HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

perjantai 9. syyskuuta 2011

ihmisryhmä, jonka voisin kuristaa omin pikkukätösin

Te, jotka ajelette kännissä: haistakaa vittu.

Oikeesti, en tiedä mitään niin idioottia ja halveksuttavaa, ku ajella kännissä. Omassa tuttavapiirissä on näitä "heh heh, taisin ajaa parin jälkeen!"- ja "oho lähti kortti"-tyyppejä niin paljon, että aivot halkee! Oon niin monta kertaa sanonu, että nyt vittu loppuu tollanen pelleily, menkää taksilla, mutta ei millää. MULLE NAURETAAN. "Heh heh! Jenni, älä oo tommonen!"

Eräät ilmeisesti liian kauan hengitystä pidättäneet tuttavani kerran päättivät lähteä ajelemaan autolla tyyliin "se ajaa, kuka on eniten kännissä". Mahtavaa urpot. Niille ei tullu mieleen, että voisivat vaikkapa tappaa jonkun! "Ei meille mitään tapahdu"-ajatus on jotain niin naiivia, että ei kukaan yli 15-vuotias voi ajatella enää niin! Reissunsa jälkeen ilmoitin heille, että mulle on sama vaikka olisivat ajaneet ittensä katolleen ja kuolleet kaikki, MUTTA jos olisivat ajaneet jonkun lapsiperheen nokkaan, en olis IKINÄ antanu sitä anteeks. Vastaus valopäiltä oli "heh heh, äläs ny!".

Ainoo syy, miks monet jättää ajamatta pikkupienissä, on poliisit. "Iik, jos lähtee kortti!" Voi vittu, mun puolesta vois ottaa kortin pois kaikilta, jotka ees harkitsee ajamista kännissä! Korttihan on ihmishengen rinnalla tärkeempi, kyllä. Ihan sama vaikka vammauttaisin bussillisen lapsia, kunhan kortti säilyy! Voin kertoo, että oon valmis soittaan poliisit, vaikka kuinka läheinen ystävä väkisi järkipuheesta huolimatta lähtis ajeleen jurrissa. Se on saatana kansalaisvelvollisuus!

Tiedän myös ihmisen, joka tuli kakkosvaiheeseen kännissä autollaan. Öö. Oliskos siinä ollu sellanen tyyppi, joka ei ehkä ihan ollu vielä kypsä liikenteeseen? Ehkä sen olis vielä pari vuotta kannattanu kokeilla sitä polkupyörällä sotkottamista.

Rattijuopotonta viikonloppua!

5 kommenttia:

 1. toi alotuslause oli kyl jotai nii parasta :D ja tää teksti on kyl niin totta !

  VastaaPoista
 2. Aloituslause oli tosiaan mahtava! :D

  Olen jälleen kerran täysin samaa mieltä kanssasi. Tiedän myös tapauksia, joiden mielestä on täysin hyväksyttävää ajaa esim. pilvessä. On se niin jännä fiilis! Tekisi mieli sylkäistä tuollaisten naamalle kun kuulen näitä juttuja.

  Kannattaa ehdottomasti ilmoitella eteenpäin jo toistuvista puheista ja suunnitelmista ajella kännissä tai pilvessä.

  VastaaPoista
 3. Oon samaa mieltä sun kanssa, mulla just kuoli ulosajossa yks tuttu koska oli menny humalaisen kaverin kyytiin :( Kuski siis ite puhalsi melkein kaks ja puoli ja jäi henkiin lievillä vammoilla.. Mahtaa olla kivat syyllisyydentunteet silläkin..

  VastaaPoista
 4. Tää on niin totta!! Näsäviisaat tuttavat vain vittuilevat ja haukkuvat kukkahattutädiksi kun sanon että on helvetin vastuutonta ajaa sataakahtakymppiä jossain kahdeksankympin tiuhaan liikennöidyllä tiellä... "Noku se on kivaa!"

  VastaaPoista
 5. mä elin ennen jossain ihmeen pilvilinnoissa, koska luulin, että oikeesti harva olis niin tyhmä et lähtis ajaan humalassa. Sitten tän Karoliinan tapauksen aikaan ihmettelin sitä, et miks joku lähtee ajaan humalassa, sain kuulla monelta taholta et "oon mäki joskus sillon nuorena" ja et "ihan normaalia".

  MITÄ VITTUA?!?! Eiks toi ny oo päivänselvä juttu et jos ottaa niin ei aja!! Mikä ruuvi puuttuu aivoista oikeesti et joku voi pitää tollasta normaalina??

  On sit hyvä mieli kun on jonkun kuolema sydämen taakkana koko loppuelämän.

  -Anna

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!