HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

perjantai 12. elokuuta 2011

kusetusliittymät ynnä muu perseily

Siis piti jatkaa tota eilistä vitutustarinaa, mutta jumalauta on pakko postata nyt eri aiheesta! Mulla meinaan hitusen kiehu tänään yli, ku sain puhelilaskun.

Otin vajaa vuosi sitten kännykkään netin, joka oli silloin tarjouksessa 2,90/kk, vuoden sopimus. Missään ei ollut mainintaa siitä, että muuttuuko hinta mahdollisesti jossain välissä. Nyt iloisena erään nimeltämainitsemattoman kusipääoperaattorin laskun saadessani havaitsin liittymän hinnan olevan kympin tienoilla. IHAN OK KOLMINKERTAISTAA SE! Ei kybä oo paha hinta, mutta vittu mua syö!

Toinen asia, joka kasvattaa peniksen mun otsaani on tämän hetkinen mokkula. Ilmotin heti kaupan ovella, että en halua MITÄÄN, minkä hinta muuttuu hetken päästä ja toimii vaan sillon tällön. No, nettisetä huokaili mun vaatimuksia tyyliin "voi voi kaikkea sitä pyydetäänkin", mutta sai myytyä mulle parinkympin netin. No, ihan jees ku se toimii pari tuntia päivässä (piti olla maksiminopeudella koko ajan), oli kerran jo korjattavana valmistusvirheen takia pari viikkoo (ei mitään pahoittelua tai korvaavaa nettiä siks aikaa) ja ainiin, NYT SITÄ SAMAA MYYDÄÄN PALJON HALVEMMALLA! Mutta parasta on se, että tässähän on tyytyväisyystakuu. Hmm. Sehän tarkottaa sitä, että jos ei kiinnosta, mun ei ole pakko käyttää tätä. Maksaa kylläki. Tää on niin paska, että youtube-videon kattomiseen pitää varata joku tuntia aikaa!! MAHTAVAA!


Onko teillä kokemuksia veemäisistä mokkuloista, liittymistä tai jostain muusta?

7 kommenttia:

 1. No aijjaa vai on liittymät perseestä?! Ootas ku mää kerron. Kesäkuussa vaihoin liittymän ja samalla piti vaihtua liittymän omistus mun isän nimistä mun nimiin. Se oli iha pirun hankalaa, vaati niin liikkeessä käynnin, postitse allekirjoitusten hankkimisen, mun soittamisen asiakaspalvleuun ja asiakaspalvelun soittamisen isälle. Otin edullisen puhepaketin mutta ei perkule asiakaspalvelunumeroon soittaminen kuulu siihen vaan siitä velotetaan erikseen! Kolme kertaa jouduin ekan viikon aikana soittaa kun aina jotain niin pirusti pielessä, jonotusaika about 20 min (ja ihan vitun paskaa musiikkia) ja kaikkia ongelmia ei koskaan saanu ratkastua. Sitten kun puhelimitse vaihdoin puhelimen netin isompaan niin ne samalla katkas toisen palvelun mun liittymästä (WHY kun siitä ei edes PUHUTTU puhelun aikana???!!!?) no piti ite kytkee netissä se palvelu takasin mutta eihän mulal mitään salasanaa ollu ja sen tilaaminen oli kanssa niin hankalaa että huhhei.

  No entäs entinen operaattori? Mulla oli niiden kautta mokkula ja sen kanssa temppuilu oli ihan helvettiä Se ite katkas netin millon huvitti ja vaikka kuin riuhto laitteen irti koneesta ja tunki uudestaan niin ei toimi ei, eiku sammuttaa koko kone uudestaan ja sit se suvaitsi hetken toimia. Mikä logiikka HALOO?! Etenkin iltasin kun verkossa on muutenkin kuormitusta niin ihan unelmointia ettäkö netti toimis nopeesti. Hyvä että ees toimi (ja juu, se youtube-videon lataaminen keski about sen tunnin). Siitä mokkulasta kun soittelin asiakaspalveluun niin vastauksena oli suunnilleen olankohauttelua "no nää on vaan laitteita" NO JOO VITTU ANTEEKS MULLA ON SELLANEN HARHALUULO ETTÄ LAITTEIDEN KUULUS TOIMIA?!?!

  VastaaPoista
 2. Tee postaus siitä kuinka lapset/nuoret pitää vanhempiaan noloina!

  VastaaPoista
 3. KYLLÄ! Liittymästä nimenomaan! Just tuo, että myydään puhelin liittymän mukana aivan helvetin halvalla ja sitten WHUM se hinta nousee parin viikon jälkeen, sitte menee kauppaan ja kysyy ja vastaus on tätä luokkaa: "no siis ku ööö se tais olla sillon vaa se tarjous emmätiiä!" Tai sitten tää urbaanilegenda mikä mulla on käynyt jo kaks kertaa. Ostan kytkyliittymän, puhelin toimii sen vuoden ajan, ja heti, kun se maksuaika loppuu ja takuu menee umpeen, puhelin menee rikki. Joku sisäänrakennettu aikapommi noissa? Myöskin kytkypuhelimissa se, kun se menee rikki niin mistään et saa uutta tilalle. Myyjien kommentti on yleensä: "voivoi kun rikoit sen.." Sitten sieltä huollosta kerrotaan kuinka on omistajan syy kun se puhelin on mennyt rikki. "joo nää virtapiirit täällä on nyt ihan rikki, miksi sä olet tiputellut tätä? Miksi tää on märkä?" NO KOSKA SE TIPPUI HELVETILLISELLÄ KAATOSATEELLA LÄTÄKKÖÖN. Voisin ottaa kohta tutun ja turvallisen Nokian 3310 käyttöön, sitä ei saa sitten mitenkään rikki.

