HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

perjantai 19. elokuuta 2011

rakkaat lukijat!

Teitä on tullu tän reilun puolen vuoden aikana hillittömän paljon! VAU, en voi muuta sanoo. Vittulikommenttien määrän voi laksee yhden käden sormilla, rakentavaa palautetta on tullu paljon ja varsinkin ihania kehuja ja kannustusta... sähköposteja, kommentteja... niihin ei riitä kaikki sormet ja varpaat. Joten, tilanne on "muuttunu" sen verran, että en pelkästään kirjota omaks iloks, vaan mulla on ns. vastuu siitä mitä kirjotan ja haluan toki kirjottaa siitä mitä lukijat haluaa. Kaikkea en toki voi toteuttaa, emmä mikään jukeboxi oo, mutta ideoita saa heitellä, niin postauksiin, ku blogin ulkoasuun ym. asioihin liittyen. Joten, mitä haluaisit muuttaa, mikä kaivertaa sua? Mistä haluaisit mun kirjottavan, mikä blogissani ärsyttää? Jos haluaa kirjoittaa mulle yksityisesti, yhteystiedot-kohdasta löytyy meiliosoite.

Kiitos, te ilahdutatte mua joka päivä!

5 kommenttia:

 1. Tykkään sun suorasukaisuudesta ja kaunistelemattomuudesta. Virkistävää vaihtelua kaikelle tyttöbloggailulle, josa elämä on AINA täydellistä.

  Toivoisin lisää kuvia. Vaikka sitten niitä netin ihmeellisestä maailmasta otettuja. En tiedä. Tykkäisin vaan katsella iheisiin sopivia kuvia.

  VastaaPoista
 2. sulla on ihan huippupostaukset ja postauksista tulee hyvälle tuulelle..(harvoin vittuunun siis) hauska ku postaat asioista ihan niiku ite olisin ne kirjottanu! ^ ja tosiaan niiku tossa yhes kommentis lukee aiheenseen liittyvät kuvat olis pluusssaaa :D

  VastaaPoista
 3. Pakko sanoa, ettei sun tekstit mitään kuvia tarvi, vaikka yleensä ne helpottaa meitsi almost adhd:ta lukemaan, ne ei vaan tarvii.

  VastaaPoista
 4. Kiitos teikäläiselle! ;)

  VastaaPoista
 5. Kirjota Jenni karppaajista, ne ärsyttää mua aivan mielettömän paljon! Kahvihuoneessa pitää vaahdota hiilareista ja tuputtaa sitä saatanan karppausta kaikille. Aaaarggh!

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!