HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

tiistai 13. syyskuuta 2011

parisuhdevitutukset

Mua vituttaa suunnattomasti pariskunnat, joiden toinen osapuoli on täysi pettäjäkusipää ja toinen sinisilmäinen nössö, joka aikoo rakkaudella parantaa seikkailijarunkkarinsa vittupäisyydestään.
"Taas se Jantteri veti turpaan/nussi sihteeriä/ryyppäsi kaikki rahat..." 
"No jätä se!" 
"Mutku rakastan niin paljon................."
 Voi jeesus, jos se on joku kuustoista kertaa pannu sun bestistä, niin ei se siitä sun tykkäämisellä ja siirappisilla FB-statuksilla ihanaks muutu! HERÄÄ!

Joo, on se vaikeeta jättää se oma ihana opossumi, kun se ennen oli niin ihana ja hauska ja luotettava ja kiva. ENNEN! Luuletsä tosiaan, että pelkästään sun valtavalla rakkaudellas asiat muuttuu? Voi kuule, jos se toinen tekee sun elämästä tahallaan helvettiä kusipäätempuillaan miljoonan kehityskeskustelunki jälkeen, niin ei se sua rakasta!

Enkä tajua, miten joku voi kuvitella jonkun (yksipuolisen) rakkauden olevan ainoo yhdessäpitävä asia. Sanooko sanat "luottamus", "kunnioitus" tai "arvostus" mitään?

Ja miks monet olettaa, että eroon vaaditaan joku valtava takaisku suhteessa? Vaikka, että aviomiehes saa lapsen siskos kanssa. "Se ei oo kakskytvuotisen yhdessäolomme aikana kertaakaan osoittanut kiinnostusta kotiamme kohtaan, kannustanut mua tai pitänyt yhtäkään lupausta, mutta heeeei, me niin sikana tykätään toisistamme! Miks me nyt hei edes mietittäis eroo!" Jos oot jotain miljoona kertaa puhunu, puhunu ja puhunu sille parisuhteenne ongelmakohdista, ja se on noin miljoonayks kertaa sanonu muuttuvansa, niin tajua jo rakas ihminen, että ei se siitä mikskikään muutu. Vaikka mitään "suurta" ei ny oliskaan tapahtunu.

Miks jotkut on niin urpoja, että kituu suhteessa, jossa on ollu viimeset viis vuotta niin onneton, ettei henki kulje? Niin no, tuollahan ei oo yhtäkään miestä, jonka kanssa voisit kokea täydellistä harmoniaa ja joka sais sut tunteen olos hyväks, eeeiii... Oo vaan sen sun kusipääjätkäs kanssa, oo vaan! Ja itke sitten tuttavapiirilles paskaa oloos. Ei toki kannata tehdä asioille mitään. Esim. heittää sitä saamatonta runkkaria ulos.

9 kommenttia:

 1. Hahahaha tää on kyl yks sun parhaist postauksista :D Ärsyttää niin sikana ku jotkut vaan uikuttaa surkeeta elämäänsä ja hokee kuinka tämä maaaaaailman ihanin kultamussukkahanipöömikälie poikaystävä on tehny sitä ja tätä (taas), mutta ei kuitenkaan käy mielessäkään hankkiutua ko. älykääpiöstä eroon. :D Viisasta pilata elämänsä huonossa suhteessa, mutta mikäs siinä jos kokee sellaisen mielekkääksi..:D

  VastaaPoista
 2. Vähänkö sua vituttais jos kuulisit millasessa tilanteessa mä oon :D Taidan olla malliesimerkki siitä kun mies kohtelee huonosti ja tässä sitä vielä ollaan :D

  VastaaPoista
 3. Hyvä postaus, jopa miehen näkökulmastani. Pari kertaa olen seurannut tuskaisena vierestä, kun jätkä on yksinkertaisesti kyllästynyt muttei vaivaudu kertomaan sen olevan ohi. Muija ihmettelee kuukausitolkulla mitä on tapahtunut samalla kun jätkä pahimmillaan katselee jo uutta. Ja vihoviimeinen asia on yrittää selittää parisuhteiden (etenkin omansa) parhaille asiantuntijoille, että noin vain joskus käy ilman mitään erityistä syytä. Sille ei mahda mitään jos kiinnostus kerta kaikkiaan sammuu, mut pitäis ne ikävätkin asiat kyetä kertomaan ja yrittää erota "sovussa". Tyttö luultavasti pääsis nopeammin asiasta yli, ja myöhemmistä kohtaamisista ei tulis kriisejä.

  VastaaPoista
 4. :DDDDDDD
  mmjoo..eroomine on aina ikävää, mutta esimerkiksi tuttuni vaikkanytPetteri petti 4 kertaa muijaansa, Petteri ei ite asiasta kumppanilleen kertonut, vaan juoksenteli ympäriinsä kehuskelemassa aina kun oli saanut jonkun kaadettua sänkyynsä. Eipä menny kauaa kun Petterin kaveriporukka kyllästyi kuuntelemaana lesoilua ja kertoi koko asian tälle tytölle. Saanko kysyä miksi pari on vieläkin yhdessä?

  VastaaPoista
 5. TEE POSTAUS NIISTÄ (LUUSEREISTA,) JOTKA EI MALTA ASETTUA PAIKOILLEEN!! ;D eli siis niistä, jotka vaihtavat kuukauden välein tyttö/poikaystävää, kun aina luulevat pystyvänsä seurustelemaan, mutta jonkin syyn (eli selvittämättömän lapsuudenaikaisen traumakokemuksen) takia jättävät kuitenkin aina kumppaninsa!!

  VastaaPoista
 6. Vois melkein luulla, että oot saanu inspiraation tähän postaukseen mun kaverista... Niin lähelle toi "Jantteri"-nimitys ainakin osui :) Ja kaikki muukin! En vaan pysty käsittää, minkä helvetin takia kaveri pysyy yhdessä tän "Jantterin" kanssa, siitäkin huolimatta että vasta saivat yhteisen lapsen. Sen lisäksi menivät vielä kihloihinkin.
  Ja tietenkin tää "Jantteri" on kohdellut kaveriani aivan törkeän p*skamaisesti koko niiden seurustelun ajan.. Aina se rakkaus ei vaan riitä syyksi seurustella. Missä tän muijan omanarvontunto ja itsekunnioitus on?!

  VastaaPoista
 7. aamen.
  tulee heti yks muija mieleen jonka jätkä on pettäny sitä joku 103903130 kertaa ja jättänykki kyseisen muijan varmaa yhtä monta kertaa, mut silti tää muija ottaa sen vaa joka kerta takas :D

  VastaaPoista
 8. mun paras kaveri on tämmösessä suhteessa... en jaksa oikeesti sitä enkä mäkää oikee viitti sanoo sille että jättäis sen ku se suuttuis vaa mulle kuitenki :D kaikki sen poikaystävän kaveritki on sanonu sille että miten se jaksaa sitä poikaystäväänsä :D niin ja tiiän että se poikaystävä on pettänykki sitä mutta siihe liittyy sellasia juttuja etten ees voi kertoo sille!

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!