HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

keskiviikko 31. elokuuta 2011

poikana olis jees

Joskus kirjotin siitä, että naisena on mahtavaa. Nyt ajattelin tarttua aiheeseen toiselta kantilta ja pohtia sitä poikien elämän mahtavuutta.

Ensinnäki: se tyttö, joka ei halua tietää miltä tuntuis omistaa oma pippeli, nostaa käden pystyyn! Siis olis niin mainioo edes päivä heilutella ja tsiigailla omaa kikkeliä!

Pippeliin liittyy myös toinen asia, josta olen kovin katkera: poikien kusellakäynnin helppous. HEI TOINEN VOI VAAN SEISTÄ JA KUSTA! Tytöt joutuu kyykkiin perse paljaana ja kuseen omille jaloilleen, toisinku pojat vaan pissaa johonki nurkkaan puolihuomaamattomasti!

Katkeraksi mut saa myös poikien edut ja oikeudet. "Antaa poikien juoda kaljaa, heh heh, se on se niiden juttu! Tuodaan niille vielä ruoka eteen ja ei se haittaa vaikka ne ei osais muuta ku korjata autoja, koska pojat on poikia!" Hei mäki haluun juoda kaljaa ja näyttää pippelin portsarille ja saada kokeesta nelosen ilman, että sitä paheksutaan ja kauhistellaan!

Poikien ei tarvi edes nähdä fyysistä vaivaa mukuloiden saamisen eteen; ne tekee vaan sen, mitä jokainen jätkä mielellään tekee ja sit vaan 9 kuukautta odottelee, kun kiukkunen ämmä paisuu, paisuu, paisuu ja lopulta punkee mukulan ilmoille. Sillä välin, kun tää Leena on kantanu lasta masussaan (ja tarkkaillu syömisiään, lopettanut päihteet, ravannut neuvolassa), tää dad-to-be on painanu baareissa ja vetäny krapularuokaa. Mun mielestä joka toinen lapsi sais kasvaa isin mahassa!

Miehen ei tarvi pelätä samanlailla pimeillä kujilla ku minihameeseen puekutuneen naisen, että tuleekos kulman takaa joku saatanan sekopää ja panee mua perseeseen. Miehet max. ryöstetään, joskus voi olla jotain puukkohippaa. ...Sanoo nimimerkki "pelkään saatanasti kävellä yhdeksän jälkeen ulkona yksin"...

Miesten ei myöskään oleteta käyttävän puolta elämää kosmetiikan kanssa säheltämiseen. Monesti oletetaan, että JOKAINEN nainen meikkaa, laittaa hiuksia, rakastaa saatanan kivuliaita korkokenkiä ja tuntee lempipuuhakseen huulipunantesterien vertailun. Ja sit ku onki päinvastanen, alkaa mussutus. Miesten ei tarvi edes ajatella tollasta!

Mutta siis, miks just SÄ haluaisit olla vaikkapa päivän poikana/miehenä/setänä?

14 kommenttia:

 1. toi on nii totta! vituttaa :D miehil on oikeesti nii paljo helpompaa

  VastaaPoista
 2. Mulla on ihan sama toi pippeli homma, voin kuvitella vaan sen päivän ku sais olla äijä ja vaan hiplata sitä kikkeliä :D:D:D ahahahha

  VastaaPoista
 3. Ei tarvis kärsiä menkoista ja sais enemmän palkkaa :)

  VastaaPoista
 4. Olis niin ihana kattoo vierestä, kun jätkillä olis (kivuliaat) menkat. Jotkut ei oikei tunnu tajuuvan sitä, että ne oikeesti koskee aivan vitusti, enkä mä huvikseen pyöri kaksinkerroin paria päivää. Saispahan siinä ite sit ihmetellä et miten sitä jaksaa :P Ja muutenki, tuntuu et jätkät pääsee helpommalla joistakin tietyistä jutuista (kuten just noi neloset kokeista & huono käyttäytyminen) koska pojat on poikii ja niiden pitää antaa käyttäytyä niin.

  VastaaPoista
 5. Tää oli nii mahtava et piti lukee poikaystävälle :D jumalauta! Reilua elämää.

  VastaaPoista
 6. anonyymi, niinpä! koska pili

  Riikka, samma här mäki oon katkeroitunu:D

  jenny, ÄLÄ! vois vetää helikopterii ja muovailla sitä:DDD

  Anniina, totta!

  ttau, toi on tosi olennainen asia ja vitun totta! ärsyttävää, ku ei voi edes selittää, että itken ku tuntuu ku mua hakattais puukolla

  Nora, hahaha mitäs poikaystävä sano? :D

  VastaaPoista
 7. Mulle tuli akuutti tarve saada heilutella pippelii!! Tahtoo sellasen!! (mut se päivä riittää ku on sekuitenki ihan kiva meikkailla ja käyttää söpöjä korkkareita :D)

  VastaaPoista
 8. annika :DDDDD oot ihana!!

  mies, pyyhi hiekka esinahkasi välistä ja tunne naiseuden paineet! ;D

  VastaaPoista
 9. On! Miehillä on helpompaa: pakollinen asevelvollisuus tai muu vastaava orjatyöleiri; naisia huomattavan paljon suurempi todennäköisyys joutua väkivallan uhriksi; lyhyempi elinikä; korkeammat verot; lupa kuulla koko elämän jatkuvaa narinaa, kuinka "miehil o vitty nii helppoo" ilman mitään käsitystä todellisuudesta, lupa kuunnella koko elämän ajan kestävää narinaa putkiavoista, yksinkertaisuudesta, köyhästä tunne-elämästä ja muusta vastaavasta ilamn yhtäkään validia argumenttia!

  Mutku! :)

  VastaaPoista
 10. pökki, kantsii taas ihan ottaa rennosti ettei tuu mitään ikäviä vastoinkäymisiä tai haukkuja esim. huumorintajuttomaks ;s

  VastaaPoista
 11. Taasko pitää ottaa rennosti! :)

  VastaaPoista
 12. NÄÄ SUN TEKSTIT ON IHAN MAHTAVIA! :D

  joo, mua on oikeesti usein mietityttäny et miltäköhä tuntuis jos ois pippeli tuol jalkojen välissä. jos saisin olla päivän poika nii oikeesti varmaa leikkisin sillä koko ajan.
  ja iskisin joillekki ihan randomeille tytöille silmää bussissa ja kehuisin jotai mun kaverityttöö et ootpas sä nätti tänään. (ei siis flirttaillen vaan ihan vaan haluisin tehdä sille hyvän mielen) ois just kivaa jos pojat tekis tolleen, mut mä tunnen vaa jäisii poikii öngh.
  NIIIII ja sit mua kiinnostaa aina ihan hirveesti tietää et mistä pojat puhuu keskenään :D

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!