HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

maanantai 29. elokuuta 2011

miesten sankariteot

Oletteko tytöt huomanneet, kuinka miehet uhrautuvat meidän vuoksemme ja toimivat lähes sankarillisesti? Ettekö? Ei hätää, mäki tajusin sen vasta toissapäivänä.

Pyysin alkuviikosta poikaystävää ystävällisesti tiskaamaan , johon hän vastasi sanayhdistelmällä, joka varmaan opetetaan jokaiselle jätkälle jo 1-vuotisneuvolassa: "joojoo". Odotin ja odotin, pari päivää vierähti ja tiskivuori kasvoi. Vastaus oli aina "joojoo" ja "ihan kohta, mä katon tän ohjelman eka loppuun". Lopultakin herra otti itseään niskasta kiinni ja tiskasi tiskit (radiokuulosuojaimet päässä, tietenkin. Eihän sellasta duunia muuten kestä!). Tästäkös riemu repes: "kato, mä tiskasin, kato eikö oo puhtaita hei!". Siis jätkä tosiaan kuvitteli parin lautasen tiskaamisen puolen viikon viivyttelyn jälkeen olevan joku vitun urotyö!

Tää ei lopu tietenkään tähän. Perjantai-iltana tämä kyseinen heppu maisteli olutta, totta kai (mä makasin lamaantuneena sängyssä, koska aamulla odotti Svolin jumppakoulun starttikurssi...). Kympin tienoilla jätkä lähti toverinsa kanssa "yhdelle" ja sanoi pian tulevansa himaan; senhän toki tiesin heti aluksi täydeksi kusetukseksi. Kahden jälkeen herra raahautui paikalle ja herätti mut kertoakseen urotyönsä: "JOIN VAAN KAKS BAARISSA!". Öö jes, kiitti ku herätit näinki tärkeen asian takia!? Lähdit yhdelle ja kerrot muna huurussa juonees vaan kaks, ja tyyliin kirjotat jo jotain elämänkertaa sankariteoistas?


"Tarvikko sä jonku mitalin aiheesta? Vai riittääks kunniakirja?"
"Mitali olis kiva! Mieti, join vaan kaks...."

 En tiä oonko kauheen kylmä ihminen, ku arjen perusasiat ei saa vielä mun sankaritutkaa piippaamaan...
No, ehkä mä vaadin liikaa. Miehet on hassuja.11 kommenttia:

 1. kui meet svolin siihe juttuu? =) tai oots harrastanu jtn voimisteluu joskus? :D okei liitty iha sikan asiaa

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa ihan minulta... :D


  T. Naispuolinen 19v.

  VastaaPoista
 3. Toi ''joojoo'' on niin tuttu :D Ei niinkään poikaystävän suusta, vaan pikkuveljen. Tulin joku tunti sitten kotiin ja käskin viedä roskat, vastauksena ''joojoo ihan just'' ja arvaa vaan onko roskat vieläkin täällä :D Poikaystävä on sen sijaan ihana eikä ees tee tota<3 Mut tekee kyl tota baarijuttuu.. Prkl :D

  VastaaPoista
 4. oooolipa tönkkö ja lyhyt postaus o.O
  :D

  VastaaPoista
 5. Nora, hyvä en oo ainoo :D

  Miku, no nimenomaan SIISTI :D

  anonyymi, kävin jumppakoulun startin, ku oon pitäny muksuille jumppaa jo kolme vuotta ja alko tekee mieli jo koulutusta:D

  iins, oot ihana :DD

  Elli, kuuluu myös oman veljeni suusta:D

  anonyymi, voivoi no can do :D

  VastaaPoista
 6. "Huomaakko kun mää tyhjensin pyykinpesukoneen!!" (ja pyykkiraukat ehtivät asua siellä viis päivää ennen sankarin ryhtymistä tosi toimiin).

  Ja toi turhien juttujen takia herättäminen. Eräs arjen sankari istu meillä parin kaverin kanssa muutamaa kaljaa maistellen. Sitten saadaan idea lähteä käymään toisella kaverilla, jonka luona on vähän porukkaa pelailemassa pleikkaria. "joo tuun ajoissa kotiin". Mulla tottakai herätys puoli seiskalta, joten olin vaan tyytyväinen että herrat lähti jonkun muun luo että saan unen päästä kii. Sitten herään kolmelta viestiin "jään tänne yöks". No kiitti, olisin arvostanu enemmän kun olisit antanu nukkua onnellisesti, soitan kyllä jos yöllä alan ihmettelemään missä menee mies. Sitten herään kuudelta oven kolinaan. "Mussuuuu, mää tulin sittenki sun viereen nukkuu!". Aijjaa, kiitti kun ajoit mun autolla vielä pienessä kännissä ja herätit niin ettei ees kannata yrittää enää nukkua ja toivottavasti muut autot parkkihallissa ei oo saanu osumaa mun Mitsun romusta...

  VastaaPoista
 7. Kiistämättä asioiden nykytilaa rohkenen kysyä kuka siihen on syypää? Tämä kylmä nainen on seksillä houkutellut nuoren pojan pois äitinsä helmoista uskotellen tämän voivan pelata jatkossakin pleikkaria ja tutkia autolehtiä kaikessa rauhassa. Mutta todellisuudessa pojasta yritetäänkin tehdä kotiapulaista.

  "Joojoo" on täysin luonnollinen reaktio, miettikääpä vaihtoehtoa.
  "Mä pesin nää astiat."
  "Hyvä, voitkin seuraavaksi imuroida."
  "No nyt on imuroitu, voisinks mä vihdoin pelata vähän pleikkaria."
  "Ehei. Ensin pitää pestä ikkunat. Ja pimpsaa ei heru ennen kuin olet hanskannut myös pyykit."

  VastaaPoista
 8. muna huurussa :DDDDDDDDDDDDDDDDD

  VastaaPoista
 9. Meillä kanssa tää tiskaus tuntuu olevan kaamea urotyö."En mä vielä tiskaa ku on noin vähän tiskiä" juujuu muttakun kun meillä ei enää oo mukeja/lautasia/haarukoita/veitsiä/lusikoita ollu kolmeen päivään... ja sitten kun tiskataan niin sen oletetaan kattavan kaikki kotityöt vähintään kolmeksi kuukaudeksi :D

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!