HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

sunnuntai 14. elokuuta 2011

tavallisen arkipäivän veemäiset hetket viimeinen osa 3, ILTA

Jatkoa siis edellisiin osiin.

Sisälle päästyä sä olet suhteellisen raivoissasi, mutta innostut, kun muistat jääkaappiin jättämäsi herkkuleivän (aamulla kun et sitä -ylläri ylläri- ehtinyt syömään). Astelet kohti jääkaappia kuola valuen, mutta tsadaa! Leipä on poissa. Vilkaiset pöydän ääressä istuvaa äitiäsi, joka pyyhii servetillä murusia suupielestä. KIITOS!

Kaiken karmeuden keskellä päätät rentoua. Hyppäät sohvalle ja valitset mahdollisimman miellyttävän asennon, hapuilet kaukosäädintä ja huomaat Salkkareiden alkavan. Muuten ihan jees, mutta paikalle villisikalauman tavoin saapuvat sisaruksesi AIVAN VÄLTTÄMÄTTÄ haluavat katsoa toista kanavaa. Kaukosäädintaistelu kestää mainostaukoon asti, jolloin luovutat verenhimoisille siskoille ja veljille säätimen ja masentuneena lampsit kohti omaa huonetta.
Omassa huoneessasi huomaat koiranne jättämän pienen yllärin; kusiläikkä keskellä valkoista hapsumattoa. Kiitti vitusti, Musti.

Pissatahranpoisto-operaatio kestää yllättävän kauan, ja päätät mennä nukkumaan ennen kuin sun elämäsi saa lisää harmaita sävyjä; päivä ku on aamusta asti menny aivan päin seiniä. Kylppärissä havaitset pienen puutteet shampoovalikoimassa: kampaamosta ostettu pesuaineesi on läträtty loppuun ja tarjolla on enää veljesi enemmän tai vähemmän miehekkäältä tuoksuva myskinen ja mausteinen Axe. Et löydä pyyhettä ja joudut vettä valuvana ja alastomana hipsimään kohti kodinhoitohuoneen pyyhekaappia. Jos sulla on koko päivä menny päin helvettiä, on ilmiselvää, että tää ei ole ohi. Sen tosiasian huomaat, kun nakuna hipsiessäsi vastaan tulee isäsi kolmen työkaverinsa kanssa. Aivan kertakaikkisen upea hetki, kun vanhemmat sedät mittailevat vartaloasi isäsi seistessä nolona vieressä.

Lopulta omaan sänkyyn päästessäsi huomaat, että yövalon lamppu on palanut ja veljesi soittaa rumpuja naapurihuoneessa. Mainio päivä sai siis mainion lopetuksen.


3 kommenttia:

 1. Kiitti vitusti, Musti.  :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

  VastaaPoista
 2. nauroin tolle mustille kans aivan sairaasti :-----D

  VastaaPoista
 3. haahaahahahah tää oli paras :D

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!