HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

keskiviikko 3. elokuuta 2011

toivepostaus: ruokailumässytys

Ei perse, mua raivostuttaa ihan hulluna kaikki syömisäänet, kaikkein eniten maiskutus! Siis miten sellasta ääntä voi edes pitää, ilman että oma ruokailuhetki menee vituilleen? Aivan tajuttoman raivostuttavaa yrittää ite pistää soppaa naamaan, ku vieressä joku vetää ihanaa maiskis-slurps-maiskis-slurps-sinfoniaa ja välillä hörppii ja ryystää. Niillä ihmisillä on varmaan enemmän suussa kuolaa, ku sitä ruokaa!

Sellasen omomom-äänen ja naminami-herkuttelun siedän vielä, vaikkaki mulle tulee mieleen siitä etäisesti joku...ruokaorgasmi. "Omomommmomomm ku hyvää namnamanam ai että...". Juu okei, mää tässä yritän syödä, että jos sää menisit ja varaisit hottelihuoneen sen sun makaroonilaatikkos kanssa...? Vaikka syöminen on parasta, ni ei sitä lautasta tarvi kai rakastella katseellaan??

Mutta mitä jos määki maiskutan tai hörpin tai jotain? Mistäs vitusta sen voi tietää, jos en vaan kuule? Meinaan Petjan kanssa syödessä usein homma etenee näin:
Kannetaan tyytyväisinä ruokalautaset pöytään ja aletaan syömään hiljaisuuden vallitessa. Kunnes P alkaa maiskuttaa. Maiskis maiskis kuuluu, ja Jennillä alkaa naama punottaa ja käteni, jossa minulla on vaarallisesti sojottava haarukka, puristuu nyrkkiin. Maiskis maiskis, sanoo Petja ja lapioi ruokaa suuhunsa onnellisena. Sitten mulla pimahtaa aivan totaalisesti! "NYT SAATANA LOPETAT TON HELVETIN MAISKUTUKSEN, MÄÄ EN KESTÄ SEKUNTIAKAAN!!!", huutaa Jenni ja hiljaisuus vallitsee huoneen. "Siis minkä...? Emmää voi sille mitää, emmää huomaa..." sanoo Petja. Siis mitä vittua? Miten et voi olla kuulematta sitä 200 desibelin massunmassua?

Vaikka oon itekki aika oksettava tyyppi, enkä mitenkään erityisen hienosteleva kaveri, niin silti saan oksennushaluja lautasen nuolemisesta ja puolen naaman lipomisesta (tai sen yrittämisestä). Mä en tajua mikä siinä on kamalaa, sama kai se on, että siirtyykö se ruoka kielellä vai lusikalla suuhun? Mutta silti... hyi hitto. Yleensä lautasennuolemiseen vielä kuuluu sellanen kuolaamisen ja raskaan hengittämisen ääni. Hittoku en osaa kuvailla.

Muutkin ruokapöydässä tapahtuvat jutut etoo, meinaan ruualla leikkiminen. Kaikkein oksettavinta on pyöritellä sormissaan jotain pullanpalaa, kunnes se on sellanen taikinamössykkä, johon on tarttunu käsistä kaikkee paskaa oikein kunnolla. (Vaikka tää oksettaa mua, voin silti hyvin syödä lattialle tippuneen karkin tms...) Ja spagetin imeminen ja edestakas hinaaminen suussa... HYI PASKA!

No, määpä tästä meenki hörppimään aamuteeni, mutustelemaan vähän aamiaissämpylää ja siinä sivussa läträän jugurtin kanssa, joten c ya!

15 kommenttia:

 1. Haha, ruokaorgasmi ;D [x] Maiskis maiskis, sanoo PATJA ja lapioi ruokaa suuhunsa onnellisena.

  VastaaPoista
 2. Mua häiritsee kauheest ku meiän äiskä maiskuttaa kans oikeen tunteella kun se syö. Pahinta on jos kyseessä on joku tomaattivoileipä tmv muutenki lätisevä ruoka. Pahinta on, että se ei itte huomaa sitä ollenkaan, ja musta tuntuu että mä teen ihan samalla tavalla. Ainaki joku joskus huomauttan et "älä maiskuta", ja sit tulee sellane kamala "nouuuuu"-fiilis. </3

  VastaaPoista
 3. anniina, miten voin ikinä sanoo poikaystävääni Patjaks :( mun täytyy korjata asia heti ettei kukaan luule mitään härskiä ;o

  anonyymi, LÄTISEVÄ on JUURI oikea sana, hyi hitto :DD hahah ehkä me kaikki maiskutetaan vähän?

