mitään noin mahtavaa!

  VastaaPoista
 7. hahhaaahaha ei vittu oot paras :D:D !!

  VastaaPoista
 8. emsii, ainaki semihyvä jos en iha paras ;D

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!