HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

keskiviikko 7. syyskuuta 2011

kirpparivitutus

Tänään päätin rentoutua (?) ja käväistä ekaa kertaa varmaan vuoteen kunnon kirpputorilla. Mutta voi jestas mulla alko vaan kihiseen siä aivan täysiä!

Siis kuka on oikeesti niin idiootti, että yrittää myydä VANHOJA GINA TRICOTIN VAATTEITA MELKEIN TUPLAHINNALLA? Siis en IKINÄ ostais ihan vituillaan olevaan perusrättiä jollain kympillä, jos sen saa kaupasta ihan uutena vitosella. Tai edes samalla hinnalla. Saatikka kalliimalla! Siis ei kai kukaan oo niin pässi, että ostais nukkaantuneen halpisketjun pesussa venyneen topin samalla hinnalla ku bränikän kaupasta?
Enkä ollu ainoo järkyttyny siä. KOKO AJAN kuulu ympäriltä "Oho, aika kallista!" ja "Siis tän sais uutena halvemmalla!".

Ja pari kertaa eksyin pöydän luokse, jonka vaatteet haisi hien ja röökin sekotukselle. MITÄ HELVETTIÄ? Miksi oi miksi!? Siis todellaki kaikki ostaa sun tupakkakopissa muhineen neuletakkis tai kolmella peräkkäisellä maratonilla päälläolleen topin! Kuka ne ny muka pesis, huoh... Aivan liikaa vaadittu. Kyllähän ne kaupaks menee vaikka pikkusen paskasenaki!

Entäpä nää valopäät, jotka jättää lastenvaununsa itkevine vauvoineen keskelle käytävää............ Olisko mahdollista laittaa ihan pikkusen sivumpaan ne sun muksukärrys? Ja olisko mahdollista, ettet jättäis sitä vauvelias joksku vartiks itkeen yksin siihen väenpaljouteen, ku sä shoppailet jotain vitun käytettyjä sukkahousuja? Se on kirpputori, ei mikään valtava teollisuushalli! Ja se on metrinlevynen käytävä, ei mikää Hämeenkatu! No okei, ei Hämpillekään kannata kakaraansa jättää, mutta siis you know.

Ihan ku kirppareista olis kadonnu sellanen... kirppisfiilis. Ja tilallehan on tulleet mm. etuleivat, kymmenen kakaran kanssa liikkuvat mamu-äidit, varastelevat pikkulissut (siis jo pelkästään ajatus varastaa kirpputorilta on vitun naurettava), ylihinnotellut bilemekot ja kauhee härdelli ja töniminen. Vittu anteeks että yritän joskus elää ees pikkusen vihreesti! En mee enää ikinä!


No, onneks löysin ihanan paidan...

14 kommenttia:

 1. Täällä taas kirpparilla myydään käytettyjä huulipunia ja koiranpaskassa lilluneita kenkiä, sain traumat...

  VastaaPoista
 2. Jooh, joskus en oikein tajuu, et millä logiikalla ihmiset hinnottelee / laittaa myyntiin kamaa. Oon tärmänny niin päättömiin barbeihin kun melkein kokonaan käytettyihin luomiväreihin. Rakastan kirppiksii, etenki niitä sellasii pienempii, mitkä ei oo niin kalliita. Jossaki isommissa kirppiksissä & isommissa kaupungeissa kaikki onkin sit tuplasti kalliimpaa.

  VastaaPoista
 3. Oon ihan samaa mieltä :DD Tota hajujuttua en oo ikinä kokenu, mutta ensimmäisen ja viimisen kyllä monesti. Meillä on täällä päin vaan yks kirpputori eikä sieltä LÖYDÄ IKIN MITÄÄN, ja jos löytää, ne on jotain henkkamaukan vanhoja vaatteita joista pyydetään vähintään 10e. Mitä helvettiiääää.. Ite ku olin myymässä mun vaatteita kallein juttu oli 6e ja ne oli farkut ja käyttämättömät vielä!!
  Ihmiset on ahneita.

  VastaaPoista
 4. Anniina, joo löytyy täältäki suunnasta... kuka haluis ostaa jonku puoliks käytetyn ripsarin tms?!

  ttau, joo totta! Ite olin just Tampereen Radiokirppiksellä ja siis onhan se hyvä paikka, paljon kaikkee, toimiva palvelu jnejnejne mutta niin saatanan suosittu...

  Nora, äläpä muuta sano! Miten joku kehtaa laittaa hintalappuun "15e" jos arvo on alle parissa eurossa...............

  VastaaPoista
 5. Radiokirppis on ehkä hirvein ikinä:D oon sieltä jotain löytöjä tehny mut suurimmaks osaks ylihinnoteltua paskaa. Ja mikä ihmeen villitys siellä on lisätä 50 snt joka hinnan perään??! Se on kirpputori, tasahinta kiitos!!

  -Anna

  VastaaPoista
 6. Täälläpäin kirpparit on taas pullollaan ulkomaalasten krääsää. Vähintään sadoittain, ellei jopa tonneittain ihan älyturhaa tavaraa, siis ihan helvetisti jotain saatanan feikkilaukkuja ja -lompakoita, muovisennäkösiä kenkiä sekä ehkä rumimpia toppeja ikinä. Nii ja joiden hinnat on kauhistuttavat. Ja noita ei varmaan kukaa edes osta. Perkele hermothan täs menee! Tahtoo takas vanhat kirpparit nyt, mur.