  VastaaPoista
 4. Mun työkaveri (pakosta) käy kans syömässä yliopistolla. Se on pahempi ruokailuäänien pitäjä, kun kukaan koskaan kuulemani. Sen on muutenkin pakko pitää jotain ääntä koko aika (ÄÄNEKKÄITÄ huokauksia, kolistelua yms.)

  Mut siihen sen ruokailuun. Se maiskuttaa, mut niin että myös leukaperistä kuuluu sellanen kolina. Hän vetää lusikan tai haarukan suustaan niin, että metalli ja hammas kirskahtavat. (kylmätväreet)

  Vielä kun muistaa ruokaillessa vältellä hänen suusta lentäviä kuolavanoja niin on onnistunut.

  Monet ruokahetket ovat tän takia menneet pilalle..

  VastaaPoista
 5. toi pyöritteleminen on oikeesti oksettavinta! mulla tulee oksennusrefleksi siitä ku näkee sen pyöritellyn pallon hyi jumalauta :--------DD

  VastaaPoista
 6. Hei jes teit tästä postauksen! =)

  Mulla on päivässä kaks itsehillintäkurssia kun syön poikaystävän kanssa saman pöydän ääressä. En ymmärrä miten sen ruokailusta kuuluu niin tajuton mäiske ja mussutus! Vielä en oo kertaakaan saanu pidettyä sitä ahdistusta sisällä mikä sen äänen kuuntelemisesta tulee vaan aina tulee rääkästyä et nyt perkele suu kiinni =D tai no, nykyään siihen riittää vaan yks tietty katse ja ruokailuvolyymi hiljenee pari pykälää...

  VastaaPoista
 7. Pikkusiskoni mässyttää syödessään. Sitä on tuskallista kuunnella. :S

  VastaaPoista
 8. Mässyttäminen ja spaketin imeminen on jotain niin ällöttävää, ettei pahempaa olekaan!

  VastaaPoista
 9. Jenni kulta... Jos sua ärsyttää yhtä paljon nää karppaajameuhkaajat ni kirjota niistä. Mua ainakin vituttaa ja ottaa ne niin helvetisti päähän ku aina saa kahvihuoneessa kuunnella sitä saatanan hiilarilässytystä!!!

  VastaaPoista
 10. siis jos meillä on yhteinen ruoka perheen kanssa, pakko mennä silti omaa huoneesee tms muualle syömään kun en vaan pysty kuunteleen muitten mäyssytystä ! :C ja sama poikaystävä kun syö nii meinaa järki mennä, spesiaalina nuudelit joita se tunkee viis litraa suuhunsa ja sitte mussuttaa niitä siitä suusta roikottaen !! :DD hyiiiii

  PITÄS OPETTAA RUOKAILUTAPOJA POJALLE SAATANA :D

  VastaaPoista
 11. mun siskolla oli tapana pentuna (no varmaa vieläkin, en tiedä), mässyttää ja maiskuttaa banaania. hyi luoja kuolen vieläkin jos ees haistan banaanin, kun se älytön meteli tulee mieleen ja tekis mieli oksentaa saatana :E

  VastaaPoista
 12. hyi helvetti teillon karmeita ruokajuttuja, varsinki toi nuudeli- ja banaanijuttu...........

  VastaaPoista
 13. mulla on niiin sama juttu!! oon kuvitellut olevani yksin tämän oikeaoppisen syömisen suhteen.. joskus inhoan syödä näkkäriä tmv, koska niistä lähtee helvetinmoinen rouskutusääni :D koitan vain aina ihan hiljaa syödä niin mulla on oikeus valittaa muille. tosin kaikille en uskalla asiasta mainita ellei kyseessä ole jokin tuttu. lisäksi PURKAN MUSSUTTAMINEN siis voi jumalauta ei sitä purkkaa tarvii jauhaa ku viimestä päivää ja pitää sellasta ärsyttävää ääntä. leffassakaa en tykkää syödä mitää, ku inhoan sitä rapinaa ja syömisääntä mikä muista lähteee.. ARGHH!! millon ihmiset oppii ajattelemaan muita?

  VastaaPoista
 14. tuli vaan mieleen tuohon edelliseen kommentiiini (ano), että myös puhuminen ruoka suussa aiheuttaa suoranaista ällötystä ja halveksuntaa tekijää kohtaan. lisäksi juominen ja syöminen samaa aikaa helvetti!! siitä lähtee ihan kamala ääni.. vaikee keskittyä mihinkää

  VastaaPoista
 15. Maiskutuksen lisäksi mua ahistaa ihan suunnattomasti kovien karamellien (esim. Bonbonin Kaatissäkki) pureskelu. Okei, mää purasen niitä sitte ku oon ensin suussa lussuttanu ne pienemmiksi mutta se että heität sen mökön suuhun ja alat heti rouskuttamaan. Yyyh.

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!