HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

tiistai 27. syyskuuta 2011

nautinnolliset hetket

Kelasin tänään bussissa, että mistä asioista mä nautin; vaahtokylvyistä ja kermavaahtokaakaoista vai jostain ihan muista jutuista. No, tietenki ihan jostain muista jutuista...

Yks nautinnollisimpia hetkiä on se, ku saa jonku kiinni valehtelusta -paljastamatta sitä sille kusettajalle itselleen. On niin upeeta hymyillä ja ajatella päänsä sisällä, että "hähää vittu sä olet tyyyyhmäää", kun toinen jauhaa aivan täyttä paskaa ja luulee, että mä tosiaan uskon tarinat joistain aivan hatustarevityistä onnettomuuksista ja sankariteoista.

Pätemiseen vastaaminen pätemisellä on niin nautinnollista, että se melkein hakkaa kaikenmaailman suklaat ja seksit! Toinen alkaa muna huurussa selittää jotain muistisairaalta mummoltaan kuultua juttua faktana ihan ku joku asiantuntija ja TADAA: on aivan väärässä!
"No ei se kyllä nyt itseasiassa mene noin vaan..."
"No kuule kun itseasiassa menee! Että vedäppäs kätöseen."


Se, kun joku yrittää nolata sut MUTTA NOLAA ITSENSÄ! Itseään nöyryyttävät ihmiset, siinä on sitä jotain... Joku ihan täpinöissään aikoo pilata jonkun toisen maineen, mutta pilaakin omansa, aivan mahtavaa! Esimerkiks vaikka näin:
"Hahhaahaha Leena oli vähä idiootti perjantaina Jarpalla; se soitteli koko illan exälleen ja kinus sitä takas! Lol mikä ämmä!"
"Oliksne samat bileet, joissa sä joit alkoholitonta siideriä ja jaoit persettä, ku olit muka nii jurris? :)"
"Öööööö tota...."


Vaikka ei sais olla pahansuopa ja toivoo muille mitään kurjaa, niin silti mieltä lämmittää, kun joku "siis vittu saan saleeh nelosen tästä kokeest"-mussuttaja IHAN OIKEASTI saa sen nelosensa. Vittu oot mussuttanu tota "en varmaan osannu mitään täskään kokees"-läpäläpääs ekalta luokalta asti saaden silti pelkkiä kiitettäviä, että siinä on sulle se saatanan nelone! HAH!


Mikäs ns. muiden kustannuksella hankittu nautinto on susta se kaikkein paras?

7 kommenttia:

 1. Nyt oli kyllä pakko tulla sanomaan että ihan näin ensilukemiselta tykästyin sun blogiin kovasti! Aivan mahtavaa, keep on going. :)

  http://takingoverthistown.blogspot.com/

  VastaaPoista
 2. "Hahhaahaha Leena oli vähä idiootti perjantaina Jarpalla; se soitteli koko illan exälleen ja kinus sitä takas! Lol mikä ämmä!"
  "Oliksne samat bileet, joissa sä joit alkoholitonta siideriä ja jaoit persettä, ku olit muka nii jurris? :)"
  "Öööööö tota...."

  ahahhahah paras XD

  VastaaPoista
 3. Löysin just sun blogin ja luettuani viimeisimpiä postauksia on pakko sanoo, että oot ihan MAHTAVA!!! Puhut asiaa ja oot ihan älyttömän hauska samaa aikaa! :D Tykkään sun tyylistäs! ;)

  VastaaPoista
 4. ahahhah mäki tos oprin kautta löysin blogis ja ei jumalauta oot muija rautaa :D:D:Dd ihana!

  VastaaPoista
 5. oi kiitos, olette ihania päivän piristeitä! <3

  VastaaPoista
 6. Sama kuin parilla edellisellä, löysin sun blogin vasta äskettäin ja täytyy sanoa, että ihan hemmetin hyvää tekstiä heität! Vaikka saankin susta hieman pelottavan vaikutelman :D

  VastaaPoista
 7. On kyllä kiva blogi! :D Okei vähän vierastan vitun, perseen jakamisen yms. mainitsemisen mutta totta kai se kuuluu tuohon sun räväkkään kirjoittamistyyliin.

  Jään seuraileen!

  http://colours-and-carousels.blogspot.com/

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!