HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

perjantai 19. elokuuta 2011

myötähäpeäohjelmat

Tiedättekö tv-sarjoja/leffoja, joista iskee valtava myötähäpeä? En juurikaan kato telkkaria, mutta tiän aika monta, jotka saa mulle kylmiä väreitä karmeudellaan...

Team Ahma
. Siis kersana se oli aivan mahtava, mutta nykyään katsellessa mua alkaa nolottaa aivan tajuttomasti. Ajattelen koko ajan, että voi reppanoita, kun ette mistään mitään tajua. Varsinki, ku Jarppi ja Alpo (?) on naisten läheisyydessä... ("Voooooi hitsinhitsi....") Mun tekis mieli tukehduttaa itteni tyynyyn.


Stage. Mä en tiä miks, kuitenki kyseessä oli huikeen rohkeita ja taitavia nuoria! Muutenki kaikki musikaalit ja musiikkipainotteiset leffat (Mamma mia!, laulupainotteiset piirretyt, etc...) nolottaa mua. Kun joku alkaa laulaa jotain "EN RAKSTAA MÄ TAHDO LAINKAAN!"-shittiä, mun tekee mieli vajota maan alle. Emmäkä laula himassa poikaystävälle?!

BB. Ihan oikeesti ihmiset, te ootte aikuisia ja te meette näytteleen tissejä telkkariin vaan, että pääsisitte Seiskaan ja sen kautta saisitte jonkun surkeen tittelin, tyyliin "Turun kalamarketin avajaisten messuemäntä"... HEI PLIIS.

Salkkareiden teininäyttelijät
. Kesällä ku oon vilkuillu uusintoja, on välillä ollu pakko vaihtaa kanavaa "Hei, Oona." "No hei, Niko. Kiva päivä tänään." -kohtauksien takia. ENSINNÄKI, miks ootte rakkaat lapset niin jäykkiä, ja toiseks: KUKA NIITÄ REPLOJA KEKSII?! Myös mua hävetti Pepin päiväkirja- ja irc-galleriasekoilut.

Chatti- ja pelijuontajat. "Noniin, nyt sitten kaikki vaan puhelin käteen, ei se viis tonnia pelkällä katsomisella tilille tupsahda, että reippaasti laitatte viestin a, b tai c numeroon nollakolmekaksviistuhattakolme ja kysymyshän on, että mitä kieltä Suomessa puhutaan! Enää kaksi minuuttia aikaa, noniin, hopi hopi! Onko meillä soittaja linjoilla!?"

Kymppitonni. Varsinkin, jos kilpailijana on joku tyyliin Jokikunnaksen Ellen tai muu vastaava... "Siis tää on tällanen niinku öö... siis tällasia on sikalassa ja sit öö...joulupöydässä. ...Eikä, siis tiesix kaikki, et se sana oli POSSU?!"
Öö. OK.

Pikkukakkosen juontajat sai mulle jo lapsena vilunväreitä: "NO MOIKKA VAAN KAIKKI LAPSET! SEURAAVAKSI KATSOTAAN PALOMIES-PETTERI, MITÄHÄN JÄNNÄÄ PETTERI TÄNÄÄN KEKSII?!"Mut hei, mikä on se ohjelma, joka nostattaa sulle häpeänpunan poskille?
12 kommenttia:

 1. kauniit ja rohkeat voisi vielä lisätä tuohon listaan :D

  VastaaPoista
 2. hahaha :DDD mullekin iskee näitä myötähäpeä juttuja välillä ihan sikana. menee ihan viluväreet! tulee milloin mistäkin mutta salkkarit taitaa olla pahimmat.

  VastaaPoista
 3. mikä luulet olevas?

  VastaaPoista
 4. maija, totta :D

  anonyymi, salkkarit on kyl aika usein aika... nojoo:D "tuomoo, seksillee"

  Nora, ;DD

  anonyymi, ihan törkeen siisti tyyppi

  VastaaPoista
 5. Gossip Girlin näyttelijät, vaikka yksi lempisarjojani onkin! Mutta kun katsoo esim. "Chuck Bassin" eleitä niin ajajajajajjajajajja sitä ei voi sanoin kuvata:D:D:D

  VastaaPoista
 6. Mää tiedän sen Salkkareiden Pepin ja tota.. *vähän myötähapeä rumpuja!* .. se on just samanlainen oikeessakin elämässä :E Mun oli pakko lopettaa Salkkareiden kattominen, kun se meni sinne "näyttelee". Kaikista hirveintä on just se, että se puhuu just niin, kun siinä sarjassa. Joo, on asioita mitä se tekis toisin ja näin, mutta kaikki eleet, puhetapa (lauserakenteita myöten) on ihan samanlaista kun oikeesti :C

  http://www.youtube.com/watch?v=nZACO5_7BXE

  VastaaPoista
 7. "Hei, Oona." "No hei, Niko. Kiva päivä tänään." -kohtauksien takia. VITTU MIE NAUROIN

  Anteeks, tosiaan........ Kyl nää salkkareitte teininäyttelijät vie voiton!

  VastaaPoista
 8. Esim. KAIKKI suomalaiset tosi-tv -kilpailut jotka perustuu amerikkalaisiin formaatteihin...... Kun suomalaiset ei ehkä oo yhtä ulospäinsuuntautuneita ja huomionkipeitä kun jenkit. :D Vaikka nyt Muodin huipulle, missä alkutekstien aikana tulee niitten kilpailijoitten "iskulauseet" ("Muotia, ja sirkushuveja!") ja tosihienot poseeraukset..... Oikeesti pitää kääntää katse pois ruudusta ku nolottaa niin! Plus tietenkin kun niissä ohjelmissa aina mennään johonkin oikeen luksuspaikkaan tai voitetaan jotain mahtipalkintoja niin Suomessa ne on semmosia "tämän tehtävän voittaja saa palkinnoksi.... Lahjakortin Sokokselle!!!" :------(
  Ja Stage oli kyl kans aika myötähäpeällinen. Salkkareita en oo koskaan seurannut kun kaks minuuttiakin on tarpeeks hävettävää katottavaa. :D

  Ja tietty Harry Potterissa Harryn näyttelijä....! Aaaaah nolottaa liikaaaa!!! :S

  VastaaPoista
 9. Luulin että oon ainoo joka tuntee kovaa myötähäpeetä tv-ohjelmista :D onneks en..

  VastaaPoista
 10. Mulle tulee tosimonessa leffassa/ohjelmas just kauhee myötähäpee! En vaan pysty kattomaan ku hävettää niiiiin paljo! Pahinta on just kaikki tommoset teininäyttelijät.. ohjelmia en näin äkkiseltään keksi, mutta High School Musical-leffat! Ei juma sitä myötähäpeen määrää!

  VastaaPoista
 11. Anonyymi kirjoitti...

  mikä luulet olevas?
  19. elokuuta 2011 18.17
  Jenni LFI kirjoitti...

  anonyymi, ihan törkeen siisti tyyppi
  19. elokuuta 2011 19.00

  Voi ko näistä kommenteistä vois tykätä! tosi moni alottaa ikuisen anonyymisodan mutta onneks sää oot ihan törkeen siisti tyyppi !:)

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!