HUOM! Blogin tarkoitus ei ole loukata ketään tai aiheuttaa minkäänlaista mielipahaa. Tekstit ovat pääsääntöisesti aivotonta läpäheittoa tai humoristista lätinää. Toisinaan kynään tartutaan vakavammallakin mielellä. Mikäli huumorini tai tyylini ei uppoa, blogissa esiintyvät kannanotot aiheuttavat harmia tai tekstit kuulostavat yli-ikäisen pissiksen rageemiselta, suosittelen vaihtamaan sivustoa.

torstai 29. syyskuuta 2011

sä kysyt, mä vastaan

Viimesen kuukauden aikana on alkanu tuleen mulle kysymyksiä sinne tänne pitkin eri postauksia (joihin en välttämättä oo huomannu vastata), joten ajattelin helpottaa hommaa ja antaa teidän jättää kysymyksenne tämän postauksen kommenttiboksiin. Eli kysy jos joku on jo hetken aikaa askarruttanu, tai oot kysyny multa aiemmin vastausta saamatta. Mietityttääkö joku liittyen blogiin, muhun, postauksiin, mielipiteisiini, ihan mihin vaan? Ei sit muuta ku kyseleen! Aikaa on sunnuntaihin asti klo 15.00, kysymys&vastaus-postaus tulee sitte sunnuntai-illan aikana.


Hauskaa torstaita kaikille, khy se perjantai sieltä viä tulee!

ps. Bloglovin', Blogilista ja Bloggerin lukijat yhteenlaskettuna tekee n. 400 lukijaa! OLETTE AIVAN MAHTAVIA! Unohtamatta tietenkään rekisteröimättömiä seuraajia. ;)

12 kommenttia:

 1. Mulla ois heti yks! Mä oon ihan samanlainen ku sä ton paasaamisen suhteen ni on ihana lukee sun blogia! :D Mut esim kavereilla välillä menee hermot ku alan paasaa ja valittaa jostai jutusta ja etenki ku oikeen innostun!!

  Ni kysymys on siis että suuttuuko/ärsyyntyykö/pyöritteleekö kaverit silmiä ku paasaat ja valitat? Vai saatko kaiken purettuu blogin ja oot sit kavereille ja muille kiltti enkeli joka ei paasaa? :D

  VastaaPoista
 2. Mistä saat inspistä mm. blogiteksteihisi? Kuka sua inspiroi?

  VastaaPoista
 3. 400? Ei voi olla, muistan ku rupesin seuraamaan sun blogia, niin sulla oli 75 lukijaa! Sust on tullu famous XD no, miltä nyt tuntuu?

  VastaaPoista
 4. Aww, oon lukenut blogias alusta asti ja nyt sulla on jo nuin paljon lukijoita :)

  VastaaPoista
 5. onks sul sivusiili? :D

  VastaaPoista
 6. miks leikkasit sivusiilin?

  VastaaPoista
 7. Tutustutko helposti ihmisiin? Vai vältteleekö kaikki sua? :)

  VastaaPoista
 8. Tuli mieleen, että sulla kai on paljon rakkaita kavereita, mutta myös jonkun verran ns. "vihamiehiä"? Itselläni samoin, eli siis onko "vihamiehet" laskenu sun itsetuntoa tai jääkö sua koskaan harmittamaan, että "perkele, ois pitäny vaan olla hiljaa eikä laukasta sitä omaa mielipidettä"? Ois kiva kuulla kokemuksia ja nöyrin anteeksi pyyntöni jos olet oikeasti ihan toisenlainen ihminen :D

  VastaaPoista
 9. Saiksää sitä Nyholmia minkäänlaiseen vastuuseen siitä sun tekstien kopioinnista?

  VastaaPoista
 10. Onko sulla sisaruksia?

  Miten perustit tämän blogin?

  VastaaPoista
 11. Ootko siis koulussa vai töissä ja missä ?

  Missä asut?

  VastaaPoista
 12. Minkä ikäsenä menetit neitsyytes?
  Eka poikaystävä?
  Eka pusu?
  :D

  VastaaPoista

Ei muutaku kommenttia tiskii!