  VastaaPoista
 7. Näin kerran kirppiksel sellasen Rexonan suihkugeelin jossa oli jäljellä ehkä yks neljäsosa. hintaa löyty 1,50 ja kaupasta samanlainen lähtee mukaan n. 2 euron hintaan...mitä helvettiä ihmiset....

  VastaaPoista
 8. blogis on just rage! Ei sellanen perus mis kaunistellaan ja kirjotetaan nätisti. Jatka samaa mallii!! ps. sait just uuden lukijan

  VastaaPoista
 9. Niin asiaa taas! :D Muistan vieläki ku joskus pikkusena kävin jollain kirpparilla, nii siellä oli joku tyttöjen vaaleanpunainen jumppa-asu ja innoissani kattelin sitä, kunnes huomasin että sitä koristi kiva paskaviiru.

  VastaaPoista
 10. muista: se ei ole tyhmä ketä pyytää vaan se on tyhmä ketä MAKSAA! ps. vihaan kirpputoreja. ne on oksettavia :D

  VastaaPoista
 11. Mää tykkään semmoisista kirppareista, jossa ne tavarat on JÄRJESTYKSESSÄ. Esim. tuolla on miestenvaatteet, tuolla on verho-osasto, jaa, tuolla myydään vauvojenvaatteita yms..
  Siis ettei kaikki oo sillein vaan nakeltu siihen myyntipöytään :--DD

  VastaaPoista
 12. Hehehe on kyllä asiaa taas, mitä sanoit. :- D Ite pidän kyllä kirppiksistä ideana, ja mun kuva niistä on kuitenki kaiken jälkeen enemmän positiivinen, koska sitte se on aina niin kiva tunne, kun oikeesti löytääkin jotain ihanaa ja hyvällä hinnalla. Mutta.. ite kirpputorit shoppailupaikkana ja -kokemuksena on usein vähän toista sitte. Mun kärsimätön mieleni kun ehtii turhautua sekunnissa niillä ahtailla käytävillä, jos joku sattuu jäädä jumittamaan jonkun pöydän luo ja pyllistelee mun edes niin ettei siitä mahdu edes ohittamaan. :- D Puhumattakaan mainitsemistasi äiti-kakarat-seurueista, jotka on usein mun kammo vähä joka paikas. Varsinkin kirppareille tunnutaan ottavan aina ne kaikenikäset lapset vaunuikäisistä eskarilaisiin mukaan. Viimeisimmillä kirppiskäynneilläni lapsoset ovat mm. huutaneet hallin toiselta puolelta niin että se kuuluu toiselle puolelle asti sekä juosseet huviksensa pitkin käytäviä päästä päähän. =)

  Ja sit ne tavarat.. täällä on onneks laadulta ihan hyviä noi missä käyn. Ettei onneks tarvi ku harvoin törmätä mihinkää koinsyömiin hienhajutoppeihin, mutta tokihan ylihinnoteltua on ja paljon. Lähikirppiksellä on just ollu varmaan puoli vuotta samas pöydäs aina samat h&m/ginaretut, jotka sinänsä ois uudenverosia ja kivojaki, mut pistää vaan vihaks ku niitä myydään tyyliin kalliimmalla ku kaupas. Siis mä en vaan ymmärrä tätä pointtia? Yks mitä en kans yhtään jaksa on ne ihme "markkinointi"pöydät, joissa myydään siis kirjaimellisesti uutta kamaa. Siis vaikka joku pöydällinen pelkkiä uusia paperiarkkeja, kartonkeja, tarroja yms? :D :D Nää on onneks vähä vähentyny.. siis eiköhän ihmiset saa ne A4:sensa ihan kaupastakin varmaan halvemmallakin, jos niitä tarvii. Mä luulin et kirppiksien tarkotuksena olis myydä pieneen hintaan omia tarpeettomia juttuja toisille, jotka niitä vois tarvita...

  VastaaPoista
 13. Komppaan viimeistä. Meilläpäin kolme kelvokasta kirpparia, joista jokaisessa on se +10 pöytää täynnä uusia tekstikalsareita ja tuulikelloja. Sekä sit niitä ikipöytiä jotka on vuokrattu eliniäksi ja joissa pyörii samat kamppeet kolmatta vuotta, näin äkkilaskulla.

  VastaaPoista
 14. Itse kirpparihiirenä voin sanoa, että surkeaan jamaan on menny. Herranjestas, hinnoista mä en edes alota. Mutta just mua ärsyttää noi lastenvaunut ja tönivät kotiäidit. Luoja mähän lentelen seinille, kun sellanen haahkalauma rynnistää niiden Arabian teekuppien perään.
  Että anteeks jos yritän elää vihreesti...
  Kyllä itselle on tullu ostettua Dieselin farkkuja kaheksalla eurolla, mutta jostain henkkamaukan paidasta en maksa kymppiä! Vituttavaista, koska sentään ollaan kirpputorilla eikä missään vitun putiikissa!
  Ugh, olen puhunut...

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!