HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

perjantai 26. elokuuta 2011

weekendfails

Tiettekö sen fiiliksen, ku suunnittelee viikonloppua ihan täysiä ja on kaikkee ylimahtavaa suunnitelmaa vireillä? Ja sitten... sitten homma kusee suoraan käsille.

Eka mahtavaakin mahtavampi hetki on se, kun sut feidataan. Kauheet suunnitelmat, täydellinen meikki naamassa ja juomat viileessä ja sitten pam! Kukaan ei enää vastaakaan sun soittoihis ja jos vastaa, puhelu menee jotenki näin: "Emmä kyl ny tänään pääsekkään ku mun pitää olla himas ja on tosi väsyny olo, et joskus toiste..."
Ja takaa kuuluu tukahdutettua kikatusta. Kiitti kaverit, eihä me suunniteltu ku kuukausi tätä meidän saunailtaa/baarireissua/piknikkiä/ihanmitävaan. Pitäkää toki hauskaa.

Tai sitten, kun huomaat seisosekelvas baarin narikan edessä toista tuntia, eikä yhtäkään kaveria näy. Piti lähtee yhtämatkaa samalla kyydillä jo aikoja sitten! Mutta ainiin, nehän meni jo ja nukkuun ny tyytyväisinä himassa kebabit kainalossa ja sä saat yksin ettiä taksitolppaa kolmenkytä asteen pakkasessa revenneissä sukkahousuissa.

Tai se, kun kaveri vetää överit teinikännit. On tosi siistiä pidellä sen hiuksia, kun se oksentaa omiensa lisäksi myös sun kengille ja soittelee eksälleen, jonka nykyinen sattuu olemaan kehonrakentaja -ja vihainen sellainen. Joskus myös näkee niitä tyttöjä, jotka ei oo ihan tajunnu, että a) ekoja kännejä ei kannata vetää 13-vuotiaina ja b) ainakaan kirkkaalla viinalla. Meikit poskilla omassa oksussaan, leggarit polvissa makaavat just yläasteen alottaneet neidit ambulanssiväen ympäröivänä ei oo kieltämättä mukavin näky; saatikka muisto. Vai miltä se vatsahuuhtelu ja kolmen kuukauden kotiaresti tuntuu? En usko, että on kovinkaan jees fiilis. KENELLEKÄÄN.

Myös nää saatanan idiootit, jotka tulee riehuun bileisiin, on uskomattomia viikonlopunpilaajia. Toiset on järjestäny kauheella vaivalla ja rahalla esim. vanhojen jatkot, läksiäiset, synttärit tai juhannusbileet JA JOTKUT SYNNÄRILLÄ LATTIALLE TIPPUNEET PELLET TULEE RIEHUUN! Hei haloo!? Onko noin vaikeeta olla katkeroitumatta siitä, ku ei omaan postilaatikkoon sitä kutsua tipahtanukka? Sit hei on tosi kiva mennä pilaan muidenki ilta periaatteella "jos mulla ei ole kivaa, ei ole muillakaan!".

Viikonlopun voi pilata myös yllärivierailun tekevät sukulaiset; vai haluaako joku oman isoäidin vierailulle sillon, ku on saanu raahattua ekaa kertaa ihastuksensa viettämään leffailtaa? Kaikella kunnioituksella mummot, äidit, tädit & naapurin sedät: soittakaa ensin (Itse en ainakaan kokis kovinkaan mahtavaksi hetkeksi sitä, kun oma mummo pyyhältää Nansopuvussaan ovesta kesken loistavan pusumahdollisuuden).

Myös tyhmät (känni)riidat saa viikonlopun pilattua aivan loistavasti, ite on myös joskus tullu viljeltyä aikamoisia ärräpäitä ja toivoteltua kaikkea ei-niin-mukavaa kanssabailaajille. Sitä onkin niin vitun mahtava selvitellä koko ens viikko, että miksipä meninkin haukkumaan parhaan kaverin poikaystävän rumaksi kusipääksi, tai että miksipäs meninkin rikkomaan teidän koriste-enkelin, kun ensin vihjasit hienovaraisesti mun olevan vähän liikaa humalantapaisessa. (no, ihan noin mulle ei oo käyny, mutta ei olis mikään ihme!)

Joten lukijat pienet ihanaiset: älkää pilatko tätä juuri alkavaa viikonloppua tappeluilla, kännisekoiluilla ja kadotetulla huumorintajulla! Pitäkää pilke silmäkulmassa ja järki päässä, ni ei huomenna tarvi herätä oksut rinnuksilla, pikkupöksyt hukassa ja pesismaila perseessä; parasta olis vielä, että puhelimesta ei löydy noloja tekstareita, kaikki kaverit olis tallella ja kotiin uskaltaa mennä. Hyvää viikonloppua!

2 kommenttia:

  1. hahha toi vika kappale oli hyvä lopetus :P

    VastaaPoista
  2. "JOTKUT SYNNÄRILLÄ LATTIALLE TIPPUNEET PELLET"

    :DDDD aaaa hajosin niin pahasti :DD

    VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!