HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

torstai 7. heinäkuuta 2011

se tunne, kun kaikki haluaa mua

Oon huomannu tällasen hauskan jutun, että monilla teinitytöillä on sellanen mielikuva, että kaikki pippelilliset haluaa päästä niiden kanssa intiimiin kosketukseen. "Siis se jätkä katto mua ihan sillai ku se haluis riisuu mut, hei yök!", "Yks vanha setä kehu mun mekkoo, siis tajuutsä mikä pervo!!", "Joo en haluu enää käydä kaupas ku ne miesmyyjät kyttää mua sillai himoitsevasti!". Öö okei. Selvä sitte.

Nyt tää voi tulla yllärinä, mutta vaikka oletkin yläasteikäisenä varmasti oikein mehevvä tipu, ja jokunen puistokemistispuge on huudellu "hyvä perse!"-kommentteja sun perääs, se ei tarkota sun olevan joku jokaisen miehen seksifantasia. Ihmiset voivat katsoa myös kiinnostuneena, ystävällisesti ja ihan mitä vaan. Ei pelkästään päästäkseen sun teiniräpsälles. Totta kai ny jokainen kohtaa elämänsä aikana useammankin miekkosen, joka tekee oikein selväksi kuinka ihanaa sun salaisuuksien kammioosi olisikaan kurkistaa, sehän ny on selvä! Mutta ei jokanen kaupan kassa ja koiraa ulkoiluttava heppu.

Hauskimmat on nää panikointikeskustelut netissä aiheesta "Isä sanoi että olen hyvännäköinen, miten toimia!?" tai "Veljeni kehui farkkujani, onko hän sukurutsari??". Juu, vilpitön kehu on yhtä kuin soidinkutsu! Kyllä, sun sukulaismiehet varmaan hakkaa hanskaan ku kelaa sun teinivartaloos! Ehdottomasti! Siis miks muuten kukaan sanois toiselle mitään positiivista?

Tai jos joku vanha hassu setä kehaisee sun kampausta tai heittää läppää bussipysäkillä... Teinit sekoo. Kaverille lähtee paniikkitekstari aiheesta kuinka "joku vanha ällö äijä yrittää iskee". Itse vasta pitäisin tilannetta ällönä kun kyseinen heppu ryhtyy irstaaksi. Ei ihan sellanen "heh heh onpas sinulla hauska pörrötukka"-kommentti aiheuta mussa vielä valtavaa kauhureaktioo. Kerran ystäväni kanssa kaupungilla ollessamme katselimme kenkiä, ja sellanen erikoisen ja harhaisen näkönen raiskaritakkiin pukeutunu käppänä tuli kuola valuen kertomaan, miten naisille sopii korkeat nahkasaappaat. "Ei mitkään kävelykengät vaan kunnon nahkasaappaat, korolla ja terävällä kärjellä!" Ja läähätti samalla. SE oli oksettavaa.

Joten yritetään ottaa kehut kehuina, ystävällinen hymy ystävällisenä hymynä ja "hauskaa päivänjatkoa" toivotus vaan perustoivotuksena. Ei iskuyrityksenä, seksivihjailuna, irstaana ehdotteluna tai eroottisena ehdotuksena. Tokihan se lisää jännitystä elämään, ku joutuu pelkään himoitsevia miehiä, mutta...

Toisaalta, mitä pahaa on luulla "kaikkien haluavan mua"? On se ny parempi ku "kukaan ei koskaan haluis edes koskea minuun D:"-angsti. Mut toi liikojakuvittelu voi kylläki joko a) antaa susta nolon ja ylimielisen vaikutelman tai b) aiheuttaa pahan mieln, kun karu todellisuus iskee vasten kasvoja. Että sillai.

Nyt on pakko mennä nukkuu, että jaksaa huomenna lähtee Yyteriin (en tie kyl miten uskallan, ku kaikki varmaan haluaa mun hivenen tanakkaa ruhoani siellä hiekalla....)! HYVÄÄ YÄTÄ!

8 kommenttia:

 1. Hahhahha "teini räpsälles". oot ihan huippu :D

  VastaaPoista
 2. ei vitsi neiti :) nää sun tekstit on kyllä ihan vallatoman mainioita,jatka samaan malliin ja tyyliin :)) hauskaa ja aurinkoist kesääää !

  VastaaPoista
 3. hmmm, toi aihe on vähän sellanen että siitä ei oo hirveen jees heittää kevytmielistä ''läppää''
  nuoret, sakkolihaisetkin tytöt joutuu kokemaan paljon ahdistelua eri suunnilta. Monet miehet on perverssejä, ja monille jo vähänkin liian överi kuolaava katse saattaa olla ahdistava.
  Jokaisella on omat rajansa, eikä niitä voi yleisesti määritellä.
  Voi kyllä ! kyllä minusta oli 15-vuotiaana ahdistavaa kuulla shortseissa kävellessä raksamiesten huuteluja ja kuolaavia katseita, saatika sitten ala-aste ikäisenä joutua välttelemään baarien terassien ohi kulkemista ettei joudu taas vaihteeksi kuorituksi.

  VastaaPoista
 4. teija,
  ehkä tässä nyt tarkotettiin niitä pissis apinoita jotka oikeasti luulee vaan itestänsä liikoja? :DD aww älkää ottako aina noin vakavasti, kyllä kai nyt blogin kirjoittajakin sen tietää että asioissa on monesti myös kääntöpuoli, ja ahdistelu on vakava asia. tollalailla jos kaikki ajattelis niin mistään ei saisi vääntää "läppää" (minusta tää ei ole edes läppää vaan oikeasti asiallista tykitystä!). on teinejä jotka oikeasti luulee olevansa ihan kaikkien miesten (poikien..) päiväunien kohde.

  VastaaPoista
 5. Totta kai ny jokainen kohtaa elämänsä aikana useammankin miekkosen, joka tekee oikein selväksi kuinka ihanaa sun salaisuuksien kammioosi olisikaan kurkistaa, sehän ny on selvä!

  VastaaPoista
 6. http://fia-nyholm.blogspot.com/2011/09/se-tunne-kun-kaikki-haluaa-mua.html#comment-form

  VastaaPoista
 7. jos minulle joku vanha pappa sanoisi bussipysäkillä jotakin kivaa esim. hiuksistani ottaisin sen mukavana kohteliaisuutena ja ehkä saattaisin läpällä laittaa kaverille siitä viestiä jotenki tuolla tavalla että " se flirttaili " vaikken sitä tarkoittaisikkaan :D todella hyvä teksti! ja olen kyllä huomannut että jos joku sanoo että hyvä perse niin se on ihan mukavaa että joku ajattelee sitä oikeasti niin mutta jos sitä kuulee samalta ihmiseltä, joka on vähän vanhempi, monet kerrat uudelleen niin se tuntuu taas jo hiukan ahdistavalta :D

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!