  Ps. Postaus hands-freehin puhuvista vois olla jännittävä. Tänäänkin näin jonkun miekkosen, joka lastenvaunuille selitti pörssikursseista, kesti hetki tajuta että kyseinen henkilö puhuu puhelimessa..

  VastaaPoista
 4. aa ei herranjumala mullaki alkaa palaa käämi nii rankasti tohon mun omaa mokkulaa et oksat pois! ekan minkä ostin ei yhdistäny edes koko nettii ja noin tuhannen vuoden jankkauksen jälkee myyjän kans se suostu pitkin hampain antaa mulle uuden tilalle ku sain taottuu sen kaalii et se ei ihan oikeesti toimi. no mites tää uus sitte! toimii joo. tosiaan se kaks kertaa päivässä! tosi hauskaa ku pitää olla kotona ain ihan haukkana vartioimas sitä mokkulaa et millon saattas syttyy sininen valo siihe ja netti toimii taas sen viis min. HUAAH! oon nyt raahannu tota mun helvetin painavaa pöytäkonettaki ympäri kämppää ihan vaa sen takii jos se hiton mokkula ottas yhteyde paremmi ehkä jostai toisesta nurkasta, mut eheei turha luulo. :-D

  VastaaPoista
 5. ... ja mua naurattaa nämä ihmiset jotka eivät osaa lukea mustaa valkoisella :D Jos kännykän nettiTARJOUS on 2,90€, niin tottakai se määräaikaisuuden jälkeen nousee listahinnaksi. Miten tämä VOI olla epäselvää? luuleeko sitä että sen saa pitää TARJOUS hinnalla mummoksi asti? :D

  Mokkulan ostaessa olette myös sitoutunut niihin mitä papereissa lukee, ja siellä ei TODELLAKAAN lue että toimisi kokoajan täysnopeudella, vaan vaihtelyväli nopeuksissa on jopa 0,2-15....
  mokkulan tyytyväisyystakuu on 14pvää, jonka aikana sitä saa kokeilla, ja jos ei miellytä niin palauta. jos ei herranjumala tajua 2viikon sisällä sitä palauttaa kun se on paska niin omapa on moka. turhaa siitä operaattoria syyttämään.

  VastaaPoista
 6. "luuleeko sitä että sen saa pitää TARJOUS hinnalla mummoksi asti? :D"

  Mun käsittääkseni jos lukee jtn tyyliin "TARJOUS, nyt netti vain 2,90, vuoden sopimus!", niin se on sen hinnan sen vuoden, jonka jälkeen nousee siihen perussummaan =)=) mutsilla ja mulla oli sama tarjous, ja mun nostettiin hinta kesken, mutsilla oli sen vuoden jonka jälkeen vasta nousi =)  ja mun käsittääkseni netin kuuluisi silti joskus toimia, että voisin asioida nettipankissa ja lukea sähköpostit?

  VastaaPoista
 7. Jhuu voi kyllä! Itselläni oli parin vuoden sopimuksella puhelin liittymällä eräältä nimeltämainitsemattomalta firmalta. No, ei siinä puhelin oli kiva- SEN KAKSI KUUKAUTTA, JONKA JÄLKEEN SE LEVISI MYSTISESTI YÖN AIKANA PÖYDÄLLÄ LOJUESSAAN. Eiku huoltoon koko roju, kahden kuukauden jälkeen (en muuten saanut varapuhelinta) ilmoitetaan, että meikäläisen oma vika, ihan itte oon luurini paskonu! Kastunut kuulemma, eli ei mee takuuseen. Jaa no jännä juttu, maksoinpa sitäkin puhelinta ja liittymää sen 22 kuukautta vielä, ennen kuin pääsin niistä saatanan omista pikkukätyreistä lopullisesti eroon. Luonnollisestihan hinta pyöri siinä viidenkympin paikkeilla joka vitun kuukausi, vaikken koko liittymää edes käyttänyt.

  Vihdoin tänä kesänä määräaikaisen sopimuksen sai purettua ilman sakkomaksuja, voi sen aamenen määrää! PAri viikkoa vaihdoksen jälkeen enisestä firmasta soitettiin ja yritettiin saada vaihtamaan takaisin- siinä vaiheessa pääsi kyllä sellaiset naurunremakat, että vaivoin sain sanottua, että sorppa vaan, teidän paskaliittymiinne en koske enää pitkällä tikullakaan. :--D Vannoin kyllä eläväni koko loppuelämäni Nokian luotettavilla 3310- puhelimilla ja prepaid- liittymillä, mutta nyt kätöstä koristaa uusin iPhone uudella kytkyliittymällä, mutta tällä kertaa olen luojan kiitos ollut enemmänkin kuin tyytyväinen, laskujen summat pysyy about samana kuin sopimuksessa sanotaan ja puhelin toimii kuin unelma!

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!