HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

lauantai 17. syyskuuta 2011

darra+morkkis-yhdistelmä

Ei vittu mulla on taas pieni kännimorkkis! Se on niinku morkkiksista pahin ja piinaavin. Ihan ku tää helvetillinen päänsärky ei olis tarpeeks...

Siis tää darrassa puskeva morkkis alkaa silloin, kun sä avaat silmät. Yhtäkkiä eilisen illan "parhaat palat" alkaa vaan liukua silmissä filminauhana. Eka muistaa kännisönkötyksensä, jotka on jotain tyyliin "SÄÄ OOT NIIN HIENO IHMINEN, ARVOSTAN" tai "SIIS MUSTA TUNTUU TOSI PAHALTA KUN....". Sitten filmiin alkaa muodostua kuvia rappusissa kompuroinnista, laukun leviämisesta narikan eteen ja juomien kaatumisesta omaan -ja vähän muidenkin- syliin. Alkaa vituttaa.

Seuraavaksi on edessä kännykän tarkistelu. Jee vittu kuinka mahtavia tekstareita onkaan lähetelty puolin ja toisin! Siis miten voikaan hävetä itteensä niin paljon... Mikä helvetin Aleksis Kivi mä oon yrittäny olla? Siis niitä lukiessa tajuaa kuinka perseellään oma itseilmasu voi olla. Ensinnäkään niistä ei saa selvää tai niiden pointti ei aukene. Sitten se matsku mitä onkaan saanut aikaan sinne omaan pikku puhelimeen... On avauduttu, mussutettu, kitisty, angstattu ja vähän viä mussutettu, JES!

Sen jälkeen tarkastelun alle otetaan Facebook. Maailman surkein idea on naputella kännissä tilapäivitystä kännykällä. Sellanen kevyt häpeä nousee, ku kaikki parisataa kaveria on nähny jonkun "s3nssiS vityun jees ja rteguila maistuu ;,,)"-päivityksen. Voi luoja...

Entäpä rahatilanne? Joo, sinne meni sitte taas joku 70 euroo kurkusta alas, eikä toki unohdeta taksimatkoja, iltapalaa ja niitä kaikkia rahoja jotka oot levitelly pitkin kyliä. Siis en edes halua tietää kuinka paljon oon elämässäni hukannu rahaa samalla ku otan huulirasvan laukusta.

Kaiken tän päälle lisätään vielä joku tyyliin taksiin sammuminen, tissien näyttäminen, päänaukominen ja kännykän hukkaaminen. On se mukava aamulla sitten muistella eilistä loistavaa iltaa. Kyllä se ryyppääminen kannattaa! Tänään en kyllä todellakaan lähe ku maksimissaan Makuuniin hakeen vähän leffaa ja namii. Vaikka eilinen ilta ei ollu yhtään niin paha ku tekstin esimerkit, niin silti...

Mitäs muut krapulaiset? Menikö eilen yli?

24869_1318006123970_1645277714_752543_701477_n
P&J supahangover 2008

9 kommenttia:

 1. oh sweat jeesus, samaistun kyllä nyt !
  ah, ei mitään muistikuvaa missä oon ollu loppuillasta...

  VastaaPoista
 2. Täällä kans morkkista podetaan.. Voi luoja miten fiksu sitä aina osaa olla pikku hiprakoissaan.. Loisto ideoita täynnä koko ilta! :D

  VastaaPoista
 3. Oon siitä hauska tapaus, ettei mua koskaan oo edes pahemmin hävettänyt tai kaduttanut mitä on tullu tehtyä kännissä edellisenä iltana/yönä. Pahimmat sekoilut on tallennettu jopa videolle ja nauran vaan niille aina vedet silmissä : DD Enkä tarkoita, että sekoileminen olisi jotenkin jees mutta jotenkin se ei vaan tunnu niin tärkeältä alkaa morkkistelemaan kun tehtyä ei saa tekemättömäks.

  VastaaPoista
 4. pari tequilaa liikaa = hyvä meno !
  TÄNÄÄN UUTEEN NOUSUUN

  VastaaPoista
 5. Kerran olin lähettänyt on/off-suhteelle 7 tyhjää viestiä. Onneks en ehtinyt saada sisältöä mukaan :) Ei siinä sitten muuta kun naureskeli, et kun ei ollut mitään sanottavaa edelleenkään ;)

  VastaaPoista
 6. ei juma se on niin kauhee se tunne aamusin! kännissä muutun välillä niin idiootiks, luulen olevani ku mikäki koomikko ja samalla kunnon seksikäs leidi et huhheijaa. mistä noi käyttäytymiset tulee ku ei normaalisti niin käyttäydy??

  VastaaPoista
 7. Lisätietoo tissien näyttämisestä? :D

  VastaaPoista
 8. Just hyvä toi kuva :DD

  VastaaPoista
 9. Eihän siinä eilisessä mitään vikaa ollu, paitsi kadotin lompakon + puhelimen... hetkessä takas 1800-luvulla

